Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno42
csendes tag
Üdv mindenkinek
Kérnék egy kis segítséget procivásárlással kapcsolatban. Leltem egy boltban egy ''AXDA 2500 DKV4D AQUCA 0324 '' barton procit. Tudtok valamit mondani a tuningolhatóságával kapcsolatban? A gondom az, hogy ha megveszem és nem megy, akkor valószínű, hogy nem lehet kicserélni egy másikra, és nem is veszik vissza.
Szóval elég lutri lenne a vásárlása. Lehetséges volna, hogy nem clock-os a proci (0324)? - lehet még 2003-as procit venni? A proci nem dobozos hanem tálcás - ez nem tudom, hogy befolyásol e valamit.
Előre is köszönöm a segítségeteket. Kérlek írjatok valami tapasztalatot mert szerintem már nem sokáig lesz barton - sempront meg nem akarok venni.
Már van nekem 1800+-os XP-m ami valós 2100 mhz-en (csak melegszik mint az állat). Szóval nem feltétlen kellene nekem proci - csak ha jól tuningolható . Szerintetek lecsapjak rá? - mennyire húzható ez a 0324 heti széria?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Renault, Dacia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fujifilm X
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 90% akku 6 hónap garancia
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest