Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
DNReNTi
őstag
válasz
MCfosat #28931 üzenetére
Azt kell eldonteni, hogy mennyire akarod komolyan venni a realisztikussagot. Az airsoft fegyverek nagy resze - ahogy korabban az mar ki is volt fejtve - megszolalasig hasonlitanak az eles parjukra, meg akkor is ha nem license-elt replikakrol van szo. De a realisztikussagtol nem leszel jobb jatekos, nem fogsz tobb embert leszedni. Egy 90 euros rozsaszinre fujt JG G36C-vel is legalabb akkora jot lehet jatszani, mint egy 600 euros CA-val - ha csak szigoruan abban merjuk a jatekelmenyt, hogy emberekre lovoldozunk. A 200k eleg vaskos keret egy replikara, ennyibol lehet venni egy minosegi AEG-et, ami mar alapbol jo es meg szenne is lehet tuningolni, ha a kedved ugy tartja, esetleg meg jut puccos kiegeszitokre. Vagy vehetsz egy marking-os, license-elt fegyvert, aztan annyi. Viszont ahhoz meg "illene" a kulsosegekben is "erdetinek" lenni, azaz meg ennyi siman el fog menni egyenruhara es a kiegeszitokre, aztan egyetlen olyan jatek "mod" van, ahol ezt tenyleg ki is elvezheted: a milsim es abbol meg sajnos nincs sok.
En inkabb orosz fanboy vagyok, hosszu ideje tervezek mar venni egy LCT AKM replikat, de valahogy nem tudom raszanni magam, mert ahhoz mar illene mondjuk egy eredeti gorka es egyeb orosz kiegeszitok. Szoval mondjuk tokkal vonoval lenne 250-300k-bol egy orosz szettem.
Helyette van egy Cyma AK74-em, ami ello Kubaig es meg pontos is, mint az allat es kerult max a felebe.
Egyebkent nekem van egy ilyen Specna Arms M4-em. Kulsoleg abszolut vallalhato, nem recseg, nem ropog, nagyon egyben van. Belsoleg - mint minden replikanal - erdemes atnezessel inditani, en csereltem a hopup kamrat, gumit, csovet, es a rugot, azota ugy van - tokeletes. Nekem dobozbol kiveve kicsit csalodas volt belsoleg, de 20 ezerbol rendbe lehetett vagni. Minden kiegeszitojevel es az upgrade-ekkel egyutt is mondjuk 100k korul megallt.
Azt dontsd el, hogy jobban erzed e magad attol mert full tactical navy seal-be megy le a kullancsok kozott fetrengeni az avarba. Ha igen - akkor nincs mese, ra kell menni a max realisztikussagra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Politika
- Kedvenc zene a mai napra
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest