Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
Huhhh ilyen topik is nyílt. Pont a napokban beszélgettem egy régnemlátott ismerőssel, aki elég komolyan űzi a sportot. Eleinte csak nevetni tudtam az egészen, lehozta a kis m4et, elég gagyi volt és mesélte, hogy 7végén mennek versenyezni. Hát megnyerték. És most? Teljesen kidolgozott, az eredeti pontos mását adta a kezembe, nem azt a szinte teljesen múanyag izét mint fél éve. Csak lestem
Még a topik elején láttam egy kérdés: ''Milyen nagyot ütnek?'' Hát nem kicsit, azt kell, hogy mondjam. Komoly vérző sebeket szerezhet az ember megfelelő védőöltözet nélkül. Utánanéztem mennyibe is kóstálnak ezek a fegyverek. Egészen a 30k-soktól a 800-900 ezer Forint értékig terjed az áruk
Egy szó mint száz mégsem olyan gagyi dolog ez ahogy azt az elején képzeltem 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- Fedezd fel az EcoTextil-Méteráru kínálatát
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Atlas + Vostok 55mm rudak + 245kg tárcsa
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Honor Magic V5 Black 16/512 GB Újszerű, kipróbált Garancia 2028. 12. 02-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Még a topik elején láttam egy kérdés: ''Milyen nagyot ütnek?'' Hát nem kicsit, azt kell, hogy mondjam. Komoly vérző sebeket szerezhet az ember megfelelő védőöltözet nélkül. Utánanéztem mennyibe is kóstálnak ezek a fegyverek. Egészen a 30k-soktól a 800-900 ezer Forint értékig terjed az áruk