Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marxys85
újonc
válasz
cuebler
üzenetére
Nekem lehet azért nem nyúltak hozzá, mert előtte itthon már cseréltek benne ventillátort. Sajnos az új is azt produkálja, mint a régi, talán egy kicsit halkabban. Hallásra olyan, mintha a csapágy (ha csapágyas és nem mágneses) adná a hangot, vagy amire még gondolni tudok, az a fém ventillátorlapok váltják ki forgás közben (bizonyos fordulaton) ezt a rezonanciát. Akár mi is legyen, valamit módosítaniuk kell majd a konstrukción vagy a gyártáson.
Alapjában véve tetszik a gép, mert relatíve lapos a méretéhez képest és nem tűnik nagynak, valamint jó ránézni stb. és végre látom a billentyűzetet is ha épp nem akarok teljes kivilágítást csinálni hozzá. Nem játszom vele, de a terveket és 3D modelleket egész jól viszi, tehát nekem pont jó.
A tuch-pad egy kicsit zörgős és fura, de teszi a dolgát, mondjuk én egérrel használom leginkább. Egyszóval a hangot leszámítva, ami jön belőle, nagyon tetszik a gép. A billentyűzetet szoknom kell, még sokszor melléütök rajta. -
Vermilion69
aktív tag
válasz
cuebler
üzenetére
Az acernak is vannak jó szériái, de elég kevés, azért az a 340 ezres irány az már jobb, de a 200 alatti gépeik elég pocsékok, ahogy én nézem, mind összeszerelésben, mind anyaghasználatban.
Pedig tényleg nagy reményeim voltak a géppel kapcsolatban, de az, hogy 2 nap után már elkezdett sípolni és konkrétan fáj tőle az ember feje, aztán jött a többi.. én sajnálom a legjobban
Új hozzászólás Aktív témák
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- LG UltraGear Gaming Monitorok : FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Apple Mac mini 14.3 M2 8GB RAM 256GB SSD 1év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3284
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest