Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
rauschie
üzenetére
Nos, természetesen nem szólok bele, hogy mit szeress és mit ne, szíved joga, én csak a saját véleményemnek adtam hangot.
Hát, a WGC szerint a pisztoly alapára 200$
, de erre még rájön a postaköltség, aminek aktuális összegét nem merném megtippelni, de sztem mindegy, mert maga a pisztoly sem ér 200$-t, mikor az alapmodellt 106$-ért hozzávágják és ez köztudottan semmiben sem jobb a stock-nál, csak design-ra más.
Márcsak azért sem találgatnék, mert a WGC aktuális infoi szerint ez a modell már nem kapható. (legalábbis náluk nem, de ha náluk nem, akkor máshol se nagyon sztem).
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 45GX950A-B - 45" Ívelt OLED evo / 5K WUHD / 165Hz-330Hz / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H310M i5 8500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus CoolerMaster 500W
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, de erre még rájön a postaköltség, aminek aktuális összegét nem merném megtippelni, de sztem mindegy, mert maga a pisztoly sem ér 200$-t, mikor az alapmodellt 106$-ért hozzávágják és ez köztudottan semmiben sem jobb a stock-nál, csak design-ra más.