Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #31569 üzenetére
Persze hogy keretek közé kell szorítani, csak nem feltétlenül így, hiszen...
1: azért ezek marginálisan jelenlévő buildek... egy ilyen dsg 150-es rugóval belátható időn belül szét tudja magát verni, és erőben messze elmarad attól amit mondjuk ssg-vel tudna... Ezért nincs sok kint, mert 1j-al cqbzni lehet, kint már azért esetenként kompromisszumos, főleg ha minden más is 1.5j... Egy két hülye miatt meg nekiállni vitatkozni mindenki számára elfogadható rof számokon és kronón mérni azt is... Kissé problémás. Lehet azt mondani hogy akkor 30 fölött butst a kötelező max 3-as. Ha nekiáll azt rángatni akkor is sírás lesz... Átprogramozni sem kunszt menet közben...2: a megélhetési szervező leszarja ígyis úgyis, mindegy ki mire miért meddig hova szavaz lábbal láb nélkül elmegy, visszakéri a pénzt nem megy máskor. Érti ő, csak többet kéne foglalkozni úgy a játékkal az meg nem rentábilis.
3: megintcsak van rá megoldás úgy, hogy a játékélmény is javul, és kétszer meggondolja a hpa-s köcsög is hogy binaryval játszik vagy rádlő 70-et rövid sorozat gyanánt... Bb és tárlimit...na nem tudsz magaddal vinni 2000 bb-t akkor kétszer meggondolod hogy kire mennyit hova és hogyan lősz...Úgy kell kiírni és kész is van. Mozgó hq, elfoglalt pontokon tárazás, vásárolni kell a bb-t ingame pénzért, akármi, ami miatt ugye menni kell és ad izgalmat hogy ha elfogytok akkor rajszintű visszaállás és újra...
az ilyen casual locsolda ami a szervező részéről annyit jelent hogy pénz beszed ott a pálya, hallottad a hangszóróból az eligazítást vagy nem, öljétek egymást, az mindig is ilyen lesz és ilyen is marad amíg a fejekben nincs rend. Egyébként a német példa is tök mindegy, amíg semiben gusztustalan mennyiséget lehet lőni, csak pénz és akarat kérdése egyszerűbb a mentalitást kigyilkoni a fejekből mint szabályozni aztán ha senki nem kéri számon a játékon akkor a szarnak adtunk egy pofont. Cimbi fél éve kb lement berlin mellett cqbzni pályára, nyilván semi only bulira hisz... Jobban ki volt cakkozva mint bármikor bárhol itthon. Pedig nem 0.5j-os fullauto buildektől kapott, csak... Semiben lőtték hülyére következetesen és egész este.
De amíg egy bármilyen játékon azon csalók akikkel úgy alapvetően semmi nem történik szankciók terén több nagyságrenddel vannak többen mint az egyébként indokolatlanul gyorsra épített és etikátlanul használt replika, addig igazából értem én a problémát, csak ha az egyiket nem tudjuk megoldani a másikat, ami sokkal szórványosabb hogyan akarjuk ?
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #31567 üzenetére
én vettem egy időben olyan fcu-t ami tudja a binary-t aztán nagyon hamar eladtam mert igazából nem változtatott semmin...
Anélkül is tudok mocskosul sokat lőni ha akarok, és azzal is keveset. A nexusos "vita" igazából vihar volt a biliben továbbra is tartom, mert a valós problémára -sokat fogok kapni- semmilyen választ nem ad ha "szabályozzák" ami igazából tiltás valljuk be
Egy dologra volt jó, az egyébként béka segge alatt járó látogatottságot megdobta, indult is az új szavazás, mondjuk annak se sok értelme van úgy ahogy kiírták de whatever.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
n0tr3adY81 #31244 üzenetére
Ismerek olyat, akinél annyira finom a sütés, hogyha nem kisparnára állítja a tust, attól is elsül a fegyvere.
-
DNReNTi
őstag
válasz
n0tr3adY81 #31242 üzenetére
Kinek mi. En nem hasznalom az RFST-t, en arra mentem hogy gyors legyen az elsutes, amennyire csak lehet. Abban az 1mm-es mozgasi tartomanyban nem igazan fer mar meg a "real feel"..
-
emre
veterán
válasz
n0tr3adY81 #31118 üzenetére
Köszönöm!
-
emre
veterán
válasz
n0tr3adY81 #31105 üzenetére
Köszi!
(#31104) Crucio
Brutál, hogy manapság 130€-ért adnak egy korrekt műszaki tartalmú cuccot, ráadásul úgy, hogy nem azon kell görcsölni, hogy a sorájás műanyag mikor fogja elvágni a kezed.
Jobb ez, mint egy Specna? Igen.
Jobb-e mint egy hasonló árú ARES/Amoeba? Sokkal.
Abszolút pozitív csalódás. -
DNReNTi
őstag
válasz
n0tr3adY81 #30954 üzenetére
Igen, kozben turtam a netet, osszeadtam. A mikrokapcsolos tematol kicsit faztam, rendeltem egy optikait. Kivancsi leszek ra. Lehet dobok be egy HT motort es egy 16:1-es kerekszettet is. 11.1-es lipoval, pre-cocking-al korrekt reszponzivitasra szamitok.
-
petymeg
addikt
válasz
n0tr3adY81 #30902 üzenetére
Köszi, akkor jól választottam. "Mezei" V2 GB-t szereltem már párszor, viszont ez egy Marui NGRS-ben lesz, az ahhoz túl drága, hogy elbénázzam. Ahogy láttam a honlapjukon reszelni, vágni kell itt-ott a GB házat, szóval inkább csinálja valami profi.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
n0tr3adY81 #30902 üzenetére
V2-nél arra figyelj, h a kábelek rendesen el legyenek vezetve, a motor pinion ne nyírja meg - Ez majdnem minden v2-re igaz elektronikától függetlenül.
Volt olyan, hogy a motort csak úgy tudtam kiszedni, hogy a pinion elszakította a gyári kábelezést. Gyanús is volt, hogy a gearboxon tudtam feszültséget mérni... -
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #30753 üzenetére
Azért majd pár játék és kiderul mit alkottam benne is, nem vagyok nagy aeg guru, tanuló platform ez, frankón újra lett hezagolva, kenve, aoe és társai, de azért egyáltalán nem biztos hogy tartós is lett
meg aztán kronot se látott még, bármi lehet
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #30751 üzenetére
és lekezeli a dsg kereket a gyári optikai fet is... méghozzá parádésan, kb mm-re ott áll meg mindig ahol kell... nyilván nem tudtam jobban bevilágítani mert a szenzor nem szereti de nagyjából látszik... [link]
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #30748 üzenetére
Itt [link]
A gyári motorral se volt bántó, hozzá se értem magassaghoz csak bedobtam az asgt. 11v 25-50c. Nyilván binary
a videóban jobban nyávog mint irl.
Pénteken teszt, aztán mennek bele a mókás cuccok. Egyébként kívülről egész egyben van, a tus lötyög minimálisan de a többi egész jó műanyag léte ellenére.
-
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #30748 üzenetére
Másban volt 30k asg nálam, ott nem volt ilyen gond, majd kiderül mit tud, aztán kialakul
Engem is érdekel hogy le tudja e kezelni a dsgt, es mit szól a 11-es 30c-s aksihoz a 150-es rugoval meg a motorral amikor pattog a binary... Ha nem olvad le kifejezetten meg leszek lepve egyébként
-
emre
veterán
válasz
n0tr3adY81 #30738 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
n0tr3adY81 #30671 üzenetére
A gyári box cserélve JG-re, mindkettőben szorult.
Van a csapatban egy Guarder Infinity Torque Up motor is, a gearbox bontása előtt egy motorcserével próbálkozunk inkább. -
drzozo
senior tag
válasz
n0tr3adY81 #28941 üzenetére
Kb. 1 évig játszottam egy gyári Krytac LVOA-val, úgy, hogy miután megvettem, a kutya nem nézte át, csak kibontottam és vittem játékra. 1 év: hiba nélkül! Ezt követően eladtam egy csapattársamnak, aki még használta kb. 4 hónapig. Ez alatt a kb. 1 év 4 hónap alatt láttam meghalni custom build G&G-t, két gyári CA-t, custom Amoebat, gyári Amoebat.
Pár hete vittünk el a csapattal minden fegyvert Beszerzőhöz, mert eljött az ideje a karbantartásnak.
Az, hogy mi túlárazott, relatív. Ami most túl van árazva, az nem a Krytac, hanem a VFC, tele gyári gyerekbetegségekkel.
Kezdőként örültem volna, és egyébként csomó pénzt is megspóroltam volna, ha olyan replikát választok, amivel élvezni lehet a játékot. -
törölt tag
válasz
n0tr3adY81 #28939 üzenetére
"Én továbbra is azt gondolom, jobban megéri egy custom build fegyver, mint egy overpriced dobozból kivett."
Az megvan hogy sporttárs épp az alap gyártókkal ismerkedik? Elég erősen kizártnak tartom, hogy így hiretelen felindulásból rendelne egy marék alkatrészt hogy beszórja a gb-be, hézagolja, aoe-t állítson, tömítse, a nozzle hosszát tesztelje, kronózza, esetleg a fetes procit programozza... Ezek tök jó dolgok, amikor már van tapasztalatod, egy, két játszós replikád, és pénzed hogy kezdj el szöszölni egy projekt gb-vel
De azért maradjunk a realitás talaján, a kry, ahogy az umbrella féle 1300+ dolláros csodáig is mind mind megférnek a piacon, mert nem mindeki tud/akar diplomázni magas szintű kínai porkohászati és gépészeti ismeretekből, csak egy használható, megbízható játszós replikát akar. És ezért fizet picivel többet.
"Érdemes rajta elgondolkodni, hogy az a pár jelölés, marking megér-e súlyos tízezreket, ha dobozból kivéve mindenképp érdemes átnézetni, hogy megbizható legyen."
ha neki megér lelke rajta
De most ha jól értem az átnézetés vs full custom gb között beszélgetünk? Mert ez két tök különböző dolog... Nem hiszem hogy kijelenthető hogy azért jobb építeni mert mindent is át kell nézetni hogy tutibizti legyen -
macilaci78
nagyúr
válasz
n0tr3adY81 #28939 üzenetére
Azt is írd meg neki, hogy ez egy Ver2 rendszerű gearbox, amit például az általa is kinézett M4 küllemű airsoft AEG-ek használnak.
Én továbbra is azt gondolom, jobban megéri egy custom build fegyver, mint egy overpriced dobozból kivett. - Ettől ez árnyaltabb. A kérdező laikusként a minél élethűbb replikát kereste, méretpontos külső, markingok, anyaghasználat. Te viszont a belsőt írtad le.Az ASG 40k motor nem a csúcs, a fordulatról hirtelen nem találtam infót, de gondolom, a 40k rpm erre utal. A Systema Magnum 27k rpm-mel megy, tök elég. Szvsz egy bizonyos szint felett nincs értelme, mert csak adagolási problémákhoz vezet: egyszerűen a rugó nem löki előre a dugattyút, mire a motor megorgatja a fogaskerekeket.
Az az elektronika is elég csecse, részletesen paraméterezhető, de a legtöbb játékosnak feleslegesen sokat tud. Egy jó minőségű FET ötödáron is kijön.
Satöbbi.Amit mindenképp el kell érni egy airsoft AEG-nél: legyenek jók a tömítések, legyen minél kevesebb a csőtorkolati energiában mért szórás, ne legyen adagolási probléma, a belső cső belső kialakítása minél jobban közelítse a tökéletes henger fogalmát, jóféle hop up gumi és az elektromos alkatrészek hosszú távon is bírják a strapát.
Van olyan AEG, ami dobozból kivévte is tudja ezt, van, amelyiknél csak alapszerviz kell ehhez, és el is lehet tapsolni elég sokat egyedi építésre.Viszont ami megköti a dolgot, az a küllem: vagy a "bolti készletből" veszed a neked tetsző külső alkatrészeket, vagy szabad szemmel jól látható összegért CNC-n csináltatsz magadnak. Itt viszont már a saját építés jó eséllyel hozza magával azt is, hogy reszelgetni kell itt-ott, hogy egyáltalán össze bírd rakni, kezdő airsoftosnak nem javaslom akkor sem, ha egyébként más szakterületen kiművelt, gyakorlott szaki. (Pl gépészumérnök.)
-
DNReNTi
őstag
válasz
n0tr3adY81 #28483 üzenetére
De zsir, hogy az asszony is egeti a penzt a hobbira.
Az enyem mindig karog ha csomag jon.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest