Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fuvaros
senior tag
Bármi elromlik, még a Mercedes is. A Suzukit meg dicsérik, milyen megbízható. Én Hondás vagy Mazdás vagyok. Te mit vennél?
Én régen semmi pénzért nem vettem volna Fujitsu-Siemest, mert félig német. Csak Japán legyen tisztán.
De manapság ki tudja mi a jó...Talán Lenovo? vegyél azt...Mindhárom Acer csendes volt és finom, amiket vettem. Talán szervizeseket kéne megkérdezni, de ők is inkább egy fajtát ismernek. Nehéz ügy... -
Vermilion69
aktív tag
Nekem 170ezres acer gépem van, és miután kibontottam 2 napon belül 4!! hiba jött elő, úgyhogy alig várom, hogy el tudjam küldeni a szervizbe, csak mivel szükségem van rá napi szinten, ezért elég nehézkes, mert mire külföldre kiviszik, megjavítják - ha megjavítják - aztán visszaküldik az idő... legalább 10 munkanap, ami elég sok kiesés...
-
Fuvaros
senior tag
Én mostanság vettem 3 db Acert. Az elsőt visszavittem mert nem volt benne dvd...fura. de tetszett. A másik kicsit olcsóbb volt, de akku hibás. A harmadik egy 771es, 149ért, szuper jó. Mindhárom 17es. Ennyiért már vehetnél 17es kijelzővel, és az nem 768 sor, hanem 900, sokkal jobb. hasonló procival és videoval. Máskülönben finom kis gép, a bill is tetszett, hibát nem találtam benne. Mindenképp olyat vegyél aminek tetszik a billentyűje és az egész formája, Barátnőm Lenovoja vágja a kezem. A boltban az Asust dicsérték, de alíg látszik a felirat a gombokon. A Dellnek erősebb és van 3 év gari. Acerben jó viszont a választék nagy kijelzővel.
15.6 nem nézegettem. Viszont a 17esre jobban kell vigyázni, ha állandóan hordozgatod, mert egy kisebb laptop stabilabb. De súlyban nem sokkal több. Kell jó minőségi táska és szerintem külső egér.Örök igazság, szerencse is kell, hogy hosszú távon kiszolgáljon. Régen az IBM-eket csíptem csak.
-
Dell XPS
veterán
Hali,
Lehet ilyen élet után ráférne egy kis "wellnes hétvége" (talán ránk is), szóval mindenképpen egy takarítás, tisztítás, újrapasztázás, gap-pad csere, és máris jobban lesz. Egy "idle" használatban, vagy általános netezés, közben, nagyon nem normális egy 80°- 85° fokos hőmérsékleti tartomány. Amennyiben, a továbbiakban sem szánsz erre időt, komolyabb gond is lehet. Ne várd meg....
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One mobilszolgáltatások
- Vicces képek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P17 Gen1 - i7 10850H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD Quadro A2000 4GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 64GB DDR4 1TB SSD Quadro T2000 WIN11
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7 14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - MAGYAR
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi