Hirdetés
- aquark: Tapasztaltabb motorosok segítségét kérném!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 Ultimate gamer egér és ATK Sky Pro egérpad
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Még egy kérdésem lenne.
Illustratorban dolgozik a leányzó. egy fekete fehér képet szerkeszt amit kapott, de csak a fehér részt tudja, mintha a fekete vonalak lenne a kitöltés, a fekete vonalat nem tudja szerkeszteni ami az alak körvonala lenne. Valószínűleg corell draw-ban volt szerkesztve, és kb. 200 layer van benne. mi a titka hogy a körvonalakat szerkessze? Végig kellene böngészni minden layert, vagy van valami más módszer? Köszi! -
-
Amur
addikt
Nem ezeket a rajzokat kell, hál istennek. Hanem egy egyszerű vastag fekete kontúros emberalakot(kelta istenség), amit sajnos még PS-ben rajzolt. Semmi effekt, talán három színt használ összesen. A megrendelője ragaszkodik a vektoroshoz, hogy nagyítható legyen bármekkorára. Azt nem tudom hogyan lesz nyomva a poló, francia a fickó aki a deviantarton kereste meg(már utalt előre, nem szélhámos)
-
Amur
addikt
Lányom kezdett el foglalkozni Illustratorral, eddig csak photoshopban rajzolt.
(deviantart-on flamegoldtiger néven van fenn, ha gondoljátok nézzetek rá [link]
Kérdése az hogy a photoshopban rajzolt képeit hogyan tudja itt "átrajzolni".
Van e olyan funkció benne mint a PS-ben, hogy egy következő layeren az alattalévő PS képet átrajzolja, aztán kiveszi alóla és ott marad a vektorgrafikus verzió.
Mert azt már látja hogy attól hogy PNG-ből EPS-be konvertálja, még nem lesz vektorgrafikus a rajz, viszont a mostani munkájához(polókra kell grafikát készítenie) jobb az illustrator.
(nem tanulta a másikat sem sehol, teljesen autodidakta)
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest