- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A napokban kijött Opera-nál a 11.52-es és a 12 alfa 1116-os verziók, melyekben jelentős memóriaszivárgási problémát orvosoltak windows OS esetében.
A mai napon ugyanúgy csonttá fagyott a friss, ropogós 1116-os Opera alatt a rendszer OSS 7.1-el. Egy hónapja megszűntek amúgy nálam a fagyások, miután visszatettem a 7.1-et. Ekkor estem gondolkodóba, hogy esetleg nálam a fagyásos jelenség a 11.51-es Opera illetőleg utána a próbálkozások során már aktuális 12 alfa OSS 7.5 és 7.5.1-el okozta fagyásokat véletlenül nem-e az Opera memóriaszivárgásának köszönhettem.
Most visszadobtam a 7.5.1-et, tesztelem a dolgot, hátha rendben lesz a most már az Opera memória szivárgás megszűntetésével.
Ami egyből feltűnt, hogy sokkal pörgősebb lett a weboldalak töltődése a böngészőben OSS 7.5.1-el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged