Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- bitpork: 2025, zárás
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
person
senior tag
válasz
PeppErKorN
üzenetére
Már olvastam a cikket régebben de kétségeim voltak. Most megpróbáltam de nem igazán vált be.Arra viszont rájöttem,hogy nem a seagate hanem a maxtor búg.De ha nincs benn a seagate akkor folytonos a búgás.Valószínű,hogy bekever a rezonanciája.
Már azon gondolkodom,(bár lehet kicsit durva) hogy kiveszem a keretet,levágok belőle 8-10mm-t így az alul-felül keletkező 4-5mm-t a széleinél kitöltöm vékony csíkban sziloplasztal.
Így nem lenne semmilyen fémes érintkezése a keretnek a házhoz. A vinyókat viszont normál módon lehetne a helyükre csavarozni és így a hőátadásuk is megmaradna.
A sziló szerintem elég jól elnyelné a rezgéseket és stabil is lenne.Szerintem kis odafigyeléssel esztétikusan is kivitelezhető.Remélem érthető voltam.
Ne kövezzetek meg csak elgondolkodtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen NAS-t vegyek?
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Arc Raiders
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- 3db apró szépséghibás DELL WD19S dokkolók (csak kábel résznél)
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így nem lenne semmilyen fémes érintkezése a keretnek a házhoz. A vinyókat viszont normál módon lehetne a helyükre csavarozni és így a hőátadásuk is megmaradna.