Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• netwampier

csendes tag

válasz Frenki6240 #12199 üzenetére

Frenki62válaszolva:
    Nekem Aspire 6930G notim van nagyon hasonló paraméterkkel mint amit leirtál és mindenféle játék futtatására alkalmas , vagyis amiket eddig én próbáltam az mind frankón szaggatás nélkül fut rajta, (FarCry2,Call of Duty World of War) meg néhány apróbb nem 2008 as játék is.
    Paraméterek :
    Intel® Core™2 Duo processzor T5800 ( 2.0 GHz, 800 Mhz FSB 2MB L2 cache)
    3 GB DDR2 memória

16" HD 1366 x 768 felbontás, nagy fényerejű (220-nit), Acer CineCrystal™ TFT LCD, több ablak egyidejű megjelenítésének támogatása az Acer GridVista™ segítségével

250GB HDD S-ATA merevlemez

DVD-Super Multi duplarétegű meghajtó
    Hang :
    Dolby®-optimized surround hangrendszer két beépített sztereó hangszóróval és egy mélynyomóval az alacsony frekveciájú effektek támogatására
    Optimalizált második generációs Dolby Home Theater® audio erősítés Dolby® Digital, Dolby® Digital Live, Dolby Pro Logic® IIx, Dolby® Headphone és Dolby® Natural Bass, valamint Dolby® Sound Space Expander technológiákkal
    Két beépített sztereo hangszóró és egy Acer Tuba CineBass mélynyomóval az alacsony frekvenciás effektekhez
    True5.1-csatornás térhatású hangzás kimenet
    Digitális (DVB-T) TV-tuner hardveres MPEG-2 tömörítéssel és DVB-T (Digital Video Broadcasting-Terrestrial) szabvány támogatása (6-tól 8 MHz-ig) (gyári opció)
    High-definition audio támogatás
    S/PDIF (Sony/Philips Digital Interface) támogatás a digitális hangszórókhoz
    MS-Sound kompatibilis
    Acer PureZone technológia két beépített sztereó mikrofonnal, irányított hang, továbbá visszhangmentesítő és zajcsökkentő technológiák

Video kari :
    NVIDIA® GeForce® 9300M GS akár 2047 MB TurboCache™ (256 MB dedikált DDR2 VRAM, akár 1791 MB megosztott rendszermemória *), NVIDIA® PureVideo™ HD technológia, OpenEXR High Dynamic-Range (HDR) technológia, Shader Model 4.0, Microsoft® DirectX® 10

Bemeneti/kimeneti csatlakozók
    1 Acer EasyPort IV csatlakozó
    1 ExpressCard™/54 bővítőhely
    Acer Bio-Protection ujjlenyomat olvasó
    5-az-1-ben kártyaolvasó (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD)
    4x USB 2.0 csatlakozó
    (1 USB 2.0 csatlakozó, eSATA csatlakozóval)
    1 HDMI™ csatlakozó HDCP támogatással
    1 csatlakozó külső kijelzőhöz (VGA)
    1 fejhallgató-/hangszóró-/vonalkimenet-csatlakozó (S/PDIF támogatással)
    1 mikrofon csatlakozó
    1 vonalbemenet-csatlakozó
    1 Modem (RJ-11) csatlakozó
    1 Ethernet (RJ-45) csatlakozó
    1 hálózati tápegység csatlakozó

Biztonság
    Acer Bio-Protection ujjlenyomat olvasó*: Windows® log on, számítógép védelem, FingerLaunch, ProfileLaunch, MusicLaunch, Password Bank, MyLaunch, Acer FingerNav
    Kensington-zárnyílás

Kommunikáció
    Acer Video Conference: integrált Acer Crystal Eye webkamera,
    56K ITU V.92 modem
    Gigabit Ethernet
    Bluetooth
    Intel® Wireless WiFi Link 5100/5300 (kétcsatornás,négyfunkciós 802.11a/b/g/Draft-N) Wi-Fi CERTIFIED® vezeték nélküli hálózati kapcsolat, MIMO technológia, Acer SignalUp™ és Nplify™ vezeték nélküli technológia támogatása

Billentyűzet és speciális vezérlők
    105-/106-gombos billentyűzet és numerikus billentyűzet
    Érintőmező mutatóeszköz
    ujjlenyomat olvasó
    érintőgomba hangerőszab. böngésző Wifi,Bloot.,részére böngésző Wifi,Bloot.,részére

ja és még annyi hogy szerintem ár érték arányba jelenleg verhetetlen a mai piaci árakon , legalábbis kis hazánkban.Novemberben vettem 189000 ft bruttó magyar forintért igaz csak 1 év garanciát adnak hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés