- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Könnyű légierő
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igazából ez gyakorlás lenne érettségire. Szóval csak itthon nyomatom.
(ja igen, elírtam egy picikét
)Nekem az a bajom, hogy a feladatban van egy kép, ami mutatja a táblák közti kapcsolatot.
Adatbázist feltöltöm a megfelelő adatokkal, beállítom a kapcsolatokat (természetesen elmentem) ezek után ha lekérdezésbe berakom ezeket a táblákat az összes táblában található ID mezőt összekapcsolja, ami mindegyik táblának az elsődleges kulcsa(külön-külön) szóval nem szabad összekötni. Így mindig egyesével ki kell törölnöm az ilyen kapcsolatok.Amit meg beállítottam azt meg nem tartja be, rossz eredmény ad ki. Természetesen van megoldásom is, de abból egyszerűen nem tudom megérteni mit kéne máshogy csinálnom.
SQL kódhoz meg sajnos nem sokat értek

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Játékok (Márc 30. UP!) Olvass...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- LENOVO X380 Yoga 360 touch - 13,3" FHD - i5 8250U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Honor Magic6 Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)