Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Gurulunk, WAZE?!
- Dell Venue 8 Pro
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
rauschie
üzenetére
Szerintem kár így elcsúfítani a Beretta amúgy igen letisztult ízlésvilágát. Nekem komolytalannak, gyerekesnek hat ez a narancsszínű markolat, ráadásul rohadt hülyén mutat a nikkel-hatású cső és szánvezető a stock fekete szánnal. Nem is értem a Maruit, hogy miért adja a nevét egy pisztolyhoz, amit egy ilyen gyermeteg, agyament játékból majmoltak, mint a Resident Evil. (talán mert a japánok annyira bele vannak hülyülve az efféle horror filmekbe/játékokba). Inkább vette volna meg a Beretta logót és feliratot és tette volna azt ezekre a piszolyokra a Marui. Ennek már semmi köze a Berettához.

Öt ilyenért se adnám oda a sima TM GBB-s Berettámat.
Amúgy, ha nagyon ilyenre vágysz, akkor simán rendeld meg a WGC-n, aztán pár hét és már puffoghatsz is vele a zombi alakú céltáblákra.
-
mykos
aktív tag
válasz
rauschie
üzenetére
Ez egy közönséges marui beretta M92 GBB (TM M92F BIOHAZARD SAMURAI STANDARD), csak más a szánon a felirat és a markolat burkolata...ha ezek nem fontosak akkor bárhol kapsz...ha fontos akkor meg usgyi vadászni külföldi lapokat, hátha csurran cseppen egy(145$ +pk)

Gabe_: 15 ért nem fogsz AEP-et kapni az tuti..EBB-t igen, sajnos gyakran keverik őket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080 10GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4644
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest