Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: Poloskahegy
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peak
addikt
válasz
aakosch
üzenetére
a notebookok alján van egy certificate matrica, azon rajta van a pontos tipus.
vagy az AIDA64 is megmondja.
amúgy az Atheros.CZ oldaláról szedhetsz legfrissebb drivert ehhez a tipushoz.gyártói oldalról kellhez az előtelepitett launcher is, gyártói driver pakk szoftverrel, utána felmehet a nyers driver az atheros.czről
nem, nem exével kell drivert telepiteni úgy 10 éve, hanem az eszközkezelőből.
-
válasz
aakosch
üzenetére
Üdv
Egyszer ezt az akksis kérdést kitárgyaltuk!
Az akkumulátor túlfeszültség ellen nem véd! Emiatt ne hagyd bent mert felesleges!
Áramszünet esetén jó ha bent van!
Szerintem, ha nem akkumulátorról használod a gépet akkor inkább vedd ki! S ha akksiról kell akkor bepattintod és kihúzod a töltőt!
Én sem vettem ki az enyémből (AS 5520G) és kb fél év alatt szépen elhasználódott! Kicserélték garanciába! Aztán felvettem a kapcsolatot egy akkumulátor javító céggel, ahol elmagyarázták, hogy miért kell kivenni! Ha kiváncsi vagy bemásolom majd a leírásukat amit e-mailben írtak! Azóta eltelt 1 év és az akkumulátornak az elhasználódás mértéke 0% !!! tehát 100% kondicióban van! -
válasz
aakosch
üzenetére
Én 2 éve minden nap töltőn járatom és soha nem veszem ki az akkut. Így biztonságosabb, mert védi a rendszert a túlfeszültségtől és az áramingadozásoktól.
Ez fontosabb, mint az akku élettartama.
Újonnan kb. 3 órát bírt az akku teljes terhelés mellett. Most ez kb. 2 óra.
A gépem 2 éves, non-stop töltőn.
Ha kímélni akarod, akkor hetente 1x lemeríted, amíg ki nem kapcsol. De szerintem ne vedd ki... -
válasz
aakosch
üzenetére
Nálam is volt egy gép, amit visszaküldtem, mert a memtest hibát mutatott a ramra és persze fagyott is!
A szervíz nem talált hibát és visszaküldte! A munkalapon annyi volt hogy a "hibát a szerviz nem tapasztalta"! Azért a recovery particíót visszaállították.
Nem kellett semmit fizetni!
Persze a gép 2 hét múlva alaplaphibás lett ugy hogy ment vissza!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- További aktív témák...
- Megkímélt HP Gamer,15,6"FullHD IPS,i5 8300H(8X4,Ghz)GTX 1050 4/8GBVGA,16-32GB RAM/512GB SSD,ÚJ akku
- Dell Precision 5530,15.6",FHD,i7-8850H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,P2000 4GB VGA,WIN11
- Dell Precision 7730,17.3",FHD,i5-8400H CPU,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- HP EliteBook X360 1030 G2,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Precision 5690 FHD+ IPS Intel Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 1TB 32GB magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Köszi a segítséget!