Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Lenne egy próblémám : Hiba: 1935. Hiba történt a következő összeállítás telapítése közben: 'Microsoft.MSXML,publicKeyTocen=''6bd6b9abf345378f'',version=''4.1.0.0'',type=''win32'',processorArchitecture=''x86''''. További információt a Súgó és támogatásban találhat. HRESULT: 0x80070002
Ez mi? -
spyduck
nagyúr
pause break gomb

-
spyduck
nagyúr
Csak az én játékom csinálja ezt mert akárkinél felraktam ugyan ezt csinálja!
HELP!!!!!!!!!!!!!! -
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha elmentem a játékot és késöbb be LOAD-om akkor nem lehet kiszedni a PAUSE-t és nem bírok vele játszni! Mi lehet a peobléma??????
Már végignyomkodtam az összes gombot! Talán a játék hibás? -
--Priby--
tag
[link]
Age of Empires Hun Fansite -
frame>24
addikt
válasz
Rob_Taylor
üzenetére
köszi 
ha ezt nem 2 nappal a határidö elött írod, akkor pl. még lett volna esélyem nevezni
[Szerkesztve] -
Vindicator
csendes tag
Nem lenne rossz ha készülne folytatás..
. -
karnokd
tag
Hello, segítség kellene:
A küldetésekben azon a pályán, amikor Morgan megtalálja az azték térképet, összeszedtem az összes fogoly indiánt és felépítettem az outpost-ot, de semmi sem történik! Talán egy no progression bug? -
Rob_Taylor
tag
Hivatalos Magyar Age of Empires 3 bajnokság indul Április 28-án.
Jelentkezni ingyen és bérmentve, csak eredeti játékkal ( ami már 4000Ft-ért simán beszerezhető) a következő Hivatalos Magyar honlapon lehet : [link]
Keresd Curby-t vagy rerric-et, ha valami nem tiszta a jelentkezéssel kapcsolatban. A bajnokság az ESO-n zajlik.
Sziasztok -
VinoRosso
veterán
upupp irjatok hogy kell kaput építeni!
[Szerkesztve] -
-
VinoRosso
veterán
no senki, uppolok, hogy írjon vki!

-
törölt tag
sziasztok, a magyar verzio mennyire jo? gondolok itt a beszedhangokra, feliratokra, nem rontja el a jatekot? sajnos par progi magyaritasa nagyon rosszul sikerult
-
VinoRosso
veterán
már egyószer régen kérdeztem, hogyan lehet kaput építeni aoe3ban, aztén valaki írt rá valamit, kipróbáltam, és nem működött, nemrég rászántam megint hogy játszak vele, és most felteszem még 1x a kérdést, hogyan lehet kaput építeni, ha lehet.
-
--Priby--
tag
nem tudjátok, hogy vannak e aoe3 magyar klánok?

-
Dotn
aktív tag
De ul ez a topik.
Ennyire nem nepszeru,vagy csak en kattantam ra tul keson? Na mindegy. Belevagtam a single utan a csata hadjaratba vagy mi,es nagyon allat. Alig birom lerakni. Estenkent a szemeim rendessen kifolynak. Ha igy folytatom,egy-ket ev es 600 dioprias szemuveget kell vennem. Hm...Nem rossz a jovore nezve. 
-
Dotn
aktív tag
-
Dotn
aktív tag
Egy lama kerdes,hogy lehet az Age Of III-ban a kamerat forgatni? A menuben megtalaltam,es ki is pipaltam,csak hasznalni nem tudom.

-
cimopata
csendes tag
Sziasztok!
Bocs hogy a kérdésem nem egészen vág témába de reménykedem hogy itt tudják a választ!
Nos Age of empires 2 The Age Of Kingst szeretnék játszani de nem sikerül az ismerőseimnek csatlakozni a szerveremhez. Sőt nem is látják.De ugyanez van visszafele.
Nem tudom mi lehet a probléma?
Kérlek titeket segítsetek, köszönöm . -
Retekegér
MODERÁTOR
Helyes

Mondjuk az is szerepet játszik a dologban, hogy az összes AoE generációt kívülről fújom, az első P1-emen is azt játszottam legtöbbet (kiegészítőkkel - Final conquest, Rise of rome). Szerintem jól megcsinálták ezt az egészet.
Az AoE 3-ban meg különösen az tetszik, hogy még a skirmish-ben is a tapasztalat (experience) által gyűjthetsz új cuccokat (choose new cards), így a későbbi játékokban kérhetsz az anyaországtól manufaktúrát, orvosokat, kalózhajókat stb.
Később lehet, hogy még multiplayer-be is kimerészkedek
-
Retekegér
MODERÁTOR
No, én általában úgy játszom, hogy 3 a 3 ellen, tehát 2 szövetséges és 3 ellenség. Max. 200 embered lehet (persze egy ágyús elfoglal mondjuk 3-4 helyet), de 6 játékosnál ha összetalálkoznak a menetelő seregek, képzelheted mekkora banzáj van.

Tök mindegy mely néppel vagy, mindegyiknek van specialitása. A franciáknál pl. erős a lovasság, a törököknél a tüzérség (janicsár, abus gun) stb. Az egyik kedvencem a skirmisher, amely egy könnyen mozgó lövész egység, mely majdnem minden népnél megtalálható és erről kapta a nevét a játékmód is.
Három fajta harcmodorral kell nyomulni, pakolni kell a seregbe közelharcost, lövészeket és jó sok ágyúst (field gun a legjobb az emberek ellen). Ja, a hajók is nagyon kifinomultak...
-
Dotn
aktív tag
válasz
Retekegér
üzenetére
Hu.......Ez nagyon jo lehet. A Skirmish-ben valo jatszas lehet a leg elvezetesebb az Age Of III-ban. Jol mondom? En meg nem probaltam,de ha vegzek a single reszekkel,akkor mindenfelekeppen belevetem magam. Te tenleg 2-300 egyseggel jatszol? Mennyi szokot lenni ebbol a sereged? Melyik nemzettel erdemes kezdeni?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Skirmish-ben vannak meghatározott térképek (Észak- és Közép-Amerika részei), melyeket kiválaszthatsz, meghatározhatod ellenségeid és szövetségeseid számát, nemzetét, színét stb., a játék nehézségét, kezdő korszakot és így tovább... Felváltva játszok az összes nemzettel ééés: a holland a kedvencem pillanatnyilag, bár annak a fránya töröknek nagyon jók a lövészei, ágyúsai (mondjuk minden nép másban erős). Azt nem értem, hogy miért nem lehet a törököknél pl. szpáhit képezni, azt csak az anyaországtól lehet kérni 3-6 db-ot...

-
Dotn
aktív tag
válasz
Retekegér
üzenetére
Eddig meg nem vettem eszre,hogy valami gaz lenne. Most kb 2 hetes a kari,mondjuk ez nem jelent semmit.
Viszont tenleg nagyon jo a jatek. Nalam nagy dolog az ha megfog egy strategia jatek,hisz en eddig alltalaban csak fps-t toltam. Nincs is tapasztalatom. Ami van az is csak a Strongholdbol. Nagyon szeretek vele jatszani,csak tudod benazgatok meg. Inkabb ugy mondom tapogatozom. -
Dotn
aktív tag
válasz
Retekegér
üzenetére
Koszi szepen a valaszt. A Win friss kb 3 hetes. Egyebkent en is gondolkodtam,lehet a kartya a ludas. Mondjuk a tesztekben eleg jo teszteket kapot,mar a kozepkategorian belul. Ezzel a procival nem szabadna ezt csinalnia. Ha igen, akkor eleg humoros. Ha minden igaz ket heten belul meg lesz az uj karim,es akkor minden eldol.
En meg a single kampanyt tolom,de erdekelne,hogy milyen a tobbi. Nem a multira gondolok. -
Retekegér
MODERÁTOR
Ez érdekes, míg nem olvastam el a hsz.-t, a procira gondoltam, de az úgy látom kilőve. Nálam akkor lassult be a 3GHz-es P4, mikor össznépi ütközetek voltak, tehát 2-300 embert kellett mozgatni. Azóta meghúztam egy kicsit a procit és nincs gond. A te esetedben viszont... nem is tudom... Winfos milyen a gépeden? Sokszor OS reinstall is csodákat művel, ha megér annyit persze...
-
Dotn
aktív tag
Up!

-
Dotn
aktív tag
Sziasztok
Lenne egy kerdesem,megpedig az,hogy mikor megyek a seregemmel gyilkolni,alltalaban belasulnak mint a lasitott felvetel. Ez kegyetlen. Most egy Ati x1650xt-em van de ez ideglenes. Lehet ez a baj? Most 1280-ban nyomom,de ha leveszem 1204-be is ezt produkalja. Ja! Egy kis tobb segitseg. Az alaplap Asus 590 sli, 2 GB ddr 800-as ram dualban, es egy AMD x2 5200+ Athlon proci. Elvileg ezzel nem kene ezt csinalnia. Hatha ti okosabbak vagytok mint en. Meg valami a legfrisebb driverek vannak fent,meg a jatekon is.
Ha estleg valakinek van valami otlete,azt megkoszonnem. -
((Piro))
tag
Van ehez valami kiegészítő? Má kezdem unni az alapot.

-
((Piro))
tag
Bocs nem tuttam hogy nem lehet ilyen, még ''újonc vagyok'' bocs mégeccer.
-
((Piro))
tag
Nem találom sehol

-
((Piro))
tag
Valaki mongya meg a játék telepítőkódhát lécci!!
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Énse találtam még soha kiegészítőt...lehet nincs is

-
Fáraó
őstag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Bár kicsit későn írok, de én láttam a Westendes Médiában.
-
Nem tudja valaki, hogyan lehet a régi állásokat visszatölteni egy új installba? Sajnos behalt a winem, újra kellett raknom, de nincs kedvem megint előlről kezdeni a game-t...
-
Alvin_ti4200
félisten
Lehet idehaza kapni a kiegészítőt? Mert én sehol nem találkoztam vele

-
Truth
csendes tag
Gorgiann te hol jársz a hadjáratban?
-
-
Truth
csendes tag
Én nem rég vittem végig a hadjáratot és szerintem nagyon jó volt.Már csak a WarChiefs-kéne és akkor már boldog lennék.

-
Zoty4
őstag
neten nem lehet venni kódot a mikrofostól vhogy?
-
Zoty4
őstag
hol lehet olcsón megvenni a játékot hogy online tudjak játszani vele?
-
Gordiann
őstag
válasz
Gordiann
üzenetére
Na ahogy ezt leírtam éppen olvastam a sorokat, miszerint: ''állítsd amerikai angolra a regionális options-t''....

Na most az van, hogy így egészen másképpen néz ki az egész... nem akad a menü.
Viszont bemutatkozik, hogy milyen gépigénye van a game-nek....árnyékolást nem bírja akadásmentesen a 2800+AMD, R9800Pro, 768RAM.....de sebaj. a lényeg, hogy menü nem akad.
-
Gordiann
őstag
Hali
Na megvettem a játékot.... most nagyon rákattantam a stratégiákra, ez is tetszene, csak a menü....
Senki nem talált még rá megoldást? Vidkari a hülye, és kéne neki patch? Vagy mi lehet?
Olvasgatom a nem magyar forum-okat, de nem nagyon beszélnek ilyen jelenségről.
Szóval no ötlet?
-
VinoRosso
veterán
Csövi!
Tudja valaki hogy lehet kaput építeni, ha lehet egyetalán, mert még nem jöttem rá hogyan lehet. Csak falat tudtam, és nem jó, ha rés van rajt, jó lenne egy kaput is betenni, de nem jöttem rá hogy lehet. -
Djuree
félisten
nagyon király a kieg.
az aztékok nagyon faszák -
Cs@@bi
tag
Hello!
Gondolkodok rajta hogy megveszem a game-t mert elégjó árban vana GN-nél, és az érdekelne hogy multiban játszanak sokan vele? Én legfőképpen multigamere venném meg, ha esetleg valaki mesélne a multi részről, milyen lehetőségek vannak azt megköszönném!
Üdv. -
Calibos
addikt
Hogy a fenébe lehet azt beállítani, hogy az egységek(csak kék köröket látok) és házak láthatóak legyenek, épületeknél nem annyira zavaró de amikkor egy csata kellős közepén nem találom a katonáimat, az már inkább.
-
Djuree
félisten
király a warchiefs!
nagyon is jók az indiánok, az irokézek kivételével, azok tényleg nagyon gyengék.
de a gatling az mindent üt
-
Apollyon
Korrektor
válasz
gergo84
üzenetére
Hello!
Miután feltettem a PATCH-t nekem már nem akad a város menüje sem, pedig csak egy ezeréves béna 9200-es RADEON-om van... Ennek ellenére állati szép grafikája van.
A szintfejlődés az XP (tapasztalat pontok) növekedésével jár. Rengeteg sokat kell vele játszani, amíg eléred a maxmálisat.
A kiegészítő nekem megvan, a teljes verzióban két új kampány (történet) szerepel és 3 új nép. Indiánok, irokéz, meg aztékok. Bár azokkal én nem játszanék mert elég bénák. Sok újítás van, pl lehet építeni Saloon-t ahol nagy ágyút meg pl ügynököt lehet csinálni. Ezek elég érdekesek, csak ajánlani tudom mindenkinek! -
gergo84
aktív tag
hy,
imádom a játékot!
bár vannak dolgok, amin változtatnék. pl.:
- miért nem mehetnek be lövészek az átkozott őrtornyokba
- full grafikai setup mellett akad a város menüje, viszont a játék gyönyörüen megy
van valamelyik nép egységében elefántos katona
hogyan lehet a városomat elvinni 31.szintre? 4 ellenféllel játszok, közepes szinten, hatalmas csaták, és a város a végén fejlődik 1-2 szintet
nekem még nincs meg a kiegészítő. mit tartalmaz az? uj népet, és történetet, meg pályákat?
üdv -
Andie
őstag
Sziasztok!
Multizni akartunk volna itt a pc és a laptop között, ugyanaz a magyar verzió van fent (patchel együtt), de mégis azt irja, hogy CRC, meg verzió nemegyezés, meg tököm.
Van valakinek valami 5lete? -
Dj Sügi
őstag
Valaki tud segítni???Elindítottam egy játékot a gép ellen és elmentettem aztán kiléptem és az lenne a kérdésem hogy hogy tudok visszamenni mert betölti a játékot és kiírja hogy játék szünet ezt hogy lehet feloldani???
-
Arra tud valaki valami megoldást, hogyha beteszek magamnak 2-7 ellenfelet, akkor miért szaggat? 1-3FPS...
Nem tudok olyat játszani, hogy 3vs3, 4vs4, mert nem megy. -
-
robisz
senior tag
Kijött a Warchiefs kiegészítő demója: [link]
-
Brian_GT
őstag
Sziasztok tudna nekem segíteni vki abban, hogy kész van e valami olyan mód vagy patch a játékhoz ami több embert enged be.
Ez a 200as populációs korlát megy nagyon az agyamra mert nem lehet igazán nagy harcokat vívni mint pl egy Cossacks féle harcnál.
Előre is kössz a választ.
u.i. arra nincs valami mód, hogy a napszakok váltakozzanak?? -
Rob_Taylor
tag
1.09-es patch letölthető:
Új jellemzők:
- Minden egyes játék után, bónusz tapasztalati pontot kapnak a játékosok, ami azt eredményezi, hogy minden HC mostantól gyorsabban lép magasabb szintűre,
- Azok a játékosok akik a pest/nyűg listádon vannak nem fognak tudni belépni abba a játékba amit Te hostoltál/indítottál,
- Az a tapasztalati pont (XP/TP) ami egy 100-as szintű vagy a feletti HC szintlépéséhez kell, csökkent,
- Új avatarok az ESO-n.
Kliens javítások:
- Az Orosz/Russian nemzet Ransack kártyája nincs többé hatással a csapattársakra.
Hálózati és ESO javítások:
- Ha egy játékosra jobb klikket nyomsz az ESO-n, akkor a whisper/üzenő lett az opciók listájában a legfelső.
Forrás: [link] -
Djuree
félisten
válasz
Rob_Taylor
üzenetére
én egy darabig foglalatoskodtam vele, a törökökhöz akartam berakni a spáhikat gyártható egységként, de csak félig-meddig sikerült megoldani.

meg még néhány egység statjait írtam át.
amúgy ha rákeresel meg lehet találni egy bővebb segédletet erről a szerkesztésről. -
Djuree
félisten
nem tudjátok, lehet valahogy javítani az épületeket (pl. őrtorony), mert én rá nem jövök, ha a hajókat lehet,akkor gondolom az épületeket is, de hogy

-
robisz
senior tag
Nemtom miket javitottak az 1.08ban, de amint láttam azt a hüje menüt még mindig nem fogalmam sincs, miért nem, biztos vagyok benne, hogy millió levelet kapnak ezügyben világszerte...
Kétlem, hogy millió levelet kapnának... a menü csak magyar locale mellett szaggat,
ha átállítod amerikaira akkor minden ok.
Küldtem nekik egy bug reportot, remélem törénik is valami...
-
Rob_Taylor
tag
Járatos valaki az AOE3 xml filejainak ''programozásában'' moddolásában ? Keressen meg privátban aki kicsit is ért hozzá vagy szórakozott vele legyen szives.
-
Rob_Taylor
tag
Egyébként lehet játék nélkül is fejleszteni a HC-t. Összeálsz haverral ESO-n és gép eleni játékokat kreáltok csak XP-ért. Beléptek aztán feladjátok, kiléptek. Minden ilyen játékban pl. a least resources vagy hasonló okosságokra 500-500 XP jár. 4-5 ilyen után tuti 1-2 szintet lépsz és kellett hozzá 1-2 óra. Hetenete párszor megcsinálod és nő az XP.
Persze elég gáz így csinálni, Én nem is vagyok híve ennek, de meg lehet így csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo Tablet 10 - Intel N4100 I 8GB I 128SSD I 10,1" WUXGA I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Sony Playstation konzolok Okosítása / Szervizelése - TMR Szenzor bépítés // 13.00-s PS4 Moddolás
- 27% - Sapphire RX 9070 XT NITRO+ 16GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 32GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszi