Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
v.tom
őstag
válasz ErőVarázsló #10002 üzenetére
Én is Pool0816-ra szeretnék panaszt tenni.
A történet röviden:
Egy hirdetésemre jelentkezett, amiben sapphire 3850 512 karit kerestem, és pontos leírást is adtam, hogy mire van szükségem (egy bizonyos típusú kártya érdekelt). Az illető jelentkezett, egy 26k-s árral, amire én jeleztem, hogy nekem az kicsit magas. Itt már egy 19k-s ajánlat következett ( ).....Visszajeleztem, hogy a kártya akkor lesz nekem jó, ha a típusa ugyanaz, mint amit keresek. Küldtem róla pontos képeket, linket, hogy erről van-e szó. A válasz az volt, hogy teljesen megegyezik. Megbeszélés után elküldtem neki a pénzt, és vártam kártyát türelmesen. Mivel nem érkezett meg a hét utolsó napjára, ezért megkérdeztem, hogy mi a helyzet (telefon). Ekkor szólt, hogy még nem adta fel, de aznap elküldi. Jó. A következő hét első napján kaptam egy üzenetet, miszerint aznap adta fel...
Jógyerekként vártam tovább a semmit, és már kezdett elfogyni a türelmem, ezért kértem tőle, hogy fényképezze le a postai feladóvevényt, és küldje el nekem a képet. Semmi válasz... Több alkalommal is megkértem, de nem reagált, és a telefont sem vette fel, ezért erélyesebb hangon megkértem, hogy vagy küldje el a feladóvevény képét, vagy problémáknak nézünk elébe. Ezek után már felvette a telefont, és bocsánatkérések közepette elárulta, hogy rosszul adta fel a csomagot, ami visszament hozzá, de a hívás pillanatában éppen a postán volt, és már adja is fel. Utolsó lehetőségként megmondtam, hogy ha holnapra megjön, akkor nincsen probléma.
Végülis másnap megérkezett a csomag, de meglepetésemre egy attól teljesen különböző kártya lapult benne, mint amiben megegyeztünk. A márka (sapphire), és a kiépítés (3850 512 ddr3) egyezett, de minden más különbözött. Arról nem is beszélve, hogy az egyik előfeltételként általam kért crossfire híd nem volt a doboz tartalma.Többet nem voltam a dologgal hajlandó foglalkozni, de óva intek mindenkit attól, hogy ezzel a sráccal kössön üzletet.
-
Bagira01
veterán
Ma az én hirdetésemre is hasonló szöveggel jelentkezett. Előreutalással. Akkor ezekszerint kamu a dolog vagy bízzak benne
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
ErőVarázsló
aktív tag
feljlemény a többi érintetnek is ma jöttek a rendőrök 19évesen megy börtönbe ha minden igaz
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
drunk
csendes tag
válasz ErőVarázsló #11460 üzenetére
Szia!
Bocsánat, de korházba kerültem pár napja engedtek ki, súlyos migérnnél küzdök és annyira rosszul lettem aznap hogy bekelett vinni a korházba, mert semmi nem maradt meg bennem. Elnézést még1x. És azért ez hogy én okoztam anyagi kárt nem igaz mert azt modntad hogy az ismerősöd más miatt jött fel pestre.
Drunk
ftp.atw.hu jelszo: lajcsikoka azonosító:lajcsi port alap. KOKAAAAAAA
-
Macka
veterán
válasz ErőVarázsló #11712 üzenetére
A rendőrségen? Mert jót nevetnek rajtad. Kényszerítettek,hogy átvedd?Nem.
Azt a terméket kaptad,amiben megegyeztetek?Hsz.-ed alapján igen.
Max. a szép szavát szegte meg az eladó... -
Macka
veterán
válasz ErőVarázsló #11714 üzenetére
Azzal,hogy ennyiért átvetted,hallgatólagosan beleegyeztél a vételárba.
Félre ne érts,nem őt védem,de én a helyedben nem vettem volna át.
-
beatkeksz
tag
válasz ErőVarázsló #11714 üzenetére
Vicces. Ezt hiába jelented fel. Ahogy írták: nem kellett volna átvenni+ örölj hogy nem féltégla volt benne.
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát, melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. pwd by cOKyY
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz ErőVarázsló #11712 üzenetére
úgy tünnik válaszolgat, addig is felfüggesztem
Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
ErőVarázsló
aktív tag
válasz ErőVarázsló #11869 üzenetére
Sajnos a lent említett dolog él, két válaszig meg néhány ígérgetésig ment a dolgo neki... kár nem megbízható sajnos
"
sziasztoknagy feketepont gaben1228
előzetesen megbeszéltekkel ellentében kollégámnak kért notit nem küld el
sőt nem is szólt, hogy nem adta fel vagy nem küldi
csak mikor egy hét után nem jött meg, annyit, hogy eladtam másnak...
a bizonyos puhatestűek csontozatát örökölte, úgy gondolom
[link]üdv
Karesz
"Magán orvosi ügyelet Szegeden www.szegedorvosiugyelet.hu ph-soknak kedvezmény telefonon gyorsabb: 70-kettő281171
-
Chamea2
tag
válasz ErőVarázsló #17266 üzenetére
Miért ne illene alkudni? Miért adja el megállapodás után? Adott esetben ilyenért szoktak elég szép kártérítésért perelni, mivel még a szóbeli szerződés is szerződés.
Aktív témák
Hirdetés
- Opel topik
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- DIGI kábel TV
- BestBuy topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs