- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- V.Milán: ⭐DICSŐSÉGFALAM⭐
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
válasz
Gubek-Einste #2899 üzenetére
Köszi. kipróbálom.
-
-
törölt tag
válasz
Tappancs2001 #2894 üzenetére
Pár jótanács, aszerint, hogy én hogy járnék el... Abból adódan, hogy volt már előzőleg AVIRA is, illetve PCtools is na meg félig feltelepült Agnitum is...
1. Teljes vWindows újratelepítés - igen okan odzkódnak ettől, mert sok idő meg macera, de én ha váltok általában megcsinálom.
2. Avira Free AV vagy nem Free de csak AV telepítése, majd mellé az Outpost
3. Microsoft Security Essentials + Outpost.
Személyes tapasztalatom, hogy az Outpost a legjobban az M.S.S.E-vel jön ki, tökéletes az együttműködésük. Nem vált át kompatiblitási módba stb.
-
Tappancs2001
senior tag
Szia! Az avira internet security 2012 telepítésekor nem telepítettem a program tűzfalát.
-
válasz
Tappancs2001 #2894 üzenetére
Avira Internet Security 2012-ben is van tűzfal, talán emiatt.
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Tegnap megpróbáltam feltelepíteni a Windows 7 pro 64 bit op. rendszeremre (legálisan vásárolt) a www.agnitum.hu oldalról letöltött Agnitum Outpost Firewall Pro tűzfalat (rendelkezem hozzá egy pár éve vásárolt örökös licensszel), de többszöri próbálkozás után a telepítés végén kék halállal elszállt a számítógép. A gépre Avira Internet Security 2012 van telepítve, amit felismert a telepítéskor. Előzőleg egy Pc tools tűzfal volt a gépre telepítve, amit a telepítés előtt kikapcsoltam. Szerintetek miért nem sikerült a telepítés többszöri próbálkozásra sem? Előre is köszi a választ.
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #2890 üzenetére
Én most is vissza tudok lapozni pl. dec 17 hajnal 1-ig.
Nálam a log méret 512KB
-
Adler
aktív tag
Ma este bekapcsoltam a gépet és kézzel elindítottam a spyware adatbázis frissítését az angol 7.5.1 verziónál. Még mindig hibát ír ki a frissítéskor!!!! De ha az update (settings mellett) gombbal csinálom akkor is ugyanez a helyzet. A magyar verzió ma frissítette magát dec. 16-i adatbázisra.
Nem értem, mi lehet a gond, vagy az agnitum szerverei a rosszak?
ezt írja a napló fájl:
20:26:29 Spyware database update finished
20:26:29 Spyware databases update error: Update script download error
20:26:29 Spyware databases update error:
20:26:17 Updating spyware databases: Downloading scripts and configuration files20:21:15 News update finished
20:21:15 Updating news: Update finished successfully. All components are up-to-date.
20:21:15 News update error: Cannot download file: news.zip / http://pn.agnitum.com/news/news.php?lang=en&type=Personal Pack&code=3&trial_days=0&trial_len=0&update_days=328&reseller=&product=OFP&version=7.5.1&install_id=393586A7-AA5D-47E7-8860-ECF667F17E9E
20:21:15 News update error: File not found.
20:21:05 Updating news: Downloading news file: news.zip
20:21:00 Updating news: Downloading scripts and configuration files
20:21:00 News update started
20:19:01 Spyware database update finished
20:19:01 Spyware databases update error: Update script download error
20:19:01 Spyware databases update error:
20:18:48 Updating spyware databases: Downloading scripts and configuration files
20:18:48 Spyware database update started -
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #2888 üzenetére
A log-ban hol láttad a modul kikapcsolásokat?
Az Internal events részen nálam pl. ilyesmi található gép bekapcsoláskor:
19:06:23 Malware database update finished
19:06:23 Updating malware databases: Update finished successfully. All components are up-to-date.
19:06:21 Updating malware databases: Downloading Anti-Malware configuration files
19:06:21 Updating malware databases: HAX databases are up-to-date
19:06:20 Updating malware databases: Downloading HAX component: haxdb.ini
19:06:20 Updating malware databases: Downloading HAX database components
19:06:20 Updating malware databases: Malware databases are up-to-date
19:06:20 Updating malware databases: Loading malware database files lists
19:06:19 Updating malware databases: Downloading file: vdb.xml.zip
19:06:19 Updating malware databases: Downloading malware database files list
19:06:10 Updating malware databases: Downloading scripts and configuration files
19:06:10 Malware database update started
19:06:10 Presets update finished
19:06:10 Updating presets: Update finished successfully
19:06:05 Updating presets: Downloading configuration files
19:06:02 Updating presets: Downloading scripts and configuration files
19:06:02 Presets update started
19:06:02 Outpost Security Suite Pro update finished
19:06:01 Updating product: Update finished successfully. All components are up-to-date.
19:05:58 Updating product: Downloading scripts and configuration files
19:05:58 Outpost Security Suite Pro update started
19:02:55 News update finished
19:02:55 Updating news: Update finished successfully. All components are up-to-date.
19:02:55 News update error: Cannot download file: news.zip
19:02:55 News update error: File not found.
19:01:06 Updating news: Downloading news file: news.zip
19:00:58 Updating news: Downloading scripts and configuration files
19:00:58 News update started
18:56:01 Outpost Security Suite Pro GUI started (build 7.5.1.3791.12713)
18:56:00 File and Folder Lock: disabled
18:56:00 Application Guard: enabled
18:56:00 System Guard: enabled
18:56:00 Anti-Leak Control: enabled
18:56:00 Attack Detection: enabled
18:55:59 Firewall: enabled
18:55:59 Anti-Leak protection: enabled
18:55:59 Self-protection: enabled
18:55:59 Removable media protection: enabled
18:55:58 File operation driver initialized (build 1681), SDK 1681
18:55:58 Network operation driver initialized (build 596), SDK 596
18:55:57 Outpost Security Suite Pro service started (build 7.5.1.3791.12713)Gondolom itt kellett volna látnom a modul kikapcsolásokat
-
Természetesen log alapján nyilatkoztam.
Mivel én minden nap három negyed ötkor kelek fel és egyből be is kapcsolom a gépe (ha nem hagytam bekapcsolva) így rendszer indítás után 10 perccel végez egy keresést és után ehhez képest óránként így jött ki a 4 és 7 órás időpont a frissítésekre.Mivel már majd nem 3 napja nem jött semmilyen frissítés + a frissítés keresése is min 4-5 perc volt így folyamatosan figyelmet mikor jön meg végre a frissítés vagy lesz valamilyen pozitív változás a frissítési folyamat sebességében.
Automatikusnál, kézzel csak rendszer indítás után szoktam frissíteni + néha-néha este kikapcsolás előtt.Időzített keresések között van lehetőség ennek a beállítására, régebbi verziókban telepítésnél 2 időzített gyors keresés volt, mára már nincs ilyen,
Az egyik volt az adatbázis frissítés után, a másik minden nap egy adott időpontban (alapértelmezetten éjjel egy órakor), ezt kikapcsoltam.
Azért van bekapcsolva mert már nagyon megszoktam az évek során. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #2886 üzenetére
Hogyan tapasztaltad a leírtakat? (log vagy más?)
Folyamatosan figyelted a frissítést folyamatát?
Automatikus frissítésnél láttad a történteket vagy kézzel indítottad a folyamatot?Én kézzel indítottam rá, mikor olvastam a hozzászólásod, de nálam nem volt ilyen jelenség, mivel nem is futott a frissítés után ellenőrzés. Külön lehet valahol bekapcsolni az upate utáni ellenőrzést?
-
Jelentem alássan ma délután 4 órakor meg is érkezett a tegnapi dátumú frissítés az OSS Pro számára, valószínűleg az OFW Pro is megkapta a maga adagját. Majd egy óra múlva az elmúlt időszakhoz híven ismét lefrissült a kémprogram adatbázis (hogy miért csinálja azt nem tudom), végül hét órakor a mai napi adag is letöltődött, csak a vírus adatbázis frissült.
A frissítések keresése csak a hét órás frissítés utánra áll vissza a normális sebességre, addig továbbra is minimum 4-5 perc volt.Érdekes:
A négy órás frissítés közben kikapcsolt a az Anti-Leak protection, az Anti-leak Control, a System Guard és az Application Guard ebben a sorrendben majd a frissítés követő gyors vizsgálat után ugyan ebben a sorrendben vissza is kapcsolódtak.
A másik két frissítésnél nem kapcsoltak ki.Közben EZT a fórum témát találtam miközben keresgéltem, hogy máshol is vannak-e gondok a frissítésekkel.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #2883 üzenetére
Akkor örülök, hogy nem OSS-em van, mert a kémprogramvédelem elmegy 3 naposnak, főleg, hogy ott van az M.S.S.E mellette -ráadásul OFP-nél nem ritka a 4-5 nap sem, amikor már sárgul a keret
Viszont OSS-nél tekintve hogy AV modult is tartalmaz, elég gáz.
-
válasz
#41133696 #2882 üzenetére
Nálam az OSS Pro 7.5 csütörtök (dec 15.) este óta nem szed le semmilyen új adatbázist + a korábban 10-15 másodperces frissítési folyamat 4-5 perces lett. Remélem holnap már lesz ismét normális frissítési folyamat.
Írt valaki az angol support-ra ezzel kapcsolatban? Holnap megpróbálok telefonálni a magyarra de nem sok sikert várok tőle ismerve a hozzáállásukat. -
Adler
aktív tag
Tudja valaki, hogy miért nem frissít az agnitum dec. 8 óta a spyware adatbázist?
Az angol verzió van fenn a 7.5.1 verzió. -
AtHoS
nagyúr
Kicsit pontosítva:
"Outpost Pro 7.5.2 will bring improved detection capabilities for packed executables, enhanced self-protection, and SmartDecision technology. We expect to ship the product before the end of the year. Besides the improvements described on the blog, we’ve also implemented full Unicode support. We’re testing the product in house at the moment and will post a beta test version shortly. The product will be released as soon as the testing is complete. Follow us and don’t miss it!"
-
válasz
pzsolti #2878 üzenetére
Pro vs Free
Örökké használható. -
pzsolti
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #2877 üzenetére
Köszi.
Tudnál abban segíteni, hogy ez a változat mit nyújt és meddig használható? -
-
ƵøŁĭ
veterán
Outpost 7.5.2 release is postponed
Dear readers, we have re-scheduled the next minor update (version 7.5.2) release of Outpost Security Suite Pro, Outpost Firewall Pro and Outpost Antivirus Pro until the middle of November, 2011.Short history of Outpost 7.5.2 changes compared to version 7.5.1:
Enhanced self-protection,
Enhanced SmartDecision technology,
Minor interface fixes,
Anti-spam fixes (for Outpost Security Suite Pro),
Most common crashes were fixed,
Improved detection capabilities for packed executables thanks to the advanced unpacker technology (for anti-malware engine only). -
W3a21
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék!
Outpost 7.5 verzió van a gépemen, már pár éve ezt a tűzfalat használom eddig nem volt semmi problémám vele.
Most egy ideje (mióta a legújabb verzióra frissítettem) nem tudom flash videókat megnézni. A letöltés megy szépen, a lejátszás kb. 30 másodpercnél megakad minden esetben. Ha kikapcsolom az outpostot és a Windows 7-es tűzfalát használom minden rendben működik.
Mit nem állítottam be rendesen? Ha tudtok segíteni megköszönöm! -
Csorbi
addikt
válasz
#20584850 #2870 üzenetére
Bravó, gratulálok!
Ingyen még a 10 éves Windows XP-t sem használhatod legálisan, itt a PH!-n mindennemű warez és illegális téma tiltott. Ha ilyen ügyekben akarsz segíteni neki, azt tedd meg máshol.
Ott a free változat, azt is lehet használni, teljesen ingyen!Ha hallGattál volna, bölcsebb maradtál volna...
-
pzsolti
csendes tag
Sziasztok!
Tudna vki abban segíteni, hogy hozzá jutnék az Agnitum Outpost Security Suite Pro vmelyik újságban megjelenő havi kódjához?
Előre is köszönöm. -
AtHoS
nagyúr
Szia!
Nálam nincs az IPV6 telepítve és nem találkozom ezzel az üzenettel.
Azt nézd már meg, hogy automatikus tanuló módban hagyod egy óráraHa ez nem jön be, akkor (ha már úgy is ki van mentve a konfig) tiszta konfiggal, tehát semmi beállítás nélkül egy órára úgy hagyod automatikus tanuló módban és közben netezgetsz a szokásos módom, mikor dobálja a problémás kérdéseit.
-
AtHoS
nagyúr
Helló!
Én a helyedben miután kimentettem az aktuális konfigot leszedném a programot és szépen újratelepíteném, majd beimportálnám az előzőből kimentett beállításokat.
Az újratelepítő csomagot pedig a leszedés előtt tölteném le, mivel az már eléggé naprakész adatbázissal rendelkezik egyből telepítést követően
-
törölt tag
Nos újabb jó pár nap vagy esetleg hét is eltelt. Átálltam NAV+ Agnitum-ról M.S.S.E + Agnitumra és azóta a 7.5.0 magyar verziójú Agnitum használata esetében nem tapasztaltam rendellenes működést. Magyarul nem akasztotta be a rendszert.
A megelőz védelem pedig erős fokozaton van. A NAV-ot a Windows 7 -en használom Windows firewall-al még 108 napig, utána aktiválom befele a három gépes NIS Licencet, és akkor már a kisebbik gépen is NIS lesz Windows 7 -en, természetesen Vistán maradni fog az M.S.S.E + Agnitum Outpost Firewall Pro.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Hogyan lehet megoldani azt, hogy minden egyes ip-nél ami PROTO41 via acces control hozzáférést kér feldobja az ablakot hogy mit csináljak ezt ne kérdezze meg? mindig allow-ra nyomok, de akkor is előjön, hiába van a kis ablak alján lévő négyzet bepipálva, hogy minden ilyen folyamatnál ez legyen. Az outpost-ból az angol 7.5.1 (3791.596.1681) 64 bites verziót használom.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
AtHoS
nagyúr
Azóta is rendben működik, tehát a machine.ini fájlban az 'EnableContentHandler' átállítása FALSE-ra megszűntette a fagyást 7.5.1-nél. Sajnos így nem működik a reklámblokkolás, de legalább rendben üzemel a rendszer.
Írom is meg a supportnak a megoldást, hogy tudják fejleszteni a problémás részt.
-
AtHoS
nagyúr
Úgy néz ki, hogy az 'EnableContentHandler' to 'FALSE' a megoldás a problémára.
Ezzel sem az önálló telepítésű (álá USB verzsön) Opera-val sem a minden naposan használt beállítgatott verzióval nem produkálja a fagyást.
Azért még tesztelem a hétvégén (már amikor lesz rá időm) és csak utána írok visszajelzést a supportnak.
-
AtHoS
nagyúr
Na válaszolt végre megoldási javaslatokkal a support, ahol mélységes elnézést kérnek a várakozásért.
Ezeket kell tesztelnem, hogy megoldja-e a problémámat és jeleznem irányukba a tapasztalt hatást:
"- Edit machine.ini file using the following technique: Disable
Self-Protection mode by right-clicking on the system tray icon and
selecting 'Disable Self-protection mode', then shutdown Outpost by
right-clicking on the program icon in the system tray and selecting
'Exit', then select 'Exit Outpost and shutdown service', then open the
following file: C:\Program Files\Agnitum\Outpost Security Suite\machine.ini, change the value of the parameter 'EnableContentProcessing' to 'FALSE', then save changes, reboot and enable Self-protection mode back.
- Repeat the instruction from previous step, but now set the variable
'EnableContentProcessing' to 'TRUE' and 'EnableContentHandler' to
'FALSE' and reboot.
- Repeat the instruction from previous steps, but now set the variable 'EnableScanner' to 'FALSE'.
- Disable Attack Detection in Settings -> Firewall -> Attack Detection.
- Disable Anti-Leak in Settings -> Anti-Leak.
- Disable System Guard in Settings -> System and Application Guard -> System Guard.
- Disable Application Guard in Settings -> System and Application
Guard -> Application Guard.
- Disable Proactive protection in Settings -> Proactive protection.
- Disable Self-Protection mode by right-clicking on the system tray icon and selecting 'Disable Self-protection mode'."Még van egy kis dolgom, aztán feldobom a 7.5.1-et és neki is ugrok tesztelni, hátha kiderül a probléma forrása
-
AtHoS
nagyúr
No ez egy nagyon érdekes jelenség, amit írsz.
Szerencsére én eddig ilyennel nem találkoztam Outpost-tal kapcsolatban.
nVidia hálókártya hardveres tűzfalával kapcsolatban viszont igen, ha a hálózatkezelő szoftver telepítésre került
Kíváncsi vagyok mi lesz a megoldás esetedben
-
Eddyke
csendes tag
Outpost Security Suite Pro 7es van fent. Eredeti vásárolt kulcs tehát nem tört verzio. A hiba ha hotfile és társairól szeretnék olyan fájlt leszedni ami csomagolva van rar-ba akkor azt folyamatosan hibásan szedi le. Ha kikapcsolom a vírusírtót vagy más gépról szedem amin nem ez van fent jól jön le. Megfigyeltem, hogy ezt a hibát avi-t tartalmazó rarokban csinálja. Ha van más is a mappába pl felirat azt rendesen kicsomagolja, csak a filmet nem.
Valakinek van ötlete mit kellene beálítani, hogy jól szedje le? -
AtHoS
nagyúr
A napokban kijött Opera-nál a 11.52-es és a 12 alfa 1116-os verziók, melyekben jelentős memóriaszivárgási problémát orvosoltak windows OS esetében.
A mai napon ugyanúgy csonttá fagyott a friss, ropogós 1116-os Opera alatt a rendszer OSS 7.1-el. Egy hónapja megszűntek amúgy nálam a fagyások, miután visszatettem a 7.1-et. Ekkor estem gondolkodóba, hogy esetleg nálam a fagyásos jelenség a 11.51-es Opera illetőleg utána a próbálkozások során már aktuális 12 alfa OSS 7.5 és 7.5.1-el okozta fagyásokat véletlenül nem-e az Opera memóriaszivárgásának köszönhettem.
Most visszadobtam a 7.5.1-et, tesztelem a dolgot, hátha rendben lesz a most már az Opera memória szivárgás megszűntetésével.
Ami egyből feltűnt, hogy sokkal pörgősebb lett a weboldalak töltődése a böngészőben OSS 7.5.1-el
-
törölt tag
válasz
#41133696 #2844 üzenetére
Úgy néz ki, hogy ez lett a megoldás
Mármint az, hogy Maximálisra állítottamaz adatszivárgás-védelem szintjét. Azt taktikáztam ki, hogy hátha így majd dez mindenre, és hát manuális engedélyezgetéssel siekrül megoldani a 7006-os hibát. Azóta már nagyon sokszor újraindítottam, egyszer sem jött elő a hiba
-
törölt tag
-
törölt tag
Találtam még egy érdekességet. Nem is most már múltkor amikor elsőként használtam a 7.5 -öt akkor nem írtam be azt hiszem, most viszont hogy a Mozilla Thunderbird-öt be kellett állítanom megint belefutottam pislogtam vagy 2 mp-ig aztán beugrott, hogy dehát ilyen már volt!
