Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- 
			  LOGOUT Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ric4m0nd aktív tag válasz  AcélAgyar

üzenetére AcélAgyar

üzenetéreSzia! Jó minőségű műanyag. A Black Edition kiadást telepítettem egy haveromnak.A képernyő csatlakozásánál ezüst/ króm fényezést kapott, ami pár év használat után elkophat. Billentyűzetnél puha tapintású, matt a kéztartó rész. Ez a tenyér alatt és elkezdhet csillogni. A dörzsöléstől felpolírozódik. 
- 

buherka addikt válasz  AcélAgyar

üzenetére AcélAgyar

üzenetéreSok minden lenne ideális egy ilyen gépnél, de bilibe ne lógjon a kezed.  
 Azért mert mondjuk legyártják a gépet full magnézium házzal, azzal nem biztos hogy tartósabb lesz. Ezer más dolog is elpusztulhat belül a gépben. Volt már nekem DELL Precision-om is (M4700). Nem sajnálták belőle a vasat. Majd 4 kilót verte töltő nélkül. Mikor már harmadszor jött a házhoz a szerviz, akkor mondtam hogy köszi ennyi elég volt. Jó nagy bukóval eladtam.Amúgy meg tudtam ma nézni az általad kiszemelt gépet, mert már én is kíváncsi voltam. A palmrest része a bill. körül. Szál csiszolt fém. Fedlap az is fém, ez le van festve. Nem horpad a billentyűzet, megnyomkurásztam. Lecsukva sem horpad a fedlap, persze bokszolni ezt sem kell. Kijelzőnek szépek a színei. 85-90%-os szinhűségre tippelnék, de egy kalibrálás erre is ráfér, ha maximalista vagy. 
 Nincs leragasztva az alja. lehet otthon bővíteni ha ügyi vagy.
 Itt van egy teszt róla: [link]. A videón a pali a kijelzőre panaszkodik, meg hogy a webkami az egy kula. A boltban kijelzőt teljesen stabilnak találtam, én valahogy nem rángatom lökdösöm a kijelzőt.
- 

buherka addikt válasz  AcélAgyar

üzenetére AcélAgyar

üzenetéreHa van rá lehetőséged, akkor menj el egy Acer márkaboltba és lesd meg a gépet. Én is most szemezgetek ezekkel az új Acer gépekkel. Mondjuk nekem a 1050 Ti is elég lenne...bőven. 
 A VX 15-öt nézegettem. Dunakeszin voltam, ott van minden gép. Lehet őket tesztelni is.
 A VX15 is szépen egyben van. A billentyűzete az brutál kényelmes és baromi jó a nyomás pontja. Stressz tesztel csak 74 fokig tudtam hevíteni 15 percen keresztül. Az IPS kijelzőnek sajna csak 45% NTSC színhűsége van..ez a kijelző van benne NV156FHM-N42 Egy 70+-osnak jobban örültem volna. De ettől függetlenül igen szép szinei vannak.
 Nem nyeklik nyaklik a gép, van benne anyag rendesen. Zsanér feszes, nem libeg a kijelző.Csináltam Aida Riportot a I5-7300HQ-as verzióról amiben 1050Ti van. Feltöltöm valahová és belinkelem ide, ha érdekel valakit, akkor megnézheti. 
- 

üzenetére AcélAgyar

üzenetéreTiszta sor, így érhető. Egyetemre/kollégiumba vagy külföldi kiküldetésnél van csak értelme egy gamer gépnek. Viszont ha belegondolsz, hogy április vége/május eleje felé lesznek elérhetőek ezek az új típusok. Megveszed, és onnan nagyjából egy hónap júniusig, amikor a szemeszter befejeződik. Nyáron lesz három hónap amíg nem kell hordoznod. Ennek az árából összerakhatsz egy gamer PC-t, és mellé egy netbook-ot..  
- 

üzenetére AcélAgyar

üzenetéreSzia! Nekem a Lenovo Y520 elődje volt (Y50-70), amiben pont kifogtam egy anyaghibás szériát. A képernyő és az aljzat csatlakozásánál a műanyag elrepedt. Olvastam, hogy másnál is pont ugyanez történt és nem egyedi eset. Remélhetőleg az Y520-nél a mérnökök már odafigyeltek erre. Gondolom olvastad a cikket a VX15-ről. Szerintem jó készülék lesz. Az Aspire V15 Nitro-t tudom ajánlani, amit kollégám vett. Együtt teszteltük, nagyon színvonalas, elegáns notebook, akár munkára, üzleti útra is. Ebből viszont még nincs a piacon GTX1050-nel szerelt típus. Gondolom több évre veszed a laptopot és az újabb AAA kategóriás játékokat is futtatod majd rajta. 12GB hosszabb ideig kiszolgál. A RAM árak eléggé el vannak szállva most, úgyhogy a helyedben még várnék a bővítéssel. Próbáld ki a 8GB-ram-al első körben a kedvenceket. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Milyen notebookot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Windows 10
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest