Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

- 

LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ric4m0nd
aktív tag
válasz

pajszer91

üzenetére
						Szia! Pont ugyanezt tapasztaltam Lenovo laptopnál is. A parancssorban kikapcsoltam a hibernációt, úgyhogy azóta csak "alvó" módba rakja magát és nem hibernálja. Ennél a gépnél megoldotta ezt az anomáliát.
Rendszergazdaként nyisd meg a Windows Powershell-t (CMD, vagy parancssor) és írd be az alábbi parancsot:
powercfg -h off
Ezzel kikapcsolod a hibernációt, és az ahhoz tartozó fájlt is, amibe menteni szokta az adatokat a rendszer. Ez a fájl egyébként nagyobb méretűre is megnőlhet, illetve ha SSD van a gépben, akkor is érdemes kikapcsolni, hogy ne írjon állandóan a tárolóra.
 - 

Ric4m0nd
aktív tag
válasz

pajszer91

üzenetére
						Szerintem a feketénél nem lesz ilyen gond, ha gyárilag öntik ki a műanyagot. Nekem személyes tapasztalat volt több gépnél ez a kopás, amit szürkére/ezüstre festettek pár évvel ezelőtt. Azóta persze a festékszórás, és anyagminőség is fejlődött. (legalábbis reméljük) Most fekete ES1-131-et használok, illetve korábban Lenovo Thinkpadból két típust. Mindegyik gyárilag feketén öntött műanyag. Ezüst DELL-nél például nem vettem észre ilyen kopást, az tényleg jó minőségű volt. Anno vettem egy CLEVO-t aminek a festése katasztrófális minőségű volt.

- 

Ric4m0nd
aktív tag
válasz

pajszer91

üzenetére
						Szívesen! Szerintem érdemes egyszerre lerendezni a 8GB-os bővítést is. Ha a cég szereli be akitől vásárolod, tesztelni is tudják és nem kötnek bele (garancia) amiatt ha mondjuk megbontod a gépet, vagy magadnak szerelnéd. Ha kiderül a tesztnél, hogy hibás a RAM, akkor cserélik is.
 - 

Ric4m0nd
aktív tag
válasz

pajszer91

üzenetére
						Szia! Jó konfigurációt néztél ki. Érdemes az új 7.gen procik közül választani, DDR4 , AC Wifi , M.2-es SSD, stb Viszont ha jobban körülnézel a webshopokban, találsz 8GB-al szerelt típust is. Igaz az fekete, de biztos van valahol ezüst is.
Amit érdemes még megfontolni, hogy az új Pascal magos Nvidia kártyák lassan leváltják a régi generációt, ami ebben a gépben is van 940MX. Inkább olyat válassz: 1050, 1060 Az ezüst/szürke színezésről nekem az a tapasztalatom, hogy kb 1-2 év használatnál már meglátszik a tenyered nyoma a gépen ahogy a festék kopik. Vettem egy ASUS ROG Sica gamer egeret tavaly márciusban, és arról is kezd kopni a festék.

Új hozzászólás Aktív témák
- HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+
 - Thinkpad X1 Extreme 2nd 15.6" FHD IPS i7-9850H GTX 1650 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar

- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
 - ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
 - Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
 - ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest