Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Syl: UPS - te áldott!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robb202
tag
Nekem egy nagyon fontos kérdésem lenne. Nagyon meglepett a dolog. Ilyennel még nem találkoztam.
Szóval, adott egy indesign dokumentum 24 oldallal.
Van pár olyan oldal aminek a háttere két képből tevődik össze. A két kép össze van mosva különböző trükkökkel. (Basic feather illetve gradient feather segítségével. Illetve az egyik képnél még az opacity is el van halványítva.Van olyan is, ahol egy oldalon több kép is egymásba van montázsolva szintén a basic feather segítségével.
Na most szerettem volna ebből a 24 oldalas dokumentumból készíteni egy postscript printet, vágójelekkel etc...
A gond az, hogy a 17. oldalra érve ezt írja ki:
"error encountered while reading JPG images. Images may be damaged or incompatibile. Resave the image with different settings and try again"
Nem hiszem, hogy magával a képpekkel lenne probléma. Megpróbáltam azt, hogy a képeken levettem néhol a basic feathert akkor létrejött a postscript file de csak úgy ha csak a 17. oldalt nyomtattam. Ha a teljes dokumentumot nyomtatnám akkor hibát dob. Valakinek van ötlete?
De volt olyan oldal is ahol valószínűleg a háttérkép miatt szólt. Pár bűvészkedéssel nagy nehezen azokat is kinyomtatta de nem értem, hogy az egész dokumentumot miért nem tudja nyomtatni? Mi a gond, hol bénázok?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-12. gen gar.
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest