Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz PumpkinSeed #1062 üzenetére
Én úgy, hogy elvonókúrára kellett volna menjek, helyette beköttettem az internetet, és olyan elfoglaltság után néztem, ami már rég érdekelt. Így bukkantam a Photoshopra, aztán elkezdtem tanulni a tutorialokat. Nyomtam egy éven át napi 12 órában. Minden nap. Komolyan. Aztán elkezdtem blogolni. Később jöttek egyéb dolgok. Nekiálltam nyelvet tanulni. Ami nyelvkönyv, kurzus, potyatanfolyam volt, mindent beszereztem, tanultam. A járulékos dolgokat felszedtem. Megtanultam néhány HTML és CSS kódot, éppen csak annyit, amennyi szükséges egy weboldal készítésekor. Nem vagyok sitebuilder, viszont egy kész sablont át tudok úgy alakítani, hogy a szülőanyukája sem ismerne rá (ha nem a kódot nézné).
Ezt nyomtam 6 éven át úgy, hogy egy fillért nem kerestem vele, csak költöttem rá. Közben elfogyasztottam egy konfigot. Aztán összefutottam egy szintén volt alkoholista barátommal, akiről meg kiderült, ő weboldalakat épít, reklámmal meg ezzel kapcsolatos dolgokkal foglalkozik, és nem tud rajzolni egy kört se Ps-ben. Így összeraktuk, amink van. Ha kódolni kellett, akkor ő dolgozott, ha rajzolni, akkor meg én. A reklámnak az adminisztratív részét ő végezte, a keresőoptimalizálást is, meg minden nyavalyát, nekem elég volt a pixelekre koncentrálni. Na, kábé így. Nagy kár, hogy ő most nincs, mert kiment Angliába csirkét sütni, és visszaadta az ipart. Ahhoz, amit csinálok, kell valamiféle megszállottság. Elsősorban azért csinálom, mert szeretem, más dolog, ha lehet, akkor miért ne abból éljek meg, amihez értek is.
De még messze vagyok attól, hogy elmondhassam: ebből élek meg.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest