Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
Aktív témák
-
VINIKOR
senior tag
Premiere Pro 2-ben a kezdő lépéseket teszem. Hadd kérdezzek pár dolgot:
1. A Timeline-re rakott snittek sorrendjét hogyan kell változtatni? Ha egérrel vonszolom arrébb, felülírja a kész filmet és nem ''ugranak arréb'' a snittek.
2. A Timeline-re rakott snitteket hogyan kell vágni? Pl. akkor ha a snitteket lejátszva látom, hogy finomítani kell a film ritmusán.
3. Áttünések berakásánál van egy kis gond:[link] Miért nem tudom pont középre tenni, hogy szimmetrikusan a két snitt között legyen?
4. A jobb oldali előnézeti ablak képét felnagyítottam, csak nem tudom hogyan. [link] Mit nyomtam el? Mentésnél nem ez a felnagyított állapot fog elmentődni?
5. Nincs valakinek kedve pár szóban leírni, hogy ezek a billentyűk mire valók?
[link]
7. Mentést MPEG2-be hogyan kell csinálni? Odáig még nem jutottam, de első ránézésre nem is találom a Share menüt, vagy valami hasonlót.
8. (Ez nem olyan fontos) Az un. alfa csatornás felirattal próbálkozom. A video2 sávba lévő snittbe illesztem a szöveget, így nem látszik a snitt, csak a szöveg. De ahogy vége ér a felirat, bevillan a video2 snitt utólsó képkockája. A jobb oldali előnézeti videón látható: [link] Akárhogy igazgatom nem szűnik meg. Mit nem csinálhatok jól?
Köszi a válaszokat.
(előre is)
Aktív témák
- Apple iPhone 17 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPad 2025 (A16) 128GB & 256GB Wi-fi Bontatlan Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(előre is)