- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Yézi: 10 év
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Épp most szemetelte tele a postaládámat, a Köztársasági Elnök Úr, és a Vezénylő Tábornok Úr, valami Epson nyomtatón kinyomatott szórólappal, hogy adakozzak a vörösiszap áldozatainak! Én, a rokkantnyugdíjas kódus, aki havi 27000-ből tengődik!
Még arra sem veszik a fáradságot, hogy nyomdában nyomtassák ki a szórólapjukat, valakivel megszerkesztették a lapot, aztán gondolom szétküldték az önkormányzatoknak mailben, hogy nyomtassátok ki annyi példányban, amennyiben tudjátok, és osszátok széjjel!
Van egy jobb tippem: oldják meg maguk! NEM EZ VOLT MEGBESZÉLVE! Arról volt szó, hogy minden megoldásnak az a kulcsa, ha ők jönnek. Most ők jöttek. Megválasztottuk őket 2/3-addal, így én mosom kezeimet ezek után. Én megtettem, amit választópolgárként megtehettem: elmentem választani. Tejhatalmuk van, gyakorlatilag azt csinálnak ezek után, amit akarnak. Ne lejmoljanak, amikor azt is megtehetik, hogy holnaputántól egyszerűen eltörlik a szociális segélyt is, azzal a címszóval, hogy a magamfajta nyomorék nem hasznos tagja a társadalomnak, és legott bújjon a föld alá.
Persze ilyenkor én vagyok a Tisztelt Polgár. Amúgy meg a társadalmon élősködő parazita, mert harmincéves koromra belenyomorodtam a 36 órás munkanapokba, a kubikolásba, a 80-100 kilós rackek, hangfalak, és 2 mázsás kábeles ládák cipelésébe, betonozásba, színpad építésbe-bontásba, nonstop nyomdázásba. És mivel nem értem még el a nyugdíjkorhatárt és nincs 30 évem bedolgozva, nem vagyok jogosult rokkantsági nyugdíjra, ezért csak szociális segély jár. 27 rongy. Lehet belőle mulatni.
Hát énhozzám ne jöjjön egy se, mert én úgy elzavarom őket a b... – mint a fater a lányát a tévé elől!
Jól van, nem politizálom tele a Ps topicot. Különben sem vagyok panaszkodós fajta, csak az ilyen postaláda-küldemények rendesen ki tudnak akasztani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest