Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BonFire

veterán

válasz Syl #1887 üzenetére

Ezért dolgozunk (az én javaslatomra) Google Doksiban, mert valós időben láthatjuk egymás szerkesztéseit, lehet széljegyzetelni, branistormingolni rajta. Mondtam nekik, hogy a GD formázása tök elég nekem, hogy meg tudjam különböztetni a címeket a tartalmai résztől, van benne lista is, meg behúzás is, ami kell. Több nem kell. Online kollaborációhoz a GoogleDocs való. És ha kijavítottam benne a megjelölt részt, törlöm a széljegyzetet. Nagyon praktikus.

Képek nincsenek a doksiban, mert az teljesen az én dolgom. Ha lesz saját fotó, akkor azt tudják, hogy kérem. :)

Mondjuk az oldalpárokat még mindig nem akarják érteni. Például hogy miért maradnak egyes helyeken üres oldalak? Ha másfél oldalas egy fejezet (cikk), akkor nem kezdhetem a páratlan oldalon, mert akkor úgy nézne ki a szedéstükör, hogy a páros oldalak felében-kétharmadában vannak megtöltve, a párosak meg teljesen. És mivel balról jobbra olvasunk, inkább a jobb oldal maradjon félig üresen. Ezt kicsit nehezen értik, akik mindig lineáris szövegszerkesztőn tanultak.

De a PDF-et mindig úgy küldöm nekik, hogy oldalpárban nyíljon meg.

Új hozzászólás Aktív témák