Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
Ezért dolgozunk (az én javaslatomra) Google Doksiban, mert valós időben láthatjuk egymás szerkesztéseit, lehet széljegyzetelni, branistormingolni rajta. Mondtam nekik, hogy a GD formázása tök elég nekem, hogy meg tudjam különböztetni a címeket a tartalmai résztől, van benne lista is, meg behúzás is, ami kell. Több nem kell. Online kollaborációhoz a GoogleDocs való. És ha kijavítottam benne a megjelölt részt, törlöm a széljegyzetet. Nagyon praktikus.
Képek nincsenek a doksiban, mert az teljesen az én dolgom. Ha lesz saját fotó, akkor azt tudják, hogy kérem.

Mondjuk az oldalpárokat még mindig nem akarják érteni. Például hogy miért maradnak egyes helyeken üres oldalak? Ha másfél oldalas egy fejezet (cikk), akkor nem kezdhetem a páratlan oldalon, mert akkor úgy nézne ki a szedéstükör, hogy a páros oldalak felében-kétharmadában vannak megtöltve, a párosak meg teljesen. És mivel balról jobbra olvasunk, inkább a jobb oldal maradjon félig üresen. Ezt kicsit nehezen értik, akik mindig lineáris szövegszerkesztőn tanultak.
De a PDF-et mindig úgy küldöm nekik, hogy oldalpárban nyíljon meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Battlefield 6
- Formula-1
- Fűnyíró topik
- Akciókamerák
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 27% - ASUS ROG Ryuo IV SLC 360 ARGB (90RC0151-B0EAY0) AIO Vízhűtés !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5530 15,6" FHD, i7 8850H, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest