Hirdetés
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno42
csendes tag
Üdv mindenkinek
Kérnék egy kis segítséget procivásárlással kapcsolatban. Leltem egy boltban egy ''AXDA 2500 DKV4D AQUCA 0324 '' barton procit. Tudtok valamit mondani a tuningolhatóságával kapcsolatban? A gondom az, hogy ha megveszem és nem megy, akkor valószínű, hogy nem lehet kicserélni egy másikra, és nem is veszik vissza.
Szóval elég lutri lenne a vásárlása. Lehetséges volna, hogy nem clock-os a proci (0324)? - lehet még 2003-as procit venni? A proci nem dobozos hanem tálcás - ez nem tudom, hogy befolyásol e valamit.
Előre is köszönöm a segítségeteket. Kérlek írjatok valami tapasztalatot mert szerintem már nem sokáig lesz barton - sempront meg nem akarok venni.
Már van nekem 1800+-os XP-m ami valós 2100 mhz-en (csak melegszik mint az állat). Szóval nem feltétlen kellene nekem proci - csak ha jól tuningolható . Szerintetek lecsapjak rá? - mennyire húzható ez a 0324 heti széria?
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo T15 G2 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 15,6", számla, 1 év garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest