Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Már másodjára fordul elő, hogy készítek egy sector-by-sector backup-ot (bepipálva, hogy az unallocated részt is mentse, mert nem bízom benne, hogy felismer nekem minden létező partíciós táblát és fájlrendszert) Acronis True Image 2014-el, és mikor szeretném visszaállítani, akkor a képfile kiválasztása után a destination lemezek közt az is pirossal szerepel, amelyikről a képfile készült. Ha mégis kiválasztom, akkor is szürke marad a Restore gomb. Nézelődtem a programban, de semmi magyarázatot nem sikerült kicsikarnom belőle, hogy mi nem tetszik neki.
Ez konkrétan egy Intel 320-as 160Gb-os SSD, aminek a SMART adatai szerint nincs még hibás blokkja. Szóval nem hiszem, hogy folyamatosan változna a lemez mérete. A PC is ugyan az, ugyan arra a SATA portra kötöm és nem cseréltem Intel RST driver-t sem, az Acronix programot sem volt mire frissíteni közben.
Egyszerűen egyik nap készítettem képfilet (a Windows rendszerről, mert ez a laptopom SSD-je), használtam valami másra átmenetileg az SSD-t (Linux-al szórakoztam egy másik gépben, sokszor újratelepítettem több disztrót, azért vettem kölcsön a gyors SSD-t), újra lementettem (hogy majd egy 2.5" HDD-re pakoljam át ezt a Linux rendszert) majd szerettem volna visszaállítani az SSD eredeti állapotát (a Windows-t).
Mindig single version backup készült, nem görgetett incremental vagy diff.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Steam topic
- Viccrovat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Fűnyíró topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- 27% - MSI MAG 275QF IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest