Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZewaDeluxe

tag

válasz Peak #26451 üzenetére

...Tényleg: azt hogy érted, hogy "no meg aztán ez az AMDs rendszer, nemdebár?" ??? :Y

Tudsz valamit, amit nekem is kellene (vagy kellett volna)??? :DD

• ZewaDeluxe

tag

válasz Peak #26451 üzenetére

Üdv!

Firmware tegnap előtti, összes driver fent - mint említettem, minden tökéletesen működik, semmilyen stabilitási probléma nincs, gyors is a rendszer, tehát az alapproblémákat nagyjából ki lehet zárni (+ kezdő sem vagyok teljesen, csak laptop-ügyekben nincs sok tapasztalatom... :U ). Az, hogy a Vertex 2 nem egy friss típus igaz ugyan, de a S-ATA 3 tudtommal visszafelé kompatibilis... Felmerült ugyan bennem is ez a lehetőség, de ELVILEG ez nem lehet baj... Tény, hogy jó lenne kipróbálni egy új darabot - akkor lenne összehasonlítási alap...

Szerintem érdekes a jelenség, és lehet, hogy másokat is érdekelhet (kezd népszerű lenni ez a Caddy-dolog): SSD a caddyben = kb. S-ATA I-es tempó, SSD visszarakva az 5 éves alaplapra egy Core2Duo-val = megy, ahogy kell.

Közben eszembe jutott például: lehetséges-e valamilyen feszültségvesztés a csatlakozásokon, ami miatt valamilyen "low performance" állapotba teszi magát az alaplapi vezérlő? Vagy: natív S-ATA 3-as vezérlőn van-e az optikai meghajtó csatija? Ötletelek csak, semmi konkrét...

Mindenesetre köszönöm a javaslatokat!

Szerk.: jut eszembe: az AMD honlapjáról nem lehet frissítést letölteni ehhez az APU-hoz (A8-4555m). Kiválasztod a megfelelő alcsoportokat a drivereknél, és kapsz egy letölthető AMD Mobility Radeon™ Driver Verification Tool-t, ami azt írja ki a telepítés közepette, hogy nincs kompatibilis eszköz a gépben (WIN8 PRO 64Bit). Többször próbálkoztam, nem megy. Hozzáteszem: az ACER oldalán letölthető driver kifogástalanul működik (bár tavalyi...), de ha ott nem lenne elérhető, akkor sehonnan... Legalábbis most úgy tűnik...

Új hozzászólás Aktív témák