Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A teljesség igénye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sh4d0w: Nyitlocker
- kreténtehén: Első lengyel túra
-
LOGOUT
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
barpi
csendes tag
Sziasztok. Nézzétek el nekem, hogy nem olvastam el visszamenőleg az összes hozzászólást de nagy gondom van egy Aspire 3103NLC + Samsung 940b monitorral. Ez utobbit szeretném használni elsődleges monitorként, vagy legalább filmnézésre, de nem tudom összehozni.
Korábban nem volt soha gondom az Ati driverekkel és beálításokkal de ez kifog rajtam. Annyit sikerült eddig elérnem, hogy ki tudtam terjeszteni a képet a külső monitorra, de ott csak az üres hátterem látszik. Tudnátok segíteni? Ja, a gyári Ati driver van fent a gépen amit hozzá adtak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- OLED TV topic
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Dell Latitude 7400 i5-8365U 16 GB RAM SSD NINCS magyar, világító bill.
- Újszerű Asus 15,6"FullHD,10.gen.Core i7(8x3,7Ghz)MX330 2/4GB DDR5 VGA,Vil.bill,12-40GB/256-512SSD
- BONTATLAN DOBOZOS LENOVO LOQ 17 // i7-13650HX // 24GB RAM // 1TB SSD // RTX 5060
- Precision 5570 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Korábban nem volt soha gondom az Ati driverekkel és beálításokkal de ez kifog rajtam. Annyit sikerült eddig elérnem, hogy ki tudtam terjeszteni a képet a külső monitorra, de ott csak az üres hátterem látszik. Tudnátok segíteni? Ja, a gyári Ati driver van fent a gépen amit hozzá adtak.