Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
MasterDeeJay #973 üzenetére
Androidon kilépked pár hónapja, ezt sokan tapasztaljuk.
Eleinte amikor kezdődött ez a jelenség a Windows is érintett volt, már jó ideje, hogy csak Androidra korlátozódik, nekem POCO X6 Pro 5G-n is kilépkedett (azt már eladtam) Android 15-ön is, most A54-nél (ez még Android 14-gyen van), és S24 FE-n is kilépked (pár napja megkapta az Android 15-öt). IPad 2025-öm viszont sosem lépett ki még nálam, valamint Amazon Fire TV Stick 4K Max 2nd-n sem :
Pedig a FireOS is Android alapú.
-
Eddigi tapasztalataim:
Mobilon lassú és random módon bezáródik, ok tegyük fel nem kompatibilis (redmi note 10 5g) a VPN-t hálózat váltáskor eldobja (mobilnet/wifi kapcsolásnál). Kell vele foglalkozni de ha megy akkor valóban szűr. Beállítottam már az elején hogy ne altassa az appot de az is random ki be kapcsolódik. Céges wifin van vele baj, gondolom ott a tűzfal megfogja.
Asztali gyengébb gépen lassabb mint az adblock plus origin bár szűrésre rendben van. (i7 4720QM, 16GB ram...)
A másik gépemen random belassul új lapoknál, néha nem szűr és magától kilépked. De legtöbb esetben működik, ekkor a youtubeot is szűri (a korábbi adblock lite random módon hibákat csinált). Több óra netezés után volt vele pár hiba de összességében rendben van. -
válasz
MasterDeeJay #971 üzenetére
Igen, az nálam is fura. Ráadásul mindig ilyen volt. Korábban arra tippeltem, hogy megtippeli, hogy mennyi lett volna az adatforgalamo ha pl egy reklám videoblokkot átengedett volna.
-
válasz
GoodSpeed #968 üzenetére
Megtakarított adat kijelzése sajnos hibás, már 2GB-ot ír miközben átlagosan használtam a netet. Valós 200mb körüli volt mai napra, ebből persze nem tudom mennyi lenne blocker nélkül de biztos nem jó a kijelzés. https tanúsítványt is felraktam.
Asztali gépen valamiért kézzel el kell indítanom. Ha nem teszem akkor random működik pl gmailnél minden második harmadik frissítésnél blokkol csak. -
Kenderice
senior tag
Nekem van egy kis NAS-om, openmedivault fut rajta, azon van az adguard.
A routerben be van állítva, hogy a DNS kiszolgáló a NAS-on futó adguard legyen.
Így aki a netre csatlakozik az mind kiélvezheti az adguard hasznát.Esetleg alternatívaként pihole nem lehet jó? Az, vagy az adguard a hatásosabb?
-
robag93
aktív tag
IT noobként tudnátok javasolni segítséget (forrást) az Adguard jobb kihasználására? Szívesen megcsinálnám pl. routerre, hogy az egész család élvezhesse.
-
válasz
MasterDeeJay #967 üzenetére
Igen, ha nem korlátlan a mobilinternet, akkor pénzben is rengeteget meg lehet vele spórolni.
iPad-én kicsit másként néz ki a statisztika mint PC-n illetve Androidon: -
-
válasz
MasterDeeJay #965 üzenetére
Gratu
-
-
válasz
GoodSpeed #962 üzenetére
Nos Amazon Fire TV Stick 4K Max 2023-on:
Ami a az AdGuard leállás amit illeti, az korábban Windowszon is jelen volt, és Androidon is. Viszont Windowszon már nincs elég sok hete, iPadOS-en egyáltalán nem tapasztaltam, és Amazon féle FireOS-en sem. Viszont Androidon még mindig, bár már ott is sokkal ritkábban.
Android 14-et futtató Samsung Galaxy okostelefonjaim vannak és (A54 és S24 FE), azoknál még a 4.9-cel is elő-elő fordul. -
Amazon Fire TV Stick 4K Max-on:
csak a három opció közül egyik sem működik.
-
Jelenleg is akciós:
Most vásároltam újabb, ezúttal családi lifetime licencet.
-
Az AdGuard Pro bővítmény az iOS-eszközökön további funkciókat kínál, amelyek túlmutatnak a sima AdGuard Premium verzió lehetőségein. Például hozzáférést biztosít egyedi DNS-beállításokhoz, amelyek segítenek a hirdetések blokkolásában
Az AdGuard Pro néhány kulcsfontosságú előnyt kínál a Premium verzióhoz képest:
- **DNS-szűrés**: Az AdGuard Pro lehetővé teszi a DNS-szűrést, amely az egész eszközön működik, nem csak a böngészőben. Ez segít blokkolni a hirdetéseket és a nyomkövetést minden alkalmazásban.
- **Egyedi DNS-beállítások**: A Pro verzió lehetőséget ad arra, hogy saját DNS-szervereket állíts be, ami fokozott adatvédelmet és testreszabhatóságot biztosít.
- **Helyi szintű blokkolás**: Az AdGuard Pro helyi szinten blokkolja a hirdetéseket, míg a Premium DNS-szinten működikAz AdGuard Premium licenc általában nem érvényes az AdGuard Pro verzióra, mivel a Pro egy különálló alkalmazás, amelyet külön kell megvásárolni az App Store-ban. A Premium licenc az AdGuard általános funkcióinak bővítésére szolgál, de nem terjed ki a Pro verzióra.
Copilot
-
Helló, iPadOS-en fent van a licencet verzióm:
Viszont az App Store-ban van egy Pro verzió:
Ezt is fel kellene tenni? -
Kenderice
senior tag
Üdv.
Asztali gépen chrome-ot használva a face nem működik megfelelően mióta feltettem a NAS-ra az adguard-ot.
Hogy lehet beállítani, hogy a facebookon ne blokkoljon semmit?Köszönöm.
-
unravel
őstag
adblock-tester.com
-
kaisers
aktív tag
Nincs valakinek megoldás a random leállásra?
-
Androidra új verzió:
-
-
-
Nálam két telefonnál csinálja, hogy pár naponta leáll, manuálisan kell az appot elindítani és olyankor mind a kettőnél egyszerre:
1. Samsung Galaxy A54 5G ( Android 14)
2. POCO X6 PRO 5G (Android 15)
Szóval még nem is az, hogy pl Android 15-tel lenne stabilitási problémája. -
csƵ
addikt
Üdv!
Tavaly megvásároltam a licenszet 3-4(?) eszközre. Főleg iOS-en használom, de azt kell mondanom, hogy szó szerint semmit sem ér. Felugró ablakok hada, itt PH-n is jönnek a reklámok. Mit rontok el? -
eboostr
aktív tag
válasz
atoszmester #938 üzenetére
Nem. Nyilván az adguard hivatalos honlapján, stacksocial csak egy kereskedő. Másik kérdés: Nem veszik el, nem kell 30 napon belül aktiválni
-
-
eboostr
aktív tag
válasz
atoszmester #936 üzenetére
Pedig ott van, bejelentkezel és a lincenses-nél találod
-
atoszmester
tag
Sziasztok,
Azoktól kérdezném, hogy akik a StackSocial (pár napja belinkelt) oldalról rendelték meg a családi liszenszt, hogy hol tudom ellenőrizni, hogy hány eszköz használja a kódot, esetleg később törölni onnan az eszközöket? A weboldalukon nem találom, az AdGuard hivatalos oldalán gondolom nem kéne erőltetni
-
-
-
-
-
-
WayneGace
őstag
Sziasztok!
Youtube reklámok blokkolására jó megoldás az adguard? Tehát nem érzékeli, hogy blokkolót használok és engedi megnézni reklámok nélkül a videókat.
Ha igen, akkor élnék sopruk fórumtárs által belinkelt akcióval.
-
-
-
sopruk
senior tag
AdGuard családi csomag - Lifetime
Tavaly is itt volt akciós...
15,97 USD (80%) -
Ez is vicces:
Miközben:
-
-
-
POCO X6 PRO -nál:
Itt:
Az alkalmazásinaktivitást hiába kapcsolom ki, mindig visszakapcsolja. Valaki járt már így? -
Sanyi.mTs
addikt
AG home-nál mit kellene beállítani, hogy pl böngészés közben és a gyerek ingyenes mobilos appjaiban ne legyenek reklámok?
AG home alapbeállítások, otthoni wifi, ahol az elsődleges DNS a synology nason futó AG home.
-
robag93
aktív tag
Valahogy nekem sikerült a YouTube reklámokat kiszedni (appban), de a feleségemnek az istennek se tudom. Tipp?
-
HUNited
őstag
válasz
Viktor0610 #900 üzenetére
Bizonyos appok nem mennek vele (extended validationt igénylő appok és weboldalak). Ezeket jól be lehet konfigolni. Illetve FireFox-ban a fejlesztői beállításoknál engedélyezni lehet hogy használja az idegen certet (ez rejtett menü, a névjegyben kell nyomogatni a verzióinfót párszor és akkor jelenik meg). Csak ez miatt lemondani a HTTPS szűrésről 2024-ben, amikor már szinte minden weboldal is úgy megy, gyakorlatilag használhatatlanná teszi a reklámszűrést (csak a DNS alapú fog működni).
-
Sweet Lou 6
addikt
Én használom mobilon is a tanúsítványt, viszont pár alkalmazást kivétel listára tettem (pl. banki app, Spotify).
-
unravel
őstag
válasz
én használom. csak a mobilbank appnál csinált gondot. de ki lehet kapcsolni a https szűrést alkamazásonként.
-
kaisers
aktív tag
válasz
Köszönöm a tippet
-
blueye
veterán
válasz
Igen, végül úgy látszik nálam is ez volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest