Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Ezért dolgozunk (az én javaslatomra) Google Doksiban, mert valós időben láthatjuk egymás szerkesztéseit, lehet széljegyzetelni, branistormingolni rajta. Mondtam nekik, hogy a GD formázása tök elég nekem, hogy meg tudjam különböztetni a címeket a tartalmai résztől, van benne lista is, meg behúzás is, ami kell. Több nem kell. Online kollaborációhoz a GoogleDocs való. És ha kijavítottam benne a megjelölt részt, törlöm a széljegyzetet. Nagyon praktikus.
Képek nincsenek a doksiban, mert az teljesen az én dolgom. Ha lesz saját fotó, akkor azt tudják, hogy kérem.

Mondjuk az oldalpárokat még mindig nem akarják érteni. Például hogy miért maradnak egyes helyeken üres oldalak? Ha másfél oldalas egy fejezet (cikk), akkor nem kezdhetem a páratlan oldalon, mert akkor úgy nézne ki a szedéstükör, hogy a páros oldalak felében-kétharmadában vannak megtöltve, a párosak meg teljesen. És mivel balról jobbra olvasunk, inkább a jobb oldal maradjon félig üresen. Ezt kicsit nehezen értik, akik mindig lineáris szövegszerkesztőn tanultak.
De a PDF-et mindig úgy küldöm nekik, hogy oldalpárban nyíljon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest