- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz
#18538752 #4539 üzenetére
Nalam semmi ilyesmi nincsen, igaz csak akkor hasznalom, mikor agyban gepezek
( Nem felreerteni )
Szerintem maskor siman inkabb dugjal ra egy normal egeret. DE amugy nekem tenyleg semmi bajom ezze la touchpaddal, kiveve, hogy minden egyes ujrainditas utan be kell allitani az erzekenyseget... Ez mondjuk zavaro, mert vegighuzom az ujjam rajta es kb a fel kepernyom sem megy at a kurzor. - felraktam a Synaptics drivert is, mindhiaba. - van erre valami megoldas?
Ja egyebkent hol vehetnek valami szep taskat? Mindenhol csak ez a businessman style kaphato, a tobbi, ami dersignos, az meg mar tokdraga. Ezek a kis tokok, ami csak karctol ved ranezesre, azok jok? Mondjuk beleteszem meg egy sima taskaba is. A paraval mi a helyzet?
- A kezikonyve szerint birja azt is. - legalabbis tesztelve volt.
-
dekoninck
aktív tag
válasz
#18538752 #4467 üzenetére
Nekem egy TravelMate 6291-em van: 240E Ft, 2 kg, 12" (bár itt csalt a cég, belefért volna a 13" is), Vista, 4 hónapja napi kb 14 órát megy átlagosan (komolyan!), semmi gond vele. Ráadásul magnéziumvázas, szóval merev és könnyű. A billentyűzet alapja a kléáű táján kicsit már benyomható, lehet, hogy nem voltam vele kedves és megereszkedett, vagy csak azért tűnt fel, mert valakik szapulták az Aspirék tésztaszerű gombjait.
Nem tudom, milyen volt régen az Acer, de ez szerintem kiváló gép. De kérdezz meg két év múlva, hiszen a cég csak az idén váltott szemléletet
Kár, hogy a TM-ekről elég kevés szó esik itt. Talán mert mindenki baromira elégedett vele???
Egy Dell XPS1330-nak persze még jobban örültnék, mer' az szebb, de az ár-érték aránya talán nem olyan jó, mint ezé -
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
#18538752 #4464 üzenetére
Nem express card van benne, hanem express card slot, azaz bővítőhely. Ide tudsz becsúsztatni különböző express card szabványú bővítőkártyákat, mint pl hangkártya, tv-tuner, USB kártya, hálózati kártyák, ilyesmik. Ehhez az általad is említett műanyag takarólemezt el kel távolítani. Ez általában a bővítőhely melletti kis fekete gombocska megnyomásával történik.
A képen jobb oldalt, a kártyaolvasó fölötti lapos foglalat lesz az express card slot. MIvel nincs mellette gomb, próbáld magát a takarólemezt befelé nyomni, ki kell annak ugrania: [link].
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűnyíró topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Üzleti kategóriás laptopok, számítógépek, számlával, 1 év garanciával
- ThinkPad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!