- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
- weiss: Pant* rant
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jarod1
veterán
Tud valaki megoldást a problémára?
-
Jarod1
veterán
valaki?
-
Jarod1
veterán
hmm rég volt hozzászólás,, egy kis segítség kellene.. hogy tudom beállítani hogy amikor nézem képet, felül ott legyenek az ikonok( forgatás, mentés másképp stb) nincs teljes képernyős üzemmódban!!! Valamint alul mutassa a kép méretét..
thanx.. -
vgergo
aktív tag
Nekem is lenne egy kérdésem.
Én 5.0-sat használom és azt szeretném elérni, hogy az acdsee a videokat ne játsza le.
de nem tudom hol kell ezt beállítani. -
BlacKSouL
addikt
Na akkor hagy kérdezzek én is. Haveromnak a köv. problémája akadt:
''Szóval, az acdsee slideshow csak akkor jelez hibát, ha gyors egymás utánban nyomogatod a space-t (tudod, a kézi tovább léptetés). Ha békén hagyod, akkor akár órákig is elmegy. Nem tudom viszont, hogy ez mióta van így. Szerintem a feltelepítés óta ugyan úgy nyomkodom a space-t, de csak mostanában csinálta ezt -értsd:amióta fennt van az autocad-. Legalábbis azt hiszem! Viszont a sok próbálkozás közepette el sikerült csípnem egy ilyen hiba üzenetet:
Microsoft Visual C++ Runtime library
Runtime Error!
Program: C:\Program files\ACD systems\acdsee\7.0\acdsee7.exe
R6025
-pure virtual function call ''
És azt kérdezi, hogy vajon ez minek lehet a hülyesége, az AcdSee, az AutoCAD vagy a SP2-es, de net nélküli(értsd frissítetlen) XP-nek? Illetve persze hogy hogyan lehetne megoldani. Arra már rájöttünk, hogy az AutoCAD igen sok hülyeséget csinál maga körül, de egy ideje anélkül is vacakol.
[Szerkesztve] -
Mr.Skyline
senior tag
valaki esetleg nem tudja, hogy ACDSee 7-el tudok e vízjelet biggyeszteni egy képre?
-
frewa
senior tag
hát akkor szerintem felesleges használnod a 7.0-át ha az 5-öst szoktadmeg és be is vált!
[Szerkesztve] -
Wolfskin
őstag
Nem azt mondom, hogy a 6-0 nem jó, csak annak úgy összekutyulták a menüjét, hogy aki megszokta a korábbiakat, annak teljesen új volt. Ezért nem szerettem. A 7-nél visszatértek az addigi logikára, egy -két új, kényelmi funkcióval. A nagyítási algoritmus az 5.0 óta jó.
A 7.0 nem rakta ki a mappákra a tartalmukat kis képekként (ami nagyon okos szolgáltatás, de nem találtam olyat, hogy ez beállítható lenne), és egy idő után egyszerűen nem mutatta a Thumbnails-okat, csak ikonokat helyettük. ??? Aztán rájöttem, hogy nem csak az újakat, hanem néhány régi képet sem...
Amire kell, az 5.0 tudja: képek nézegetése, forgatás, formátum konvertálás. -
frewa
senior tag
tök jo nekem semmi problémám a 6.0-val egy képböl kiszedek egy részletet és kinagyitom akár tizszeresére is akkkor is olyan marad mintha csak simán le fényképeztem volna! Vagy éppen lekicsinyitem hogy a telomba beférjen! én személyszerint olyan problémával még nem találkoztem hogy ne lássa az ujképeket a progi!
-
Wolfskin
őstag
Nekem a 6.os nem tetszett, visszatettem az 5.0-t. Az volt az utolsó jó verzió. A 3.2 legnagyobb baja, ha nagyítod a képet nem interpolálja, hanem kikockázza.
-
Flashy
veterán
én acdsee 3.1-nél lemaradtam, az volt az utolsó normális verzió. ezekszerint jól tettem
-
Lortech
addikt
Vagy inkább innen nem?
Bővebben: link
szerk: #4-re: látom nem érted, a ph!-n no warez.
Amúgy nem valószínű, hogy a regisztráció hiányával van a gond...
[Szerkesztve] -
frewa
senior tag
probál meg regizni! Bővebben: linkinnen
-
Wolfskin
őstag
Heló!
Az ACDSEE 7 egy ideje nem mutatja a kis képeket. A régebben mentett képeket igen, de az újakat nem. Kb. egy hete. Újratelepítettem, de semmi. Ez beállítás, vagy valami regisztráció?
Köszi,
W
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Packeta
- További aktív témák...
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam aktív toll gar
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Elite x2 1012 G2 Touch 2-in-1 LTE/4G Win10 Tablet billentyűzettel/Notebook, üzletből, garanciával
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest