Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• laca500

aktív tag

válasz szucstom #34527 üzenetére

Nincs ezzel semmi gond. Régen is mondtak ilyeneket az "IT-s" szakik. Aztán igazából, ha jól emléksze, arról volt szó, hogy az AMD belsejében lévő grafikus vezérlőhöz feltett driver (catalyst) összeakadt a dedikált nvidia driver-el! Az akkori megoldás annyi volt, hogy a BIOS-ban lekellett tiltani valamelyik kártyát! De ez akkor volt, ma nem tudom mi a helyzet! Ennek inkább megint valami olyasmi szaga van, mint az intel/AMD párharc! Van aki erre esküszik, van aki meg arra! De elképzelhető az is, hogy pl. jelenleg az intel lemaradóban van, (főleg notebook terén) egyre több gyártó kezdte el gyártani a laptopjait az új AMD-s procival. Valószínű elég nagy érvágás ez az intelnek, hát elkell terjeszteni valamit, amitől meg áll, vagy legalább is lelassul az AMD szekere! (egy kis összeesküvés elmélet :D ) De végül is nem is értem az egészet! Egy gyártó miért kezdene, egy újonnan fejlesztett AMD-s CPU-val és Nvidia grafikus kártyával ellátott laptopot gyártásába, ha az nem tud egymással normálisan együttműködni!? :F Tervezéskor nem lenne mindegy, hogy milyen grafikus vezérlőt dobnak hozzá? :F

[ Szerkesztve ]

Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802

• laca500

aktív tag

válasz Szotyi222 #34520 üzenetére

Köszi szépen.
    Viszont ez a 1660Ti VGA nem feltétlenül kell egy kis játék élményért! Legalább is a tesztek szerint! Arról nem is beszélve, hogy jóval zsebbenyúlósabb a dolog! Jelenleg 300-330 a keret a gépre. Azért esett erre a választás, mert megtetszett a kinézete a formája. Amivel mi itthon játszadozunk, azt simán el fogja bírni, és talán olyan tartós is lesz mint a mostani lenovonk. (Már 8 éve nyúzzuk)

(#34522) szucstom
    Köszönöm neked is a választ!
    Igen, láttam, hogy van az Acer-nek hivatalos márkaboltja, de náluk valamiért Ryzen 7 4800H-s procival semelyik termék nem kapható jelenleg! 4600H-s van, de árban kb. 30ezerrel drágább! Az AMD proci és Nvidia VGA párosításról csak évtizedekkel ezelőtt hallottam, hogy nem szeretik egymást! Ez most új volt nekem, ilyenről sehol nem olvastam mostanában, pedig jó pár napja bújom a fórumokat, teszt oldalakat! Az asztali gépemben is AMD proci/Nvidia kártya van és semmi bajuk egymással! Elég nagy blamázs lenne ha egy mai, pár hónapja kihozott Ryzen proci összeveszne egy nvidia grafikus kártyával! De ez csak egy magánvélemény!

Alaplap: MSI X470 GAMING PRO CARBON + VGA: EVGA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X FTW3 Ultra + CPU: Ryzen 7 5800X + RAM: G Skill Aegis F4-3000C16-8GISB 16GB kit + SSD: Samsung NVMe 970 EVO + Táp: Cooler Master V750 Gold V2 + CPU hűtő: Be Quiet DARK ROCK PRO C1 + Ház: Be Quiet Silent Base 802

• laca500

aktív tag

Sziasztok!
    Ezt a gépet szeretném megvenni, de ennél a boltnál még nem vásároltam.
    Mennyire ajánlott ez a bolt? Nyugottan megvehetem náluk a gépet?

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák