Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27011) macilaci78 válasza Picturemaker (#27010) üzenetére


macilaci78
nagyúr

De, szabványosak, amennyire az airsoft fegyverek gyártásában van olyan... Aztán vagy jól tömít, vagy tákolod teflonszalaggal, vagy veszel másikat.
A csapágy arra való, hogy forogjon. Ne a klasszikus belső-külső csapágyakra gondolj, hanem rétegeltre. A három alátétrétegből a középsőben vannak a csapágygolyók, amik az alsó és felső alátét hornyaiban mozognak.

Az airsoft egy légfegyver, a dugattyú térfogata, így a levegő mennyisége adott. A lövedék sebessége tehát nem a levegő mennyiségétől függ, hanem attól, hogy milyen gyorsan mozgatod meg azt a levegőt. Nem csak az a feladat, hogy a rugóerőt növeld, hanem az is, hogy ezt az erőt mielőbb felszabadítsd. És itt van szerepe egyrészt a csapágynak, másrészt a rugó végeinek kidolgozottságának. Egy rugót ha összenyomsz, az tekeredni is akar, a rugóvégek tengelyre vetített szöge változik, vagyis a rugóvezető és a dugattyúfej talpán elmozdul. Súrlódás helyett csapágy.
Csapágyazás nélkül is lehet élni, üzembiztos, jó fegyver lesz abból. A fogaskerekek tengelyét is vagy golyóscsapágyba teszed, ami gyorsabb forgást tesz lehetővé, vagy siklócsapágyba, ami erősebben tart. Láttam már törött golyóscsapágy miatt befeszült fogaskereket. Belemart a GB belsejébe, mielőtt eltört. Hiába, a Systema Magnumban van erő. :DDD

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.