Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz BonFire #19951 üzenetére
Nem semmi. Szép részletes leírás. Tényleg kb PS for Dummis.
Egyébként átpörgetve a tutort jutott eszembe, hogy 1-1 randos ps effektet mennyi mindenre lehet használni. Pl a render clouds vagy dif clouds... millió dolgot ki lehet hozni ebből. Ha jól emlékszem anno én pl ebből csináltam isteni villámlást. És egy időben mániám volt, hogy random borús képekre villámokat "rajzoljak". Persze minél élethűbbet. Aztán jött az eső stb... És ha jól emlékszem ezt is dif cloud-sal csináltam.
Jaja most beugrott. Gradiens fekete-fehér szűk. Aztán dif clouds, invert és a conrasztot addig növeltem amíg ki nem rajzolódott a villám. Majd ezt még órákon át lehetett finomítani.Mindegy. Csak azon csodálkoztam, hogy vajon a készítők milyen elgondolás alapján hoznak létre egy ilyen "effektet", mint a clouds? Szóval hogy van ez? A készítők kitalálnak valami random valamint, majd a júzerek, grafikusok kreativitása varázsol belőle mindenre használható dolgot? Vagy fordítva?
Csak azért értetlenkedem mert van egy rakás effekt ami alapvetően nem mutat semmit, de egy kis kreativitással nagyon sokminden kihozható belőle...
Ott van példaként a polar coordinantes. Az is mit csinál a képpel... kinek jut ilyen eszébe? Mégis isteni robbanást, szétrobbanást lehet a segítségével csinálni, többek közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest