Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hókusz Pók
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Alvin!
Problémád megoldva??? -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
up

-
mr.ki
aktív tag
Végignyomtam a demo küldetését és utána azt írta, hogy válasszak 7 kártyát. Hiába választok akár egyet is nem lehet kilépni. Ez még nagyon új.....nekem
-
Hókusz pók én a helyedben azért feltennék egy 76.45 drivert vagy a 81.84 is jól sikeredett állítólag...
próbáld meg úgy.
Más 5letem nincs
-
Túl erős a gépetek hozzá...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Alvin_ti4200
félisten
Segítsen már valaki
Állítólag van valami fix hozzá, hol találom meg ezt?
-
Csiaki
csendes tag
Heh!
Én fel sem tudom rakni!
-
Hókusz Pók
aktív tag
Sziasztok!
Padlón vagyok! Tudom gyengusz a VGA-m, de amúgy megy a stuff, minden fullon 26-30fps. A bibi: valahányszor játszom, meghatározatlan idő elteltével, újraindul a gépem...Se szó, se beszéd fekete screen és restart... Konfig az adataimnál. Még annyit, hogy 71.89 WHQL ForceWare van fent. A géppel semmi mással nem volt és nincs probléma... Segítsetek lécci lécci lécci! -
naraku
aktív tag
Nálad kb hány fps???

-
Nálam a menüvel semmi gond...
-
naraku
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
A menü szerintem majdnem mindenkinél szaggat rendesen!!
-
naraku
aktív tag
H Nekem is ez volt a bajom hogy nincs mentés a demoban!

-
srácok a mentéssel mi a szitú ?
Nyomok egy skirmisht és game közben hiába keresem a mentési funkciot nincs
Vagy a demóba nem tettek, nincs értelme? -
Troy.
addikt
érdekes. megnyertem egy pályát , és amikor kiléptem a menübe , meváltozot a háttér és nem szaggaott

-
Troy.
addikt
franc egye meg . leszedtem a demo-t . nálam szaggat menü !!!
de érdekes modon a játék kitűnően megy ! és szép is . -
Shalala
senior tag
sziasztok!
a demoban hany palya van?
megeri leszedni? -
--Priby--
tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
Ezzel még én is így vagyok...
De csak megszokom...
Egyáltqalán emlékeztek mekkora újdonság volt az 1 után a 2? Aluig bírtam megszokni... és most meg a kedvenc gamem
-
Dilikutya
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Nekem magával a korral (XVII. század, és ami utána jön) semmi bajom, ez világszerte a gyarmati háborúk, földrajzi felfedezések kora, kiteljesedik a világ, Ázsia egyre ismertebb lesz, és Afika földjén is megvetik lábukat az európaiak, újabb népeket felfedezve, újabb háborúkat hozva ezzel az emberiségnek (és elvileg újabb játszható népeket, csatákat a játékostársadalomnak
) -
Dilikutya
félisten
válasz
SystemRoot
üzenetére
Ha megfigyelted, a sorozatra eddig is az volt a jellemző, hogy mindig újabb korban játszódtak az újabb epizódok. Az első rész az ókori görögökkel, perzsákkal, rómaiakkal foglalkozott, a második a lovagkorral, majd a földrajzi felfedezésekkel, ez pedig azzal, ami ezután jött. Egyedül az nem tetszik nekem, hogy teljesen leragadt az amerikai kontinensen.
-
SystemRoot
őstag
Helló mindenki!
Nos hát én egy kicsit csalódtam ebben a gaméban. No, nem a grafikájával van gond sztem, minden maxon, +4xAA , 16XAF -el egész szép.
Nem is tudnék most így hirtelen szebb RTS-t mondani nála. De viszont a kor amit az Ensemble választott.... az valami borzasztó
... amikor megláttam a loading képen azt a Cowgirl csajt shutgunnal, hát azthittem rosszul leszek...
ez lenne a nagymúltú és imádott AoE 2 nek a folytatása???
...hát szomorú. Én nem értem mért kelett ''kort lépni''. ha maarardtak volna az AoE 2 s időkben csak ezzel a grafikával semmibajom sem lenne, sőt nagyon örülnék! De ráadásul még csak nem is egyedi ez az új ''style''/kor. Ha valaki ismeri az American Conquestet, akkor az tudja, hogy az kb ugyanez csak gyengébb grafikkal... Szal nekem ez egy csalódás volt (bár valahogy számítottam is rá, mer már az Age of Mythology sem tetszett...
) Pedig az AoE 1, meg a 2 + annak a kiegészítője a Conquerors micsoda isten császárul király játék volt. Még máig játszok az AoE 2 vel. Egyszerűen az a legjobb RTS, de télleg. Felülmúlhatatlan. Egyébként nem is vártam volna a 3 tól hogy felülmúlja, de azért azt se hogy így elcsesszék... Nos mostmár úgyis mindegy. Szal nálam ha Ageof, akkor továbbra is 2... -
D.Orion
veterán
Bővebben: link
''Közeledik az év vége, s vele együtt az összes több éves projekt fölveszi a kabátját, hogy elballagjon a klónozó üzembe. Ez történt az Age of Empires III. c. régóta várt valós idejű stratégiával is. Bearanyozódott és kolbászol!
Az Ensemble és a Microsoft közös gyermeke október 18-án éri el a kritikus tömeget taktikai (normál) és megatonnás (gyűjtői) változatban.
Azok számára, akik esetleg clusterbe kötött régi rendszeren elemeznek dns mintákat, üzenjük, hogy legalább egy ilyen gépre lesz szükségük, hogy kiszakadjanak a munkából: 1.4GHz professzor, 256 MB RAM, 64 MB videokártya T&L-lel (szép régi kifejezés), Windows XP, 56k az online játékhoz és 2GB hely a merevlemezen.'' -
Én még anno Age 1 el nyomúltam

Most feltettem ezt a demot és tényleg fasza ...
Pl: skirmish alatt ,hogy tudok fát bányászni?
Viszont mentés nincs benne?
Pár infót mondjatok már róla... rég játszottam ilyen tipusú gameval lehet már változott pár dolog...
Nincs kedvem visszaolvasni, elég pár mondatt nagyvonalakban
Thx! -
naraku
aktív tag
MI VAN???????????

-
Fujisan
csendes tag
Nekem is akadozott, de miután lekapcsoltam a virusirtót meg a többi mást már nem akad.

-
naraku
aktív tag
NINCS HARAG!!!!!!!!!!!!!!!!
-
naraku
aktív tag
Jó értem mostmár egybe irom megprobálok oda figyelni!
JÓ? még ujonc vagyok én se tudhatok mindent!!:
-
mr.bullet
tag
naraku:
megprobálhatnád egybe irni a hsz-eidet...
mert a végén még hozzászolás gyujtonek fogunk hinni.
és megprobálhatnál értelmesebb hozzászolásokat is birni.és minket az nem érdekel,hogy:-hu de király,meg,hogy hu de jo...mert az osszes hsz-eidbol (amiket láttam)csak értelmetlen dolgokat lehetett kivenni...
de ne érts félre:NO HARAG!
tehát semmi vita,csak szoltam.mert a moderátorok,és a házigazdák sem fogják jo szemmel nézni... .jóban vagyunk még mindig 

[Szerkesztve] -
naraku
aktív tag
Szerinted minek van ez a topik?
Azért hogy olvashas a gameről!
Értem!
-
Medve59
tag
Elég komolyan megcsinálták ezt a kis játékot..eddig még nem is halotam rola,de ugylátom játszani fogok vele.
-
naraku
aktív tag
Eznagyon is igaz!

-
naraku
aktív tag
Eznagyon is igaz!

-
naraku
aktív tag
JA!
:

-
naraku
aktív tag
A viz az nagyon szép!

-
naraku
aktív tag
A menü nekem is akad amugy most probáltam ki tök állat !

-
Dilikutya
félisten
A menü mindenkinek akad.
-
Archer
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nálam is akad rendesen.

-
Motion_Blur
félisten
Hi!
Mindenkinek akad a menü?
Amúgy a játék simán fut 1280-on minden on/very high, és nagyon szép
Használja az SM3-at? Mert nagyon szépek a shaderek
-
Motion_Blur
félisten
bocs, 2x ment el

[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
mr.bullet
üzenetére
Normális, mirroroktól és várakozástól mentes címet senki se tud? Bővebben: link
-
mr.bullet
tag
Bővebben: link ezt már valaki meg adta de mindegy...érdemes átolvasni a régebbi hozzászolásokat is,mert azok lehet hogy ''vaaaaaaaaaaaalaaaaakinek''ujak...
ott van az oldal alján,hogy miror:1 download,mirror:2 dowload...azokra kell kattingatni,hogy lejojjon ajatek

[Szerkesztve] -
Archer
őstag
-
naraku
aktív tag
Végre lejött a demo én még nem értem rá kiprobálni!

