Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- Alsó-Középkategóriás Gamer konfig, 2024 őszén
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
válasz King Unique #11221 üzenetére
Detektálja a Windows, de egyből kéri, hogy formázzam, addig sehova.
Programokat használtam, az olvasás közben folyamatosan lekapcsolódik.
…. és igen, nincs backupjuk.úgyhogy azzal a 4 képpel, amit kinyertem vissza is adom nekik és elküldöm adatmentőkhöz őket.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok,
ismerős adott egy Kingston Datatravelert 16 gb. Esküvői fotóit szeretné menteni, mondtam neki ne várjon semmit, de csak "informatikus" vagyok, hátha megoldom (imádom, hogy mindenre rálehet pakolni ezt a szót).
Nincs rajta partíció a Windows szerint, szeretné, ha formáznám.
Lemezkezelő RAW fájlszerkezetet mutat.Testdiskkel próbáltam, talál 4 fájlt, majd a pendrive ledobja magát. (laptop)
Valószínűleg, ha nem csatlakozna le, akkor meglennének..Mit tudnék, tudnának ezzel tenni?
Köszi
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Sandisk Extreme Pro microSDXC kártya 256GB
- MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 870 QVO SATA III 8TB SSD
- 256GB mSATA SSD-ingyen posta másnapra
- WD Black SN770 2TB M.2 Gen4 NVMe SSD - 5150MB/s olvasási sebesség, magyar garanciával! -
- Kingston NV2 250Gb PCIe 4.0 NVMe SSD (100/100)
- Seagate 500GB notebook 2.5" merevlemezek, keveset futottak 1-43nap, 14db ST500LM021, 1db ST500LT012
- Seagate 4tb 100/100 266nap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest