Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- Ketogén étrend
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lengyi
aktív tag
Huhhh ilyen topik is nyílt. Pont a napokban beszélgettem egy régnemlátott ismerőssel, aki elég komolyan űzi a sportot. Eleinte csak nevetni tudtam az egészen, lehozta a kis m4et, elég gagyi volt és mesélte, hogy 7végén mennek versenyezni. Hát megnyerték. És most? Teljesen kidolgozott, az eredeti pontos mását adta a kezembe, nem azt a szinte teljesen múanyag izét mint fél éve. Csak lestem
Még a topik elején láttam egy kérdés: ''Milyen nagyot ütnek?'' Hát nem kicsit, azt kell, hogy mondjam. Komoly vérző sebeket szerezhet az ember megfelelő védőöltözet nélkül. Utánanéztem mennyibe is kóstálnak ezek a fegyverek. Egészen a 30k-soktól a 800-900 ezer Forint értékig terjed az áruk
Egy szó mint száz mégsem olyan gagyi dolog ez ahogy azt az elején képzeltem 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla 0347AB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4504
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Még a topik elején láttam egy kérdés: ''Milyen nagyot ütnek?'' Hát nem kicsit, azt kell, hogy mondjam. Komoly vérző sebeket szerezhet az ember megfelelő védőöltözet nélkül. Utánanéztem mennyibe is kóstálnak ezek a fegyverek. Egészen a 30k-soktól a 800-900 ezer Forint értékig terjed az áruk