Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikemend
senior tag
Annyit tudok mondani, hogy én évekig Gimpeztem, aztán jött az Affinity, és kábé két hét ismerkedés után a Gimpet már csak arra használom, hogy a PNG-ket automatikusan körbevágjam (ezt részben hiányolom az Affinity programokból, mert bár van Rasterize and Trim, de exportnál figyelni kell, hogy a kijelölt réteget mentsem, ne az egészet).
Mindhárom Affinity megvan nekem, és imádom, hogy a Publisherben egy-egy kattintás a Designer vagy a Photo felületére, eszközeire váltani, de ha teljesen át kell vinni a cuccot, akkor is egy menüpont kattintás és már nyílik is a program.
A Live filterek pedig zseniálisak, a GIMP-ben ezt már nagyon hiányoltam anno, ezért nem is térek vissza rá.
Összességében már csak Affinity, semmi más, egyelőre örök szerelem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dreame Pilot - Álomhaj, ó!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest