Hirdetés

Aktív témák

• Laslow

senior tag

válasz peti0007 #167 üzenetére

A monitor nem fix kábeles: mindkét kábel kihúzható a monitorból is. Egyébként teljesen elégedett vagyok a monitorral, pár hete vettem 55k-ért + 1,5 útiköltség Bp-re. A 16:10 kifejezetten tetszik, a látószög kicsisége meg nem zavaró, bár féltem tőle. A képe nekem megfelelő (most épp egy 5:4-es hp előtt ülök, éppenséggel ez is megfelelő, csak baromira korlátozva érzem magam előtte, nem elég széles...), a bevilágítás egyáltalán nem zavaró, a fekete csak sötétszürke, de ez sem zavaró éjjel sem, az utánhúzás meg (5ms) teljesen elég, egy fillért sem fizetnék ennél alacsonyabb értékért pluszba (görgetésnél, Quake-nél néztem). Nagyon tetszik, hogy az RGB színösszetevőket a menüjében egyenként lehet állítgatni; tesztábrával sikerült belőni az arányokat, és a fehér láthatóan fehérebb, mint valaha is volt.
    Ami viszont nem tetszik, hogy ClearType-nál a betűk határánál néha túlságosan látszódik valamelyik oda nem illő szín, pl. piros. Amint legyőzöm a lustaságomat, állítgatok még rajta, hátha sikerül ezt kiküszöbölni.

Aktív témák

Hirdetés