- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Aktív témák
-
Spok
csendes tag
válasz
kabibara27
üzenetére
Ezzel azt akarod mondani, hogy már megint árnyékra vetődtem?!
Hát nem tom hogy miccsináljak! Tudtok valami jó árban lévő Acer 1923-as PVA paneles monitort, amit meg tok rendelni? Mert sajna én nem Pesti vok hanem szolnoki és nem tok csak úgy felmenni Pestre, itt meg a helyi boltokban nem nagyon értenek a monitorokhoz, mindegyik eladó csak azt akarja eladni nekem ami kint van a kirakatba mert az olcsó és azt viszi mindenki, meg gyorsan cserélik ha hibás! (Hát ez nem túl örömteli, hogy ilyen jó tapasztalatokkal vannak az általuk ajánlott monitor garanciális cseréjéről!
Lehet, hogy ez jelent valamit?
)
Na mindegy! Holnap elmegyek és megnézem a monitort amit hoztak a boltba (Acer AL 1923As). Nem valószinű hogy PVA-s lesz, de próba cseresznye.
Remélem valaki tud végre segíteni, mert kezdek kétségbe esni, pedig már úgy beleéltem magam, hogy ilyen monitorom lesz! Lehet hogy kár volt!
-
Spok
csendes tag
Sziasztok!
Én is eldöntöttem, hogy ilyen monitort veszek, de itt Szolnokon több helyen is megnéztem, és ahol tudnak hozni, ott a tipusát így jelölik: Acer AL1923As!!! Azt vágom, hogy az "s" az silver, de mi a fene az az "A"? Ez ugyanaz mint az Acer AL1923s ? Ez is PVA-s? Egyébként igen nehéz találni olyan boltot, ahol az eladónak mond valamit az, hogy PVA panel! Mindegyik csak a kontrasztot, a felbontást, és a válaszidőt ismeri!
Ha tudtok vmit segíteni, akkor előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Gumi és felni topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Filmvilág
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robotporszívók
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- További aktív témák...
- Samsung U28E590D - 28", 3840 x 2160, 1ms, TN, AMD FreeSync - Eladó!
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG 32UR500-B IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 4ms / FreeSync
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Lehet, hogy ez jelent valamit?
)