Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fist
csendes tag
Én meg vagyok elégedve vele a fényezése szerintem tökéletes, a plexi nekem még nem karcolódott pedig már volt lan partin nem 1 szer. A nagy oldalplexi nagyon Dizájnos és jó a rálátás is a hardverekre. Nekem Wrapolva van az egész és alul fölül neon van, olyan mint egy akvárium. Hely az van benne a szerelést sem nehezíti oldalmerevítő teljesen szétkapható, persze óvatosan. A első venti a maxtor vinyóm előtt van és 28 °C fok ra lehűti. Az oldalán a két 12 es vagy 8 as nak való hely nem túl légáteresztő de segít a helyzeten. Majd belinkelek egy képet. Nekem nagyon tetszik nem bántam meg a vételt.
-
Fist
csendes tag
Hétvégén kicsit moddingoltam a A.C.II házam és azt vettem észre hogy az oldalsóventillátor hely is nagyon visszafogja a léáramlást.. lehet kivágom...
-
Fist
csendes tag
Megéri megvenni nekem már 1,5 hónapja megvan és TÖKÉLETES
-
Fist
csendes tag
Én nemrég vettem egy ilyen házat és meg vagyok elégedve vele. Bár az első dísz propeller nagyon 8 as, ami furcsa.
A hátsó 12 es ventillátor talán csak a felét adja le, mert amit nem tudott kifújni azt oldalt visszalöki. Valószínűleg ki fogom vágni. Mi a véleményetek? Hogy kezdjek hozzá, és mivel? -
Fist
csendes tag
Hello mindenkinek
A hardware gyári hűtésése elegendő ha nem húzom, vagy mindenképpen vegyek rá valami mást?
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megéri megvenni nekem már 1,5 hónapja megvan és TÖKÉLETES