Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Pitterix: Gyógytorna
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toM517
aktív tag
válasz
üzenetére
Nalam semmi ilyesmi nincsen, igaz csak akkor hasznalom, mikor agyban gepezek
( Nem felreerteni )Szerintem maskor siman inkabb dugjal ra egy normal egeret. DE amugy nekem tenyleg semmi bajom ezze la touchpaddal, kiveve, hogy minden egyes ujrainditas utan be kell allitani az erzekenyseget... Ez mondjuk zavaro, mert vegighuzom az ujjam rajta es kb a fel kepernyom sem megy at a kurzor. - felraktam a Synaptics drivert is, mindhiaba. - van erre valami megoldas?
Ja egyebkent hol vehetnek valami szep taskat? Mindenhol csak ez a businessman style kaphato, a tobbi, ami dersignos, az meg mar tokdraga. Ezek a kis tokok, ami csak karctol ved ranezesre, azok jok? Mondjuk beleteszem meg egy sima taskaba is. A paraval mi a helyzet?
- A kezikonyve szerint birja azt is. - legalabbis tesztelve volt. -
dekoninck
aktív tag
válasz
üzenetére
Nekem egy TravelMate 6291-em van: 240E Ft, 2 kg, 12" (bár itt csalt a cég, belefért volna a 13" is), Vista, 4 hónapja napi kb 14 órát megy átlagosan (komolyan!), semmi gond vele. Ráadásul magnéziumvázas, szóval merev és könnyű. A billentyűzet alapja a kléáű táján kicsit már benyomható, lehet, hogy nem voltam vele kedves és megereszkedett, vagy csak azért tűnt fel, mert valakik szapulták az Aspirék tésztaszerű gombjait.
Nem tudom, milyen volt régen az Acer, de ez szerintem kiváló gép. De kérdezz meg két év múlva, hiszen a cég csak az idén váltott szemléletet
Kár, hogy a TM-ekről elég kevés szó esik itt. Talán mert mindenki baromira elégedett vele???
Egy Dell XPS1330-nak persze még jobban örültnék, mer' az szebb, de az ár-érték aránya talán nem olyan jó, mint ezé
-
parandroid
félisten
-
parandroid
félisten
válasz
üzenetére
Nem express card van benne, hanem express card slot, azaz bővítőhely. Ide tudsz becsúsztatni különböző express card szabványú bővítőkártyákat, mint pl hangkártya, tv-tuner, USB kártya, hálózati kártyák, ilyesmik. Ehhez az általad is említett műanyag takarólemezt el kel távolítani. Ez általában a bővítőhely melletti kis fekete gombocska megnyomásával történik.
A képen jobb oldalt, a kártyaolvasó fölötti lapos foglalat lesz az express card slot. MIvel nincs mellette gomb, próbáld magát a takarólemezt befelé nyomni, ki kell annak ugrania: [link].
p
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Arc Raiders
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Android szakmai topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Macbook Pro 16 A2485 EMC 3651 27% 16" Retina XDR IPS M1 Pro 32GB 500GB magyar vbill gar
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 17ACH6H 17.3" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Acer Nitro AN16-41 16" FHD+ IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
( Nem felreerteni )
- A kezikonyve szerint birja azt is. - legalabbis tesztelve volt.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)