Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
caverinha
üzenetére
Mi a szösz, ez is TDR-ezik? Eddig csak az nVidia és ATI / AMD kártyákról tudtuk...
-
-
Laszmen
aktív tag
válasz
caverinha
üzenetére
Biztos hogy Driver/Codek probléma van, engedd hogy a Win7 felrakja magának a megfelelő drivert, azzal működnie kell, sajnos a régi hangkártyák nem mindig kompatibilisek az új driverekkel..
Ha a Win7 telepíti magának a megfelelő drivert, és azzal recseg, akkor manuálisan tegyél fel hozzá a gyártó honlapjáról egy drivert, frisset,vagy amelyik szimpipp. -
-
kybic
tag
válasz
caverinha
üzenetére
- sajnos biztosat nem tudok mondani.....
A "C"-t biztosan érinti, mert ugye oda megy az új OS és előtte illő lenne formázni.
A "D" -ből Win7 ill. Vista után valószínűsítem nem lesz megfelelő az XP-nek, de hogy valójában mit fog látni az XP = passz.
Ezért írtam, hogy előtte legjobb lenne lementeni mindent.
Eddig ha csináltam, mindig új partíciókat csináltam, formáztam és úgy telepítettem. -
kybic
tag
válasz
caverinha
üzenetére
- még egy dolog neked:
Ha feltoltad netán az XP-t az 5315-re, akkor csak jótanácsként mondom.
Ebben a sorrendben telepítsd a drivereket az XP-hez, mert egyébként nem biztos, hogy lesz hallható hang is a gépen, de így biztosan jó.- 1. Realtek HD Audio Driver
- 2. Intel Chipset Driver
- 3. Intel Graphics Driver
- 4. Atheros WiFi Driver
- 5. Broadcom Ethernet Driver
- 6. Launch Manager
- 7. Touchpad Driver
- 8. Acer Empowering Framework
- 9. Acer ePower ManagementAz XP-s driverek itt vannak aspire 5315-re:
[link] Üdv.
-
-
kybic
tag
válasz
caverinha
üzenetére
"(XP-t nem engedi felrakni)"
- ez egy régi téma... de igen, engedi felrakni azt az XP-t.
( BIOS-ban AHCI - IDE mód váltás és már repül is fel az XP... de mint írtam ez már régi téma.... )
Sajnos a 3100 alaplapi videovezérlőtől ne várj sokat, de XP alatt egy kicsit talán fürgébben fog működni. Üdv.
-
SonicVersus
tag
válasz
caverinha
üzenetére
próbáld ki ,hogy 7re raksz virtuális xp-t ,bár az lehet ,h csak az ultimate-el fog menni nemvagyok biztos benne,én csak ultimate-el próbáltam még. Ha minden driver fenn van az nem lehet gond. Inkább a ram ill. proci a lúdas általában az ilyen szaggatásokban na meg nem utolsó sorban a video kari!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kuponkunyeráló
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TP-LINK routerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Fotó állvány eladó
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

, bár sztem nagytöbbségben a notiknál nem is engedi...