- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Rák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ndave92
aktív tag
Update:
Ahogy az AdGuard oldalán is látható...To filter network traffic, AdGuard uses a network driver. There are two options: TDI driver and WFP driver. While a WFP driver is generally preferrable and is enabled by default for all newer Windows OS versions (Windows 8 and newer), it can potentially cause compatibility problems, especially with some antiviruses. These problems and subsequent errors can be very different in each case.
Most egy dolgot megnéztem még, mert valszeg az az alap probléma, h az antivírus is meg az AdGuard is használni akarná ezt a WFP network drivert (ami a netio.sys-ben van amúgy, tehát Microsoft felel érte, az AdGuard srácok csak használják ezt, ha jól informálódtam) és összeakadhatnak.
Nézegettem az Advanced Settings-ben lévő dolgokat és találtam egy ilyet:
Use redirect driver mode
Most visszakapcsoltam a WFP network drivert, újraindítottam a gépet és ezzel a plusz beállítással szépen betölt minden, ami előtte nem.
Egyelőre tesztelgetem, h így minden működik-e ugyanúgy, de jónak tűnik és így sztem az AV szoftverekkel sem akad össze.
Egy próbát megér azoknak, akiknél BSOD meg egyéb problémák voltak... -
ndave92
aktív tag
Na hosszú debugolás után kiderült, h mi okozza...
Akkor szarakodik csak, ha a Network beállításoknál engedélyezve van a WFP network driver.
Amennyiben ez ki van kapcsolva és a régi TDI-t használja (nem VW Passat lol), akkor minden király.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Immáron 8. éve, hogy van Adguard Lifetime licencem.Erről itt írtam részletesebben: Adguard fizetős applikáció Windowsra...
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PlayStation 5
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest