Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Maxell Retro DJ teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam a HTTPS-szűrés és a hozzá tartozó certifikáció különböző gondokat okozott, így én ezeket a funkciókat nem használom mobilon.
-
blueye
veterán
Bocs, nem script, hanem certificate:
adguard 1606_154227.crt
Most töröltem ezt, AGt visszaállítottam az alapbeállításokra és úgy látom gyorsult (pont a MA lassult le pl.). -
kaisers
aktív tag
Van esetleg valami ajánlott beállítás?
Néha nálam is nagyon lassú és nem tölt be oldalakat. -
blueye
veterán
Samsung S22U. Állandóan kint van a VPN jel és beállításokban látom is hogy Aduard VPN kapcsolódva. Ha megnezem az Aguard VPN app-ban szétkapcsolva van. Lassabb is a weboldalak betoltese. Tudtok ebben segíteni?
-
Sanyi.mTs
addikt
androidon használja valaki az app-ot family linkkel védett (gyerek által használt) eszközön? mik a tapasztalatok?
k*rvára idegesítő, mikor a gyerek játszik az ingyenes, reklámos játékokkal és politikai hirdetések jelennek meg nála.
-
kory24
őstag
Köszi visszajelzéseket!
Én is felrakom majd akkor
-
-
kory24
őstag
válasz
Viktor0610 #885 üzenetére
Igen ez is egy előnye az app-nak, meg hogy lehet felvenni egyéni szűrő listákat, lehet felvenni oldalakat kivételek közé melyeket ne szűrjön, meg alkalmazásokban is szűri (jobban) a reklámokat.
Akkor itt van aki használ andoidon adguard appot?
Ha igen ők elégedettek vele?
-
-
kory24
őstag
Bocs, igaz nem írtam:
2,5 éve áttértem ios-re amin csak az adguard dns-használtam, de előtte androidon az alkalmazást használtam.
Olcsón megvettem lifetime licence-t, nem volt vele gondom, de közbe néha olvastam olyat, hogy előfordulnak panaszok gyorsabb akku merülésre főleg a 4es verzió után....Ezért kérdem, hogy jelenleg andoidon érdemesebb az adguard appot használni (ha már úgyis megvan hozzá licence) vagy jobban járok/kb elegendő az a adguard dns is?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Androidon érdemes használni még az adguard alkalmazást?
Nem lassítja/meríti pl telefont? -
konci79
őstag
Köszi, de nekem nincs nas.
Xiaomi AX3000 global ( torony ) routerem van, arra nem tudom hogy fel lehet-e rakni.
Néztem ezt is, de egyszerűbbnek tűnt a dns-t beállítani, az még megy nekem is.
Ha jól értettem, talán Windows -ra fel lehet rakni, de az még nem megy állandóan, így maradt a DNS szűrés a routeren, mint laikus erre jutottam -
axlfsi
veterán
Tuti nem ismerem jól a termékpalettát, csak érdekességképpen írom: nekem van itthon egy ezer éves ASUSTOR NAS-om, arra felraktam az Adguard Home-ot, halál ingyenes, beállítottam DNS-nek az eszközt a routerban (a teljes itthoni forgalom rajta keresztül megy) és valójában szuperül kiszolgál...
... és akkor csak a főoldalról egy screenshot (De amúgy tényleg mindenre elég, amire nekem kellett)
[kép] -
konci79
őstag
válasz
Elemental #871 üzenetére
A szerverre. A routerben beírtam, bár a telefonon is ott van külön az alkalmazás, de alapból csak a routeren próbáltam ki , hogy beválik-e...
Szerk: bár fura, hogy ha elvileg a router már szűr, akkor az alkalmazás miért szűr még pluszban ennyit...
Hozzáteszem, nem értek hozzá, csak próbálkozom. -
Elemental
addikt
Megvan, hogy hány request az ingyenes.
A fizetős is havi 10m. -
konci79
őstag
Sziasztok!
Routeren Adguard DNS lett beállítva, az nem ingyenes?
Kaptam ma egy ilyen emailt:
-
valamiért DNS beállításra gyanakodnék először, azt viszonylag könnyen ki is tudod próbálni..
szerk.: megnézném, hogy a szolgáltatói eszköz milyen dns beállításokkal fut (alapból általában valami szolgáltatói van beállítva), a másik router (ha router mode-ban van) akkor gondolom felülírhatja egy általánosra (8.8.8.8); az, hogy az AdGuard melyikkel miért /miért nem akad össze, az már egy nehezebb kérdés, de ha 1-1 dolog megy, más meg nem, akkor én innen kezdeném - legyen minden 8.8.8.8, aztán hátha -
laracroft
senior tag
Sziasztok
Adguard Home-ot használok és nem működik a reklámblokkolás pl a napiszar.hu-n. (facebook.com szolgáltatásblokk pl működik)
Böngészőben lévő adguard bővítmény is blokkolja helyesen.
Azt látom, hogy mindig a banner mappából szedi a reklámokat, de a||https://napiszar.hu/banner/^$important
szabály nem segített a dolgon.
Valamit rosszul csinálok?
köszi -
Pocak89
senior tag
Sziasztok!
Egy furcsa jelenséget tapasztalok. Otthon 2 router van (földszint, emelet). Az egyik a Tarr kft szolgáltatói, a másik egy tp-link. Ha telefonnal a szolgáltatói routerre csatlakozom akkor az esetek túlnyomó többségében nincs internet hozzáférés (2.4 és 5ghz-n is). Viszont így is van, hogy pl. jelez elérhető frissítés miatt vagy mondjuk a facebook működött esetleg. Ha lecsatlakozom, majd átmegyek mondjuk másik sávra (2.4 vagy 5) akkor van hogy megjavul de nem mindig.
Most rájöttem, hogy az adguard az oka. Ha felcsatlakozom és nincs net, majd kikapcsolom az adguardot akkor egyből lesz net és ha így visszakapcsolom az adguardot akkor utána jó marad. 2 telefonommal is ezt csinálta (Xiaomi MI8 és 13T). A másik routernél nincs ilyen gond, illetve ha más helyen csatlakoztam wifi-re ott sem tapasztaltam ilyet. Valakinek esetleg van ötlete mit lehetne ezzel kezdeni? -
-
axlfsi
veterán
válasz
bajnokpityu #861 üzenetére
Igen, erre már én is gondoltam, hogy valójában bullshit, csak azt monitorozta, hogy fut a háttérben rezidensen és talán fogyaszt is, de halál minimalisat...
Nem is számít, még ha többet is - ettől még nem mondok le róla -
AtHoS
nagyúr
Nos a "kis idő múlva nem működik" valóban így van.
Vivaldi alatt nyitva hagyott termékoldalon működnek a képlinkek, de ugyanazt az oldalt frissen indított Edge-ben megnyitva nem működnek a képlinkek....érdekesSzerk.
Edge bezár és újranyitás után meg már működnek a linkek...na ilyet még nem b...
(bár most begépeltem az alza.hu címet, kínálta a kiinduló asztali lámpa oldalát, - amit enter után meg is nyitott) És újra Edge bezár, megnyit most másolt cím beilleszt és nem működnek a linekek
-
AtHoS
nagyúr
Sziasztok!
W11x64 naprakészen + legfrissebb asztali Adguard (Vivaldi böngészővel, de tesztre Edge alatt is ugyanaz a produkció)
Alza-n nézelődve a termékeknél a fotókra klikkelve nem nyílik meg nagyban és kikapcsolt adguard szűrés mellett is ugyanezt produkálva. Viszont, ha óra mellett kilépek az Adguard-ból és a szolgáltatás memóriában maradás kérdésére NEM-et nyomok, az előbbi termékoldal újratöltése nélkül működnek a képekre kattintások és szépen nyílnak a képek nagyban, ráadásul az oldalra bekapcsolt adguard szűrés mellett is.
Viszont úgy vettem észre kis idő múlva ismét problémás lesz a képekre kattintás, de ez még csak most tűnt fel, ezért gondoltam, hogy bekérdezek, hátha csak nálam van bibi.
Azért hibajelentést küldtem a jelenségről [link]
-
Asztalos91
újonc
Sziasztok!
Borzasztóan érdekelne hogy ti találkoztatok e már ilyen jelenséggel.
Ezt vajon mi, és legfőképp hogyan csinálhatja?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest