Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: Hawking
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuarK
senior tag
Az abortusszal kapcsolatban lehet teóriákat gyártani... Én úgy gondolom, vallhatok ezt, vagy azt; de mikor odakerülnék, hogy valaki a gyermekem hordaná a szíve alatt, de nem tudnánk felnevelni (bármilyen okból), nos... Ebbe nem tudok belegondolni, fogalmam sincs mit mondanék, és megállapítani se tudom, mekkora lehet nála ebbe a beleszólásom.
Ha olyan hordja ki a babát, aki még maga is gyerek, és fontosabb neki, hogy még diszkókba járjon, és szórakozzon... Vagy ha megszülné tényleg a tönk szélére küldene akár két családot is, annak összes tagjával... Ebbe se mi, se a törvény nem szólhat bele, és iszonyat indulatokat szítana, ha szabályoznánk, szvsz.
És ha egy esetleges párom mondaná: ő nem akarja megtartani, holott én szeretném? Nem kényszeríthetem, de mégis csak, ugyanakkor az én vérem is?
Szerintem ez ott, és akkor derülne ki, ha megtörténne, így belegondolhatok, elképzelhetek szituációkat, de édes kevés. Ehhez át kell élni, de kívánom mindenkinek, hogy ne kerüljön erre a sor senkinek.
Személyes példából kiindulva nekem +2 testvérem lenne. Amikor megtudtam az egyik megszakításról, egyrészt dühös voltam, másrészt aggódtam az egészsége miatt, ráadásul így négyünket se könnyű eltartani (azaz mostmár inkább a három fiatalabb testvéremet)...
Megelőzés?
Egyébként nem tartom még magam annyira érettnek, hogy megfelelően tudjak erről beszélni szerintem, jelenleg így gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen monitort vegyek?
- Revolut
- Crimson Desert
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest