Keresés

Aktív témák

• Spok

csendes tag

válasz kabibara27 #265 üzenetére

Ezzel azt akarod mondani, hogy már megint árnyékra vetődtem?! :(((
    Hát nem tom hogy miccsináljak! Tudtok valami jó árban lévő Acer 1923-as PVA paneles monitort, amit meg tok rendelni? Mert sajna én nem Pesti vok hanem szolnoki és nem tok csak úgy felmenni Pestre, itt meg a helyi boltokban nem nagyon értenek a monitorokhoz, mindegyik eladó csak azt akarja eladni nekem ami kint van a kirakatba mert az olcsó és azt viszi mindenki, meg gyorsan cserélik ha hibás! (Hát ez nem túl örömteli, hogy ilyen jó tapasztalatokkal vannak az általuk ajánlott monitor garanciális cseréjéről! :U Lehet, hogy ez jelent valamit? :K )
    Na mindegy! Holnap elmegyek és megnézem a monitort amit hoztak a boltba (Acer AL 1923As). Nem valószinű hogy PVA-s lesz, de próba cseresznye.
    Remélem valaki tud végre segíteni, mert kezdek kétségbe esni, pedig már úgy beleéltem magam, hogy ilyen monitorom lesz! Lehet hogy kár volt! :(

• Spok

csendes tag

Sziasztok!

Én is eldöntöttem, hogy ilyen monitort veszek, de itt Szolnokon több helyen is megnéztem, és ahol tudnak hozni, ott a tipusát így jelölik: Acer AL1923As!!! Azt vágom, hogy az "s" az silver, de mi a fene az az "A"? Ez ugyanaz mint az Acer AL1923s ? Ez is PVA-s? Egyébként igen nehéz találni olyan boltot, ahol az eladónak mond valamit az, hogy PVA panel! Mindegyik csak a kontrasztot, a felbontást, és a válaszidőt ismeri! :((
    Ha tudtok vmit segíteni, akkor előre is köszi!

Aktív témák

Hirdetés