Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- bambano: Bambanő háza tája
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
Jaja, egy tuninngos példányt nemrég sétáltattam meg. Fogásra egész jó, nem a recsegős nyeklős nyaklós kínai ez már
, egyedül a felhúzókar kezd el egyre jobban lötyögni az idővel, főleg tunningnál meg kell erősíteni a felfogatásnál, amúgy a kar fémből van.. A hop up fix, alapban a fegyo szerintem a cyma shoty erejét se hozza. Ami nálam volt abba 3 rugó volt egymáson 400 körüli FPS el vagy még többel
, viszont így a hop up teljesen hatástalan. Alsó kazetás tárba 5 töltény fér amit minden fehúzásnál kivet, nekem tetszett, a rúd tárja sajnos nem jól szigetel ezért ott elfúj az erő egy része..így marad az 5lövetű kazetta. Nemsokára készen lesz a fegyveren az állítható hop-up, a hátsó megerősítés..és még az is lehet hogy profil váltás miatt el akarja adni
...ha nem akarsz mindenképp sniperkedni akkor a tokyo marui spring puskák ennél pár ezerrel olcsóbbak, és egy M110 es rugó betevése után kellemes kínai game-es fegyver lehet...és nagyon tartós
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eredeti játékok OFF topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, egyedül a felhúzókar kezd el egyre jobban lötyögni az idővel, főleg tunningnál meg kell erősíteni a felfogatásnál, amúgy a kar fémből van.. A hop up fix, alapban a fegyo szerintem a cyma shoty erejét se hozza. Ami nálam volt abba 3 rugó volt egymáson 400 körüli FPS el vagy még többel
, viszont így a hop up teljesen hatástalan. Alsó kazetás tárba 5 töltény fér amit minden fehúzásnál kivet, nekem tetszett, a rúd tárja sajnos nem jól szigetel ezért ott elfúj az erő egy része..így marad az 5lövetű kazetta. Nemsokára készen lesz a fegyveren az állítható hop-up, a hátsó megerősítés..és még az is lehet hogy profil váltás miatt el akarja adni
...ha nem akarsz mindenképp sniperkedni akkor a tokyo marui spring puskák ennél pár ezerrel olcsóbbak, és egy M110 es rugó betevése után kellemes kínai game-es fegyver lehet...és nagyon tartós