Arról van szó, hogyha a 7.5-ös Agnitum Outpost Firewall PRO tiltómódban van és a tanulómód is kivan kapcsolva, akkor a Thunderbird a helyes adatok megadása esetén is rossz felhasználónév vagy jelszó üzenetet dob.
Nekem elég bonyolult jelszavaim vannak, így ha kézzel pötygöném be, még az is lehetne, hogy elütöttem, de sohasem manuálisan írom be, hanem a jelszó széfből CTRL+C CTRL+V-vel.
Azt is fontos megjegyeznem, hogy a tűzfal egyszer már megtanulta a szabályokat a Thunderbird-höz is, hiszen a 7.5.0-ról updatelt 7.5.1 szabályait is ki exportáltam , majd a 7.5.1 eltávolítása után a 7.5.0-ba be importáltam azokat a szabályokat melyek szeptember 14 óta keletkeztek. Ezek a szabályok ismerték a Thunderbird beállításait igaz a 6.0.2-ét de most amikor feltettem a 7.0-t jelezte, hogy megváltozott program készül elindulni engedem e. Természetesen engedtem...
Szóval aki ilyesmibe ütközik, annak ez se legyen akadály
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #2841 üzenetére
Nekem ezt rögtön induláskor játssza el... úgy vettem észre, hogy induláskor várni kell 4 -5 percet és utána már nincs gond általában, de ez akkor sem elfogadható...
Amúgy leszedtem az angol 7.5.1 -et és visszatettem az agnitum.hu-s verziót, mert a fényképezésekkel messze nem vagyok készen
Most meg kicsit leköt, a pro-aktív védelemének tanulmányozása... ott lehet elásva...
Igazából két szoftvert kellene megbízhatónak vennie, az egyik a Core Temp a másik meg a Hard Disk Sentinel.
-
válasz
#41133696 #2839 üzenetére
Nekem volt hasonló hiba üzenetem (pontosan nem emlékszem, hogy mi) a promóciós magyar 7.0.4 alatt amikor meg akartam nyit a Sajátgépet + a uTorrent elegendő hely hiányra hivatkozva leállított több torrentet is és az Orbit Downloaderben is inaktívvá váltak a letöltések. Ez akkor történt meg amikor a gép már több napja nem volt újra indítva és intenzív volt a torrent forgalom és a letöltésvezérlős letöltés egy időben.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #2839 üzenetére
Hja tényleg, már kérdezted korábban a 7006-os hibát.
Mondjuk nálam nem problémázott az engedélyekkel.Próbáld meg kikapcsolni a proactive védelemnél a system guard-ot
Nekem úgy tűnik, hogy az fogja meg az eventvwr.msc-t
Ha úgy jó, akkor lehet gondolkodni azon belül hol kellene matatni.
-
törölt tag
Hát ez LOL
Elkezdődött Angol 7.5.1-nél is... Igaz csak a rendszergazdai fiókom alatt tapasztalom , de az bőven elég...
-
kisferi
tag
Igen. Ezekkel több:
str43="elérhető"
str44="A védelem helyreállításához töltse le a legfrissebb Outpost verziót (7.0.4.)!"
str45="Új verzió letöltése és telepítése most"
str46="Emlékeztessen később"
str47="Mégse"
str48="Az Ön Outpost védelme nem fogad frissítéseket és megszűnt a támogatása. Az Ön Outpost szoftvere már nem véd aktívan, így könnyen a különböző kártevők és/vagy támadások áldozata lehet."
str49="Új"
str50="Kérjük frissítse az Ön"
str51="termékét most!"
</string table>Köszönöm szépen a segítségedet. Egyedül ez maradt angol.
http://data.hu/get/4270836/Vagolap01.jpg -
kisferi
tag
Sziasztok. AtHoS belinkelte a Outpost Security Suite 7.5 magyarítását, én feltöltöttem az Outpost Firewall Pro 7.5 magyarítását. Úgy csináltam ahogy AtHoS leírta és működik, felfrissült a 7.5.1-es verzióra és magyar lett.
Rátelepítettem a 7.5-ös magyar verzióra. Telepítéskor megkérdezi, hogy akarod-e frissíteni.
Utána, hogy megtartod-e a régi beállításokat. A végén amikor kiírja, hogy újraindítod a gépet, akkor másoltam (írattam felül) a fájlokat és csak utána indítottam újra a gépet.
Betöltődéskor már magyar és kell egy frissítést nyomni.
Ezt a sajátomból vettem ki ha valakinek kell(mindegyiket a megfelelő mappába kell betenni).
http://data.hu/get/4270763/Agnitum.zip
Saját feltöltésem, remélem hogy tudtam én is valakinek segíteni. -
kisferi
tag
Szia AtHoS . Nekem a Firewall Pro (magyar licence) magyar 7.5 verzió van feltelepítve. Erre rátelepíthetem az angol verziót? A magyar kulcs jó az angolhoz? Előre is köszönöm a választ.
-
törölt tag
Amúgy én nem lennék meglepődve ha a magyarosítás megszűnne... Volt már rá példa a BitDefender esetében.
Anno évekkel ezelőtt annak is volt magyar nyelvű változata, de nem hozta a hazai disztrib állítólag a várt számokat és azóta nincs magyarul ...
Szóval nem akarok én messze menő következtetéseket levonni de tekintettel a hazai viszonyokra meg arra, hogy idehaza nem árulnak lifetime licenceket, azokhoz nem adnak támogatást, a honosított változat hónapokat késik és akkor sem mindig 100-as
... szóval ezek fényében, szerintem bődületesen magas számok nem nagyon esélyesek...
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #2821 üzenetére
Azt hittem érthetően fogalmaztam, de akkor szájbarágom
1. Kiszeded a magyar verzióból azokat a fájlokat, amiben megtalálható a HU betűpáros (ezt a listát olvashatod itt)
2. A HU betűpárost minden fájlnál átírod EN-re
3. Az így kapott most már EN betűpárosokat tartalmazó fájlokat másolod be az Angol OFP könyvtárába (pl. mikor kéri a telepítés végén az OS újraindítását)
4. Innentől már magyarul fog hozzád szólni a program
A kewix féle magyarosítgató telepítő így működik, de ez sajna 7.1-es programhoz készült, így picit elavult már a fordítás
-
válasz
#41133696 #2821 üzenetére
Mivel alapértelmezettem az angol így azt maga a fő fájl tartalmazza.
Én próbáltam úgy hogy kiszedem a magyar fájlokat és felteszem az angolra de nem használt, nem jelent meg a magyar a választható nyelveke között.
Ha a kereskedelmi magyarra teszed fel a kereskedelmi angolt akkor nagy valószínűséggel meg fog maradni a korábban telepített magyar nyelvi fájlok is és használhatod is a magyar nyelvet. Jó lenne ha én is le tudnám magyarosítani az enyémet de ahhoz pénz kellene ami viszont nincs. -
törölt tag
Köszi, csak a NIS-es gépen voltam éppen...
No megelégeltem a dolgot, letöltöttem az angol verziót, ami meglepetésemre simán felment . Azt hittem, hogy majd rinyál mint régebben tette , hogy eltérő nyelvi verzió... nem simán felment .. amikor felkúszott bevillant, hogy esetleg a magyar nyelvi állományokat lepucolja, de nem fent hagyta a többivel együtt.
Egyelőre angolul használom jól el vagyok én ezzel is :-)
Legfeljebb ha majd sor kerül az új Agnitumról szóló cikkre - de még van addig tetemes listám például a BitDefender 2012, NAV,2012, NIS 2012 - és nem lesz frisebb magyar verzió, akkor elgondolkodom róla, hogy lecseréljem e.
Most úgy látom , hogy jobb az angol verziókat használni, mert ezek mindig a legfrisebbek
-
AtHoS
nagyúr
válasz
#41133696 #2817 üzenetére
Rákeresel a könyvtárában a HU -t tartalmazó fájlokra
Egyébként ezek a fájlok:
plugins\anti-spam\op_gui.en
plugins\antimalware.en
plugins\logviewer.en
plugins\netstatviewer.en
plugins_acs\amw.en
plugins_acs\content.en
plugins_acs\downloader.en
plugins_acs\hips.en
plugins_acs\sand.en
acs.en
compatibility.en
feedback.en
html_ui.en
ie_bar.en
op_cmn.en
op_install.en
op_mon.en
op_shell.en
py_localize.en
update.en -
törölt tag
válasz
Gubek-Einste #2814 üzenetére
A hetes szériánál volt 7.0.4 magyar előtt 7.0.x valami is.
Valaki írta, hogy az angol 7.5.1 -et kell feltenni, és a magyar 7.5.0 megfelelő állományait kicserélni, mindjárt majd megnézem, hogy ki meg mit írt
-
-
törölt tag
14.-én jelent meg a magyar 7.5 kíváncsi vagyok mikor adják majd ki a javított verziót
-
törölt tag
válasz
kisferi #2805 üzenetére
Szia, van olyan hogy lefuttatod a frissítést és azt látod, hogy a frissítés sikeres, miközben nem volt szerverileg új kémprogram adatbázis frissítés verzió már napok óta. Van olyan, hogy 4-5 napig nincs és ilyenkor átvált sárgára. Nekem is így van most 2011.09.19 a dátuma jelenleg
-
kisferi
tag
Sziasztok. Az Outpost firewall 7.5-ös verzióját használom a Nod32 5-ös verziójával.
Az outpost azt írja ki a (saját biztonságom menüben), hogy a kártevő adatbázis elavult
(kémprogram adatbázis 2011.09.19) pedig mindig frissül. Ha valaki tud megoldást kérem segítsen. Köszönöm. -
AtHoS
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #2803 üzenetére
7.1-el és 7.0.4-el nincs fagyás
Nem szoktam egyszerre frissítgetni az összes oldalt csak mikor elkezdtek jelentkezni a fagyások és észrevettem, hogy csak böngészés közben van fagyi.
Általában csak elindítom az Opera-t, ami cache-ből betölti az oldalakat, majd tudom folytatni a különböző ph! topikok követését onnan, ahol előzőleg abbahagytam.
pl. elkezdem az Opera böngésző topikkal, amely fülének aktiválása után nyomok egy frissítést, majd olvasom a topikot ill. beírok/válaszolok. Ha végeztem, akkor jön a következő, majd megint a következő és így tovább. No itt a performance szériával nem tudtam a 15. fülig eljutni fagyás nélkül. Bár a "fülszám" inkább kevesebb volt a fagyásig, tehát igazából 5..10 percen belül már fagyott is a rendszer.
Ami legjobban bosszant, hogy a fagyások miatt platformot cseréltem, az új platformon már alaplapot, többször lett újratelepítve az OS az utóbbi 2 hónapban, mint 5 éve összesen,mire kiderült, hogy a hülye OSS szivat
Nagyon sok szabadidőm ment el (sajnos abból elég kevés van mostanság), mire kiderült a probléma oka
Az eddigi évek alatt is ugyanígy böngésztem, mégsem tapasztaltam problémát. Nem is hiszem, hogy extrémek lennének a böngészési szokásaim
-
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #2801 üzenetére
Opera nálam 30+ oldallal indul, melyeket egyesével nézek meg és frissítgetek (javarészt ph! és családja oldalak, cache-ből töltődnek be a böngi indulásakor).
Na itt az oldalfrissítéseknél a Performance szériával 15-ig még nem sikerült eljutnom, hogy ne fagyjon a rendszer. Ha az összes oldalt egyszerre frissítem, akkor második ilyen próbálkozásra 100% fagyi (első próbálkozásra kb. 70%-ban fagyás)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple asztali gépek
- Tesla topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Meggyi001: Telefonjaim a kezdetektől máig, avagy: My phone's antology
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Diablo 3 Collector's Edition
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Fekete
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest