Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
barbikenje
aktív tag
Na kezdjük az elején:
1. Azért nem írtam nevet, mert nem sárhajigálósdit akartam rendezni, arra sem energiám sem időm nincs. El ekll olvasni az elejét, emlékeim szerint valahogy így kezdődik: hogy ÉN hol hibáztam, hogy ÉN mit rontottam el... Nem mások megbízhatóságát akartam tönkrefikázni, hanem leírtam, hogy engem miként érintett az eset.
2. Végigolvastam Oliverda verzióját is, és abban semmi, de semmi nincs, ami ELTÉRNE az én verziómtól, azzal a kivétellel, hogy hogyan gondolunk egymásra. Ha valaki figyelmesen végigolvassa a két verziót, AZOKBAN EGY FIA ELLENTMONDÁS NINCS.
3. A processzor átvételekor én pontosan ugyanezt a dobozt használtam, hazavittem, és a proci úgy-ahogy, de működött.
4. Amit elbaltáztam, nem kicsit, hanem nagyon, az az volt hogy fel sem merült bennem, hogy ez a proci újraeladásra kerül, és ahogy elhoztam, úgy vittem vissza. Most utólag nagy trehányságnak tűnik.
5. Ahogy az is, hogy sötétben adtam át a procit, és az utcai kandelláber fényénél a gyors pillantás csak a magra esett... Hát az életbe oda nem adom szarrágörbített lábakkal a procit... A lábak több helyen görbültek (Oliverda szerint), ami viszont szerintem arra bizonyíték, hogy szállítás közben görbültek a lábak ( ha mondjuk valamelyik szélső sor ment volna gallyra, akkor egyértelműen én vettem ki rosszul a lapból... De a proci bepottyant a helyére, majd kivételkor kipottyant)... A kérdés már csak az, hogy kinél... És erre én nem tudom a választ, mert épp úgy lehettem én, ahogy Oliverda is.
6. Már csak egy kérdés oliverdához... amennyiben hajlik arra, hogy ez esetben felezzük a kárt, akkor személyesen átadnám neki a pénzt. Ahogy neki, úgy nekem sem sok kedvem van a találkozóhoz, de szerintem ez korrekt megoldás lenne.A túlhajtásra vonatkozó technikai részlet...
Azért mobilprocit akartam venni, mert abban nincs szorzózár... Az ilyen procival pedig a feszültség baszkurálása nélkül megvalósítható az alul-túlhajtás, ami annyit tesz, hogy szorzó le, FSB-nek határ a csillagos ég, meg amit a proci bír (lásd 7,5*400...) így közel azonos hőleadás és fogyasztás mellett valamekkora órajel pluszra tesz szert az ember, miközben a rendszer sokkal pattogósabb lesz...de ezt pont nektek kell bemutatni? Nem hiszem... Hát én így képzelem a szarráhúzást, mivel nekem csak levegős hűtésem van. Egy fiatalember MT-40-as processzort hírdetett, neki konkrétan megírtam az erre vonatkozó terveimet (ha kell, belinkelem a privát párbeszéd ablakát)... mint ahogy ezt cselekedtem ezzel a procival is. Oliverdát meg is kérdeztem, körülbelül mit tudnak a procik, az apróhírdetésében kép is szerepel, és igen bíztató eredményekkel... Mivel a proci teszteletlen volt, így magaménak tudhattam ama nemes feladatot, hogy megismerjem a proci rejtett tartalékait... És a teljes gépfelújítás mindössze 7 db ezresembe került volna, olyan jó áron tudtam túladni a korábbi konfiguráción...Hát azt hiszem ennyi... aki meg le szeretné tördelni emiatt az orromat, azt várom szeretettel hétfőn és szerdán kora este 6-8-ig a Kápolna-téri Általános Iskola tornatermében, ha hoz shinai-t, rögtön szerét is ejthetjük a dolognak. Éljen a kardvívás!
Üdvözlettel:
Csanki Gábor
Aktív témák
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gigabyte GV-R523D3-1GL videókártya eladó (AMD Radeon R5 230 GPU)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest