- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam egyébként GSam Battery Monitor Pro szerint sem viszi túlzásba a merítést az Adguard [kép]
-
törölt tag
Chrome-.ban és Facebook applikációban jól szűr, egyelőre legalábbis.
-
törölt tag
Persze értem, azért is írtam le konkrétan, hogy a táblagépnézet esetében nem szűri a Youtube reklámokat.
Megnézem böngészés közben, hogy hogyan alakul, mert ha mobilinternetről vagyok csak emailezek, meg fórumozok, és böngészek. Ha ott szűr, akkor marad a jelenlegi beállítás, ha nem akkor visszaállítom okostelefon nézetbe
-
törölt tag
válasz
üzenetére
No tegnap meg is történt a frissítés: Huawei MediaPad M3 8.4 4G/LTE 64 GB ROM/4GB RAM - Android 7.0 Nougat - Youtube
Huawei MediaPad M3 8.4 4G/LTE 64 GB ROM/4GB RAM prémiumkategóriás táblagép Android 6.0 Marshmallow operációs rendszerének frissítése Android 7.0 Nougat operációs rendszerre.
Emotion UI 4.1-ről Emotion UI 5.0-ra.
Ezután került sor az okostelefon nézet leváltására táblagépnézetre Youtube és Chrome alkalmazások esetében, ez a videó ennek mikéntjét mutatja be.Huawei MediaPad M3 8.4 - Android 7.0 táblagépnézet Chrome és Youtube alkalmazásban - Youtube
A helyzet a következő. Maga az Android 7.0-ra való átállás nem hozott változást a Youtube applikációban. A második lépés viszont, miszerint a táblagépnézetű Youtube applikácó jelenjen meg mellékhatásként nálam is magával hozta azt a jelenséget, amiről Yeffy DJ fórumtárs számolt be, azaz az addigi hibátlan reklámmentesség Youtube-on megszűnt.
Így tehát mindenkinek, akinek a készüléke lehetővé teszi, hogy választhasson az okostelefon nézet és a táblagépnézet között, el kell döntenie mi a fontosabb, a reklámmentesség Youtube-nál vagy pedig a több lapos böngészés kényelmesebbik módja!?
-
törölt tag
Ez most nem tudom miért jelent meg

[kép] -
Yeffy
veterán
-
kory24
őstag
Nem az AdGuard eszi az akksid....
Mivel létrehoz egy VPN-t a telefonon így minden net irányba menő kérés először ezen a vpn-en át az AgGuard-on keresztül megy ki a netre (így szűr), ezért az android rendszered MINDEN alkalmazást ami netre megy AdGuard-nak könyveli el. Legyen az Chrome, youtube, skype, facebook, messenger, időjárás stb, stb, stb..... Ezért tűnik soknak. De ha egyenként összeadod mik használnak netet már nem is az...
Tehát felesleges az AdGuard akksi fogyasztása miatt aggódni....
De ha tényleg úgy érzed jobban merül mióta fent az AdGuard (és nem csak a kijelzett torz adatok alapján hiszed azt) akkor esetleg próbáld ki ezt:
Great battery saving mode of Adguard for Android
A youtube reklámokat viszont sajnos nem tudom miért nem szűri nálad 100%-osan,
Nálam engedélyezve a https szűrés, mást nem is igen állítottam és nincs reklám egy youtube videó elött sem. -
-
törölt tag
Táblagépen olyan jól szűr, hogy egy kivételt is fel kellett vennem

-
törölt tag
IOBit...
-
törölt tag
A nehéz időkben jól jön az Adguard

-
törölt tag
Ja, de ez egyébként nem az Adguard hozománya, a Huawei-nél telefonos nézet van a Chrome-nál is

Adguard for Windows ver. 6.1.331.1732 - fókuszban a naplózás
-
törölt tag
Nincs, és nálam szűr mindent. Igaz a Youtube a Huawei MediaPad M3-on a 8,4" és a QHD felbontás ellenére is telefon módban megy, ami magának az applikációnak a megjelenésén változtat, de a benne futó tartalom ugyanúgy 1440p [Kijelző felbontása 1600 x 2560 pixel (359 ppi)] teljesképernyőn mint táblagépes módban:
(#167) whbear : Akkor rosszul írják, mert én nem töröltem semmit, és szűr. Reklámot nem látok.
-
-
Yeffy
veterán
válasz
üzenetére
szerintem nekem ugyanezek vannak beallitva.
amik nalam aktivak:
English filter
Spyware filter
Social media filter
Annoyances filter
Russian filter
Mobile Ads filter
hufilter.plusz ra is frissitettem most, 3 frissult is kozuluk, azt irta.
lehet, h a frissites miatt, de most mintha tobb mindent fogna meg, egyelore nem latok videok alatti app-ajanlokat, de jopar atugorhato hirdetes az elejen meg megjelenik.
tesztelgetem kicsit, de meg mindig nem teljes

-
törölt tag
Ezekben a videókban:
https://logout.hu/bejegyzes/goodspeed/adguard_premium_android_huawei_mediapad_m3_8_4_tab.html
kiegészítve ezzel:Adguard for Android Premium v2.9.70- the world's most advanced ad blocker
Youtube eredmény:
-
törölt tag
Mozilla Firefox 53 (64-bit) - Több folyamatú ablakok engedélyezése - Youtube
Az Adguard szemszögéből.
-
törölt tag
Firefox 53 Több folyamatú ablakok funkciót használók figyelmébe:
https://prohardver.hu/tema/re_megjelent_az_uj_firefox_a_quantummal_gyorsabb_e/hsz_56-56.html
-
-
laleeee
őstag
válasz
bandras0226
üzenetére
Nekem is volt,állítsd a chrome-ot alaphelyzetbe
-
válasz
bandras0226
üzenetére
nem tudom mit szedtél össze, de ehhez a programhoz ennek nem sok köze van

indíts nyugodtan spyware keresőt és vírusírtót
-
Sikerült nagy nehezen megvenni az appot, cserébe sikeresen beépült az összes böngészőbe a ,,@mail.ru" nevü oldal. Ki lehet ezt valahogy robbantani?
Oroszul sajnos egy kukkot sem tudok.
-
-
.
-
Yeffy
veterán
sziasztok!
ratalaltam en is erre a programra, fel is dobtam, ugy tunik a legtobb app-ban, mintha mukodne is, viszont Yt-on valamiert nem nagyon akar mukodni:
a tartalmakert nem vallalok felelosseget, random modon "kattintgattam" YT-on

ugyan van lehetoseg kivaltanom a YT-t, de ha lehet, megtartanam. be van allitva az appbeli ad-ok szurese, megsem mindig szuri meg oket. vagy van, amikor a vidik elejen megjelenot szuri, de a cim alattit nem (lsd harmas kep).
otlet, mi lehet a gond?
szerk.: illetve meg a licenszrol erdeklodnek, hogy kesobb lehet modositani? ha pl eloszor csak 1 klienseset veszek, kifizetem, de kesobb szeretnem pl asztali PC-mre is kiboviteni (bar a uBlock-al meg vagyok elegedve) vagy nem egy, hanem 2 androidos eszkozon hasznalni, megoldhato utolag?
koszontem!
-
ƵøŁĭ
veterán
# 6.2.357.1887:
UPD: hotfix update. Version 6.2.356.1877 brings a fix for issue #1718, sometimes it was not possible to save new Assistant's size and location settings.After the last beta version, we have received a ton of remarks from our users, mostly about the new filtering log. It was somewhat expected, as the changes were many and it's hard to hit the nail on the head on the first try. So in this update, we address a lot of these problems (not all of them - it's a work in progress) and introduce the first iteration of the new Adguard Assistant.
-
törölt tag
Ha a WPF driver használata be van kapcsolva,felére csökken az internet sebességem.
Kikapcsolva jó,de így nem védi az Edge böngészőt és a modern UI alkalmazásokat.Még jó hogy nem vettem meg,a trialt tesztelem. -
törölt tag
Lehet valamelyik videómban említettem, de itt a topicban szöveges formában még nem:
az unchecky sajnos inkompatibilis vele, mert a Beállítások/Kiegészítők/Telepített kiegészítők listája alatti Adguard Assist, Adguard Popup Blocker és Web of Trust előtti pipát kiveszi automatikusan, és ezen az sem segít ha az uncheky-ből kilépünk, mert következő újraindításkor automatikusan megteszi. Nyilván az unchecky volt az amely eltávozott a gépről még jó pár nappal ezelőtt. -
törölt tag
Ennek ellenére nem vált át integráló módra Edge-nél

-
törölt tag
PC-n immáron az Adguard az egyetlen reklámblokkolóm, mert megváltam a Kaspersky-től.
-
törölt tag
MinDig TV applikáció nem indul el, ha az Adguard oltalma alatt áll. HBO GO-nál és TV GO applikációnál nem volt ilyen gond. Igaz az HBO GO esetében magam engedélyeztem önszántamból, hogy ne legyen szűrés alatt, az egy fizetős szolgáltatás és nincs reklám.
-
Dolphine
addikt
Tabletre telepítettem már a kiegészítőt, ma a Chrome böngészőbe telepítettem. Kíváncsi vagyok, hogy mit tud.

-
laleeee
őstag
Egy srác itt az elején belinkelte az összes hufiltert, hová lett az a komment ?
-
törölt tag
-
kory24
őstag
Frissült mobilon Adguard (2.9).
Bekerült a hufilter
-
törölt tag
A Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépen futó Adguard -ra most adott ki jelzést csak beépített akkumulátor kímélő modul :
-
laleeee
őstag
Nekem is belassult az asztali gépem + jött hozzá egy rambler.ru nevű böngészőnek álcázott vírus is
-
válasz
meridaharcos
üzenetére
"Esetleg az AdAway programmal összeakadhat az Adguard ?"

-
törölt tag
Feltelepítettem az Adguard-ot PC-re.
Internetsebességem felére csökkent.
Uninstall Adguard sebesség jó.
Számomra rejtély. Invitel 60Mb -
törölt tag
Adathasználati rangsor, a Huawei MediaPad M3 8.4 táblagépen , látható, hogy rendben kijelzi az HBO GO, Youtube applikáció forgalmát is. Erre kíváncsi voltam, mert az Adguard Premium verzióján folyik még a HTTPS kommunikáció is, és arra tippeltem, hogy vagy így jelzi ki, ahogy fent látható, vagy első helyre kerül az Adguard Premium mondjuk azonos értékekkel, vagy teljesen befordul, és összevissza mér. Viszont látható, hogy minden oké.
-
GEPESZ66
veterán
Én a Samsung telefon gyári Internet böngészőjéhez reklámblokkolónak az Adblock Fast-ot raktam fel.
A Play áruházban látszik, hogy ez még 2016. májusi kiadás.
Az Adquard-nál (ingyenes verzió) viszont azt látom, hogy frissítések többször jelennek meg.
Az Adblock Fas-ot már nem fejlesztik?
Érdemesebb az Adquard-ot (ingyenes) használni? -
törölt tag
válasz
meridaharcos
üzenetére
Nos most képekkel nem akarlak bombázni, de az én beállításaim ott vannak a videóimban, hogy melyik fogja meg pontosan a szűrő közül azt nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayStation 5
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Diablo IV
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Na ezt tegyük az összefoglalóba, röviden, velősen ez a lényege