-
Dilikutya
félisten
Torony. Ha őrtornyot mondtam, őrtoronyról van szó
Erődből nem tudom, mennyit lehet építeni. Én egyszer tudtam erődöt építeni, ugyanis ahhoz a tapasztalati pontokért cserébe az egyik küldeményben egy épitőbrigádot kértem, akik felhúzták nekem az erődöt. Simán a parasztoknál nem találtam azóta se ilyet.
Érdekes, megfigyeltem, hogy a skirmish módban a városom által szerzett XP-k továbbmennek, így most pár csata után van egy Level9 szintű városom, noha maga a város felépítésére minden játékban szükség van. Hogy más játékmódokban hogy van, nem tudom, én anno az AoE2 és a kiegészitője küldetéseit se játszottam végig 1-2 kivételtől eltekintve, nem kötöttek le úgy, mint egy Random Map/Skirmish csetepaté
-
mr.ki
aktív tag
''A bányászat, vadászat, favágás annyiban változott, hogy munkásainknak nem kell többé erre való épületekhez visszamászni, hanem gyűjtik magukba korlátlanul a kitermelt anyagot. ''
Nagyon remélem,hogy ez ellen lesz valami javítás, mert ez volt az egyik amit imádtam benne, noha néha bosszantó volt. A Rise of Nations-szel is ez volt a bajom.
A grafikáról csak annyit, hogy kár volt ekkora dobra verni, mert nagyon sokan ezért fogják kipróbálni és csalódnak ebben a jó kis játékban. Örömmel olvastam,hogy nagyrészt megmaradt minden a nagy elődből.
A torony az szimpla v. az erődre gondoltál, mert ha csak 7 torony lehet az egy kicsit kiábrándító.
-
Dilikutya
félisten
Én sem akartam piszkálódni

Na, lássuk a medvét. A grafika szebb. Ebbe nem lehet belekötni. Nem egy világmegváltó, de a célnak megfelel, szép, a mozgások, robbanások, épületek összedőlésének animációi szépek, látványosak. A zoom funkció 1024-es felbontásban nem különösebben használható, gondolom magasabb felbontásban jobban funkcionál. Forgatás nincs. A kezelőpanel a képernyő felét betölti, állítólag lesz a végleges verzióban valami minimális felület is.
A játék alapjaiban nem változott, ugyanazok az épületek vannak nagyjából ugyanolyan funkciókkal, a karakterosztályok is a korábbiak modern megfelelői. Újdonság a tapasztalati pont, amiért cserébe különfél korlátlanszor, vagy korlátozottan átvehető szállítmányok (étel, pénz, fa, különféle egységek) érkeznek. Újdonság, hogy rövid időközönként is érkezik szállítmány, fa, étel, pénz és tapasztalati pont személyében, postakocsin, később vonaton. A bányászat, vadászat, favágás annyiban változott, hogy munkásainknak nem kell többé erre való épületekhez visszamászni, hanem gyűjtik magukba korlátlanul a kitermelt anyagot. Kétségkívül kényelmes megoldás, de nem túl realisztikus. A farm az AoM-hez hasonlóan korlátlanul működik, egyszerre 10 ember dolgozhat egy farmon. Újdonság egy ültetvény, amivel pénzhez lehet jutni, működése olyan, mint a farmé. Fogalmam sincs, miféle műveletek folynak ott azon a létesítményen, biztos ópiumültetvény
.
Ami nem tetszett, hogy mindössze 7db őrtorony építhető, ami 1-1 jól meghízott város esetén nem túl sok, sőt, bőven kevés. Bár jelentős tűzerővel bírnak, de akkorsem elegendőek. Hirtelenjében az épületeket illetően több eltérés nem jut az eszembe.
Egységek. Túl sok eltérést nem lehet elmondani róluk, lényegében ugyanazok, amik voltak, persze a játékban feldolgozott történelmi időszaknak megfelelően felszerelve. Ebből is következik, hogy javarészt tűzfegyverek szerepelnek a játékban. De más fegyvernemmel balgaság is nekivágni 1-1 támadásnak, bár vannak íjász és közelharcos egységek is.
Újdonság egy felderítő egység, akit nem lehet megölni. Miután lement az életerőpontja nullára, elhasal, fetreng egy darabig, aztán új erőre kapva ismét aktív.
Összességében azt mondhatom, méltó folytatás készült el az Age of Empires 3 személyében, hibái annyira nem zavaróak, újdonságai nagyjából tetszenek. Bár, ha tényszerűen megnézzük, akkor a sorozattal nem történt semmi, csak egy kiadós ráncfelvarrás. De ez nem zavaró, hogy egetrengető újdonságok nincsenek benne.
A grafikai motor nagy valószínűséggel az AoM-re épül. -
mr.ki
aktív tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Nem piszkálódásnak szántam.
Igen a hardveres támogatásra gondoltam. Mondjuk a 2-t sem a grafikájáért szeretjük
.
Epekedve várom a játék megjelenését, addig valszeg beinvesztálok egy 6600GT-re (CoD 2 miatt
)
A játékkal kapcsolatban. A demo alapján összetudnád hasonlítani a 2. és 3. részt? -
Dilikutya
félisten
És? Ezt eddig is tudtam
. Sőt, kijavítalak: az enyém támogat DirectX 8.1-et, a tiéd csak 8.0-át ismeri hivatalosan. Nem hivatalosan viszont valójában nem is teljeskörű még a DirectX 8 támogatás ott sem (meg a GF3-ban sem). De még mindig nem értem, mire akarsz kilyukadni
Arra gondolsz, hogy a hardveres DirectX 9 miatt nem lehet egyes beállításokat medium fölé vinni? Ugyanis nálam minden az elérhető maximumon van, akad, amit nem lehet medium felé vinni, mert ott sincs az opció a menüben. Én is gondoltam rá, hogy azok erősen a hardveres DirectX 9 meglétéhez kötődhetnek, mivel maga a kártya még rendelkezne ebben a játékban erőtöbblettel szerintem.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
naraku
aktív tag
Mit gondoltok 9800se-n hogy fog futni?

-
Dilikutya
félisten
Toness fórumtárs még biztos a régi iskola híve, és Q3-at nyüstöli. Abban van ''free for all'' és ''1vs1'' mód is
.
Más: játszogatok a demóval, egyre jobban tetszik. Nem az mondom, hogy van olyan jó, mint a 2. rész, de végülis egészen jó kis játék. És nagyjából 70-75%-ban engedi a grafikai minőséget. És játék közben meg se rezzen. Amikor először játszottam vele, a fák elég csúnyák voltak, igaz, nem lett a gép telepítés után újraindítva. Azóta szép az egész. Nem a legjobb RTS, amivel valaha játszottam, de azért elég jó játék. -
Toness
őstag
Nemtudja senki hogyan kell új városközpontot építeni?

-
uzi75
tag
nekem megvan a demo.de mukodik?tehát jo?
-
MoneyM
senior tag
pontos dátumot nem tud valaki, hogy mikor jön?
-
MoneyM
senior tag
valakinek megvan a demo?
-
MoneyM
senior tag
most töltöm a demo-t!
kiváncsi vagyok rá nagyon! -
Toness
őstag
Azt megtudja mondani nekem valaki hogy hogyan tudok új városközpontot építeni?
[Szerkesztve] -
kovsol
titán
tudod mi a baja ?
(csak poén volt nekem is amd van) -
Toness
őstag
Újraraktam a windows és valahogyan szebb lett most a játék
Van köd, szép fények és minden jól néz ki, de továbbra is szaggat, azért annyira tényleg nem jó a graf hogy szaggasson, amikor a doom3 ultrahigh-on is megy a gépemen 
-
uzi75
tag
letoltheto itt a single player

csak le kell menni az oldal aljára és ott asszem a mirror1,mirror2,mirror3-ra katt!
[Szerkesztve] -
--Priby--
tag
válasz
JagdPanther
üzenetére
ja, ahonnét nézzük

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Hálózati / IP kamera
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Samsung kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Állítólag van valami fix hozzá, hol találom meg ezt?

de érdekes modon a játék kitűnően megy ! és szép is .

)
. De ettől függetlenül kicsit lelassulhattak volna, mer mint mondtam nekem ez a kor nem igazán jön be...

Értem!
.