- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
Szerintem nem pont ilyenre gondoltál, nem fejtettem ki eléggé, ez csak egy egyszerű dolog volt. Persze mivel gyerekek voltunk, nem is csináltunk túl bonyolult dolgokat, meg csak 2 nap volt.
Szóval kb 30an lehettünk a csoportban, körben ültünk. Egy vállalkozó szellemű gyerek kiment, addig bent megbeszéltük, hogyha bejön milyen színre fogunk gondolni. Bejött, beállt a kör közepére, és az volt a feladatunk, hogy képzeletben dobáljuk olyan színű labdával a kör közepén állót. Volt aki csak találgatott, volt, aki pár másodperc után rávágta.
Szóval ennyi volt az egész.A körömrágásról sikerült leszokni, azt úgy kellett, hogy le kellett menni alfába, úgy, ahogyan már valaki említette (333, 222, 111) és elképzelni 2 tükröt egymás mellett, amiben én vagyok. Az egyik fekete keretes volt, ebben kellett elképzelni magam, ahogyan rágom a körmöm, a másik fehér keretes volt, abban pedig szép körömmel képzeltem el magam.
És ezt mondjuk naponta lehet ismételni. Hogy mennyi idő alatt szoktam le, nemtudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest