- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Xiaomi Power Bank - az ár-érték bajnok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sweet Lou 6 #16 üzenetére
Nincs mit, itt követheted a témát, hátha egyszer lesz rá megoldás: [link]
Mondjuk azt nem tudom, hogy nem-e az Adguard és a Norton nem szerették egymást, ki kellett volna próbálnom, hogy az Adguard-ot leszedem és ha úgy is marad a kékhalál akkor tuti Norton. Mindenesetre Norton nélkül csak egyszer volt és utána jött az Adguard frissítés ami javította és azóta nem is volt de attól még előfordulhat, hogy a 2 program akad össze.
Mindenesetre a legújabb Norton állítólag átskinezett Avast, nem tudom mi igaz ebből és nem is értem miért kukázták a jól működő saját fejlesztést ha igaz. Van egy 4 éves Norton liszenszem és nem tudom használni, ha nem nagyon olcsón vettem volna akkor most pipa lennék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Immáron 8. éve, hogy van Adguard Lifetime licencem.Erről itt írtam részletesebben: Adguard fizetős applikáció Windowsra...
- Nők, nőügyek (18+)
- One mobilszolgáltatások
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Macska topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest