Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rumos14 #7364 üzenetére
Helló,
hogy hasít-e? Csak lesem, amikor más gépen ugyanazt a doksit kezelgetik és szaggat, vagy lassan nyitja meg. Nagyon jó a gép, mindenkinek ajánlom, aki ennyit ki tud adni érte. Asztali nem is kell mellé, mert egy ASUS PW201 monitorral hajtom, aminek gyönyörű a képe, külső billentyűzet és egér is van mellé. Grafikai munkához használom, ahol a kép és a színhelyesség a lényeg. A monitort egyébként más karival is megpróbáltam, nem volt olyan jó a kép, mint ezzel, sőt, volt ami meg sem hajtotta (Pl: Aus F5R notebook) A videokártya teljesítménye bőven elég volt a Medal Of Honor Airborne futtatásához, ami állítólag gépigényes játék.Más játékkal nem próbáltam.
Régebben egy AMD-s asztali gépem volt XP-vel, 2 giga rammal, ami nagyon gyors és erős volt. Ez a notebook simán utoléri, sőőőőt.
Összegezve:
Szerintem a gép gyönyörű, nekem nagyon tetszik a design. Kézreáll minden, kivéve az érintőgombos médiavezérlőket. Ezt szokni kell. Az erő bőven megvan benne, elég bármire. Nem olcsó az igaz, de nem kell mellé asztali gép. Játékra is használhatod, nem lesz gond.
Csak ajánlani tudom!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest