- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz
BioNiCMaN #14526 üzenetére
Ha már ki van vágva, a hátteret mögé húzni semmiség. A logóját is el lehet tüntetni, azonban a másik logót azt már rád bíznám. Össze van logózva, és rossz minőségű, én nem babrálok vele.
Egyébként ne nagyon mutogasd a kész művet sehol, mert ez valamelyik cégnek a hivatalos reklámképe, és ha logót meg bármit megváltoztatsz rajta, az bőven hamisításnak számít. Amíg a telódra rakod háttérképnek, addig nincs baj.
Szerk: úgy látom, megelőzte. Azért megpróbálkozom vele én is.
-
Kloden
senior tag
válasz
BioNiCMaN #14526 üzenetére
Tessék!!!!
A többi a Te feladatod, de sztem a körbevágás volt a legkönnyebb, sima gyorskijelölő. Na ha nem megy azért szólj, csak azt mondd meg, hogy az eltérő méretarányú háttérkép hogyan viszonyuljon az emberkéhez.
BonFire: tendert... ez kééész!
Ki csinál szebb gradientet kisebb fileméretben?...
Új hozzászólás Